jó, hát azt efelejtettem hogy a holló a hollónak a szemét......
viszont végre eltünt az egyik mszmp-s utódpárt is a süllyesztőbe klárikával együtt, ez is egy jó eredmény
Keresztbe leszarom győzikét.
Amugy elég homályban vagy.
A gondom az hogy jellemzően kibaaszott idiotak az ellenzék jelöltjei.
A péter is hat nem egy allamferfi,barmilyen ódákat zengesz es behajolsz neki,ez utobbit kihasznalná mert röptiben a legyet.
Sajnos most egy kb majdan téri profi kampány es stáb es kurvasok pénz jovoltábol egy oda nem való mlm csavot biztatok meg teljhatalommal.A jelenleg kibontakozo evszazados valsag kezdetén.
Csak lábjegyzetként egesz sok tulárazott szerződést irt alá a diákhitel központ élén.A tesoja kedvezményezett volt parban.
Szerintem a megalakulo europai ugyeszseg pont ezeket nem fogja megtalálni mint ursula sms-eit.
Szoval előszoris kurvara álszent a szavazonközöjseg es hiba is őt megbizni.
Felőlem jöhet egy fedhetetlen elöéletű, eszes,politikai multal nem rendelkező,a magyar erdeket kizarolag előresorol ember barmikor.
A selyemmajom nem ilyen.
Latszatintezkedesek lesznek,remélem hogy több vernyakolasvne legyen az afat leviszik az átlagra es 100 forintbol 3 nalad marad,mert ez volt a legfontosabb.Egy ideig,aztan siman benyeli a kerekedelem,én is azt tenném,ismerem a muködeset.
Szoval aképessegei es az egója forditottan aranylik egymashoz.De tényleg barkit hatbaszur ha ugy gondolja.
Kurvaszar döntes.
Es mielőtt mondanad hogy a pingvinvitya is ugyanaz,nem,azt a szerencsetlen felhibbant trombitáló eszementet siman a 4 vegtagjánál fogva kivitette a rendezveneröl kamera előtt ugy hogy annyi erzelem latszott rajta mintha egy utjelzőkarot figyelne.
Se lazar se senki még a diktatura tombolása alatt se tett ilyet.
Szoval nem,nem bárkire.
már 4éve is csak azzal volt szerencséje, hogy gyurcsányék meg a makizaj fullbénák voltak. ott volt még az ukránokkal ijesztgetés, az akkor még bejött . aztán még 4év hazudgálás, de ez már az elfáradt időszak volt, a konc kimentése még valahogy összetartotta a rablóbandát, mostanra még lenyulták , amit csak lehetett. idén már sztem csak a hiszékeny nyuggerek és a csókosaik voltak velük, dez már kevés lett ide. pár éven belül szétesnek és a szemétdombon kötnek ki, mint a szocik
Nem.kell mindenben összeesküvéselméletet kerésni. Ami tűzkőzeli ahhoz te nem férsz hozzá. Meg más se nagyon. Ezek ilyenek, nyitáskor már gépelőtt, stabil net aztán vagy sikerül vagy nem. Vagy lefagy az oldal és akkor nem felállni vagy minden fasza csak.más is igy cselekedett.
Gondolom arra utalt putyin, hogy viktor keresztbeállt egy csomó eszement döntésnek. Ez a fék most eltűnt. Valahogy úgy fogalmazott, hogy orbán nélkül felgyorsul az európai únió széthullása e térjünk visza rá egy hónap múlva.
Egy másik cikkben kirill azt írja, hogy orbán viktor veresége nem nem gyengíti az oroszország pozícióját, hanem felgyorsítja az európai únió összeomlását
Valamit nem.jol csináltál. Több ismerősöm nyert, én is kicsiket és egyikünk se fideszes, sőt aki egy fél boltot kapott felépítve allandoan szidta a fideszt.
Nem hátszél kell, hanem elszántság idő amit rászánsz türelem meg némi hozzáértés hogy ne legyen hiba benne, de az kiváltható pályázatíróval.
Ha szólsz, segitünk innen is páran....
Ez pont nem igaz. Mondjuk ha milliárdos pályázatra vágytál zsebbre dugott kézzel akkor igen.
Nagyon sok elérhető, nyerhető pályázat volt, de nyilván a semmire nem adtak, de sok esetben elég volt benyujtani....
Persze aki reggel ment meloba este hazament, annak nem.nyitottak pályázatot. Adókedvezményt kaphatott, de az nem jó semmirese
viszont végre eltünt az egyik mszmp-s utódpárt is a süllyesztőbe klárikával együtt, ez is egy jó eredmény