Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én abban a biztos tudatban voltam, hogy így is úgy is bekerül. Ez ugyan bejött de tény, hogy hajszál híján(kezeit széttáró)
Nagyobb arányt gondoltam nekik bár szerintem az utolsó pillanatokban sokan értékelték úgy át a helyzetet mint én.(kezeit széttáró)
Ha márkizaj féle formáció maradt volna a mihazánk most 20+ %on állna. Laca is a könnyeivel küszködik mostanság a befektetett rengeteg munka nem hozta el az általa számított történelmi áttörést. (kezeit széttáró) Nem került szadesz helyzetbe.(kezeit széttáró) Aminek azért lehet örülni az az, hogy bent van. A tisza mindenkit kimosott mellőle(kezeit széttáró) Egyébként most így tisztább a kép az, meg,hgo ymi lesz 4 év múlva jelen pillanatban 100 öregasszony sem tudná megmondani(kezeit széttáró)
gázkazán és gázkazán között azért óriási különbségek vannak. A régi álló sójer dövál kazánomat egy fali bosch kondenzációsra cseréltem. csak ez az egy lépés hozott átlagba - 1000 m3 egy fűtési szezonra vetítve(kezeit széttáró)
hát az is fontos 😅
Későn vagy nem későn, de volt rá lehetőség, aki tudott élt vele, aki nem az meg így járt.
Hozzáteszem engem sose zavart, ha valaki jogosan kritizálja a mindenkori kormány intézkedéseit. A baj ott kezdődik, amikor mindenféle féligazságokkal, alaptalan hazugságokkal érvelnek olyan témákban amihez nem értenek.
azért megnézném hogy teszel be 10 perc alatt ilyen szellőzőt
havernál építettem be 8 darabot egész nap ráment a közepén a vasat nagy boldogság volt kifűrészelni
márkás fűrészlap volt de alig vitte
Nem teljesen. Raksnak abban igaza van akinek ehhez nulla tőkéje volt az nem tudott ezzekkel a lehetőséggel élni. Sokaknak a hónap végén már nem jut vaj a kenyérre.(kezeit széttáró)
Vagy felvett kockázatos hiteleket azt meg vagy tudta fizetni vagy nem(kezeit széttáró) Persze az államtól sem lehet elvárni, hogy mindent ingyen adjon(kezeit széttáró) A legfőbb hiba, hogy későn lett ehhez hozzákezdve konkrétan 4 éve. El lett pocsékolva az előző 12. Bár ez is olyan dolog, hogy nem kezdünk el olyan ellen felkészülni ami nincs(kezeit széttáró) Viszont azért van kormány, hogyelőre gondolkozzon mint az egyszerű halandó. A paksi bővítést is megcsúsztatták azt már szíjgyártó petya 5 éve megmondta erre nagyon ráültek ezt jobban kellett volna ütni annó(kezeit széttáró) De hát lájen orsi is most ismerte fel, hogy hiba volt az atomerőműveket ledózerolni és a törmeléket betölteni ház alapba 😅 mindig utólag okos az ember nehéz megmondani ilyen tekintetben végűl is mit vethetünk a kormány szemére paks tekintetében(kezeit széttáró)
Aztán hová hordod a portékát eladni? Havi vásárba kipakolsz? 😅
Ezt sose fogják megérteni. Csak azt nézik nekik mi a kiadás. De hogy mi marad az országban azt nem. Minden itt létező vállalkozás ide adózik. Külföldi meg kintre.
mondjuk azért ezekben nem lehetünk ennyire biztosak 😅 Ezek minden hájjal megkent gazemberek egytől-egyig. Mivel a remény hal meg utoljára én abban reménykedem, hogy azt amit a fidesz jól csinált és azért ebből is van bőséggel azt nem fogja az új hatalom felrúgni és kiborítani.(gondolkodós)
És ez igy lesz ezután is. Ha van tehetséged pénzed jobban boldogulsz. Ha nincs a selyem majom se ad
nem olcsó 18-20 ezer forint egy szellőző automata amit a nyílászárókba kell építeni. Ez nyomás különbségre nyit és zár. ez annyit jelent ha 40% fölé ugrik a páratartalom a lakásba tolja kifelé. Az alatt meg nincs penészedés. Ha hőhidas a ház a hőhidaknál hideg oldalon meg fog jelenni a penész de koránt nem olyan mértékben ha van szellőztető. Ezt próbáld meg 10 perc alatt bent van egy ilyen kütyü.
Itt minden balos meg tiszás gazdasági szakértő
most mennyivel lesz jobb ha már nem kell számolgatni a köbmétereket 1729-ig? Mert az első köbméter is 800 forinttal kezdődik? Nincs kizárva gázmaszkot is be kell szerezned mert összeszedik az utcáról a döglött kutyákat meg a lószart is és azt is el fogják tüzelni(kezeit széttáró) Én csak remélem, hogy valamilyen oknál fogva ez nem így lesz mert a magyar emberek ezeket a számlákat nem tudják megfizetni de én azt látom a nyugati országok se(kezeit széttáró)
nem a fidesz önti
az únió önti, a fidesz csak megdrágított mindent
amúgy itt mindig minden el lett baszva
bármihez nyúltak egyből áremelkedés lett a vége
"inkább a fuvarozókat kellett volna segíteni és nincs infláció"
Mondhatjuk, hogy cseppet leegyszerűsíted a dolgokat.
mondom én hogy sok a vegyianyag a bútorboltban, ha nem lenne nem írnál ilyeneket
rá sem kellett volna tenni a sapkát a naftára
főleg úgy hogy alig van már nyál a tározókban az emberek meg úgy autóznak mintha nem lenne holnap....
inkább a fuvarozókat kellett volna segíteni és nincs infláció
az ársapka csak azért volt mert az egy fasza dolog a választási kampányhoz
Ugye ezt csak viccből írtad?
a fidesz 4 éve önti a pénzt az energia hatékonyságra. Lett féláron napelemem és aki képes volt végigvinni azt a bonyolult eljárást ami a házszigetelési és fűtőberendezés pályázatot illeti annak pici pénzért körbe lett szigetelve a háza lett hőszivattyúja vagy egyéb korszerű fűtőberendezése h tarifával meg 110 forintos gázzal.(kezeit széttáró) Új házat meg már régóta nem is építhetsz csak energia hatékonyan mert ez az előírás. Abban viszont teljesen igazad van ezt nem a válság kialakulása után 2022 ben kellett volna elkezdeni hanem 2010-ben. És nem azzal ámítani a népet, hogy 12 év óta nem változott a rezsiszámla mert a félrefésült pénzekből görög meg adriai nyaralások lettek a fészbukra kiposztolva. De az mégsem megoldás amit te mondasz, hogy a mesterségesen generált energiaválság okán egy lakótelepi lakás éves szezonális fűtése 800 ezer forintba kerüljön mert ezt nem tudják kitermelni az emberek.(kezeit széttáró) 2010-ben el kellett volna kezdeni kommunikálni, hogy addig korszerűsítsünk amig nem kerül sokba mert az energiaár nem egy értelemszerű állandó dolog. Persze ezt még nem lehetett akkor tudni, hogy az európai vezetés milyen mélységekben is képes lemenni és a viszonylagos hosszan tartó európai stabilizáció egyszer csak véget fog érni. Akkor 2022-ben már felkészültebbek lehettünk volna és paks 3-nak kellene már ott tartani ahol most paks 2 tart.(kezeit széttáró)
Egy valamire való hőszivattyú minden zubehörrel 4 millió körül is lehet, ehhez hozzáadod a napelemet, akkor olyan beruházásról beszélünk, ami SOHA nem térül meg. Egy kondenzációs gázkazán viszont megtérül. Ilyen egyszerű.
Ez egy baromsag,csak a kondenzacios kazannal becsusztunk a rezsicsokkentes ala.Eleg komoly tulfogyasztas volt a regivel.
a trükközéseddel lassan kiesik a mihazànk
addig számolgatják a szavazatokat amíg a végén 5% se marad.....
beteszel egy gázkazánt a fa helyett akkor nem csináltál semmit
fa megterem nálunk a gáz meg nem
de
ha csinàlsz egy hőszivattyús fűtést mellé napelemet plusz egy szigetelést nyílás záró cserével máris negyedére esik vissza az energia fogyasztás amibe a napelem be tud még pluszba segíteni
a gázkazán cserével max a levegő lesz kicsit tisztább, de ha megmarad mellé a vegyes kazán ugyanúgy el fogja égetni a lyukas cipőt meg a bicikli külsőt
szóval kb annyit csinált hogy másnak adja a pénzt a fűtésért
De legalább a pridenak megvan az időpontja
ha itt lekerülnek az ársapkák az üzemanyagról és megugrik a gáz villany ára olyan inflációval találjuk magunkat szembe amit legfeljebb 46-ban láthattak a nagyszüleink. A munkanélküliség pillanatok alatt 20%-ra ugrik és már le is térdeltünk az amúgy is görnyedt helyzetünkből. De ez lesz a kisebbik baj a nagyobbik az, hogy európa is elveszik. Ficóra nem számíthattunk eddig sem, hogy keresztbe áll az únióba az eszement döntések ellen babitsról meg nincs kialakult véleményem(kezeit széttáró)