ha anno a gázbekötések idején nem lett milliomos akkor egy életképtelen balfasz
márpedig akkor nem gazdagodott meg.....
felénk annakidején ezek a gázosok naponta többet kaszáltak mint nekem a vasutas fizetésem volt
emlékszem hogy 110 volt a munkadíj 2000 körül 6 kiállásra
reggel kezdtek 2 inas 1 mester aztán 4 kor már nem voltak ott
direkt előbb eljöttem a melóból hogy ki tudjam fizetni de mehettem hozzajuk este későn
erre még plusz volt a bekötések de arra nem emlékszem mennyi volt
340 milliárd lesz az + minimum ugyanennyi fizikálisan aranyban. Meg hát lehet ott már pecó is meg működő cég is bejegyezve(kezeit széttáró) Az a 3,4 milliárd az ott kb. annyi pénz, hogy ennyit költött egy jobban sikerült hétvégén 😅
A cégeket úgy is lenyúlja petya tehát a cégek le vannak szarva. Pénz meg szartig van a következő 3 generációja is yachtal megy a boltba(kezeit széttáró) Szerintem ezek már rég be vannak rendezkedve olyan helyre ahol nincs kiadatás(kezeit széttáró)
ezt én is eltudom neked mondani. Az ő 10% részesedése már valami kajmánszigeteki bankszámlán van azt rég panamán él népes családjával meg andikával. Szerintem sosem látjuk többet. 😅
alapjában véve jó írás is és többségèben igaz is
de
a vitya nem a nemzeti tőkét erősítette, lehet eleinte ez volt a cél
de a vége az lett hogy az állami támogatásokat, a túlárazott állami betuházások hasznát kivették ezekből a cégekből és magánvagyon lett
szóval nem a cég értéke nőt, nem a céget fejlesztették/modernizàltàk csak kivették az állami pénzeket vagy épp csak beépítettek a vételi sorba egy céget(pl lőrinc erőmű vásárlás)
a rengeteg állami pénzből nem fejlesztés lett hogy versenyképesség meglegyen a nyugati cégekkel szemben
ráadásul az állami támogatás miatt kinyírtak sok más céget mert olcsóbban termeltek mint az aki nem kapott támogatást
szóval sosem azt támogatták akik jól termeltek hogy tudjon fejleszteni és még jobban/olcsóbban termeljen amivel a nemzetközi piacra is be tudna törni
mindig csak az volt a cél hogy ki tudják menteni magánvagyonba az állami pénzeket
ami egy szintig még rendben is lenne hiszen a lopott pénz még így is belekerülne a gazdaságba ( pl kastély vásárlás+ felújítás)
de van az a pénz mennyiség ami után már nem tudsz mit kezdeni vele magyarországi vásárlásokkal
utána jöbbek a külföldi befektetések amik már csak számadatok egy számlán és belföldi gazdaság élénkítő hatása nincs
miért egy külföldi multi ,globális , Rothschild .... az jobb
majd azt nézd meg hogy kizsebel .
bár tudom ha csinál magának törvényeket akkor majd legalább szakszerűen rakja el a pénzed 😂 nem ilyen bűnöző módon 😂 az a kedvencem globális multiba hogy ők a épületet is meg személyesítik ........................ a bank emelt a bank levonta ja meg a fogalmakat világpiachelyzet alakult ,tőzsde romlás . Oda aztán lehet majd panaszkodni
a ner és a fidesz néhány éven belül nem fog létezni. ahogy kiürül számukra a kondér, széttépik egymást, majd szétszélednek, benyalják magukat a tiszarhoz
lehet. viszont azt a vak is látta már, hogy a fityisz az egy pártnak álcázott bűnszervezet, ami főképpen a közpénz ellopására szakosodott, de vittek mindent a mellett, ami csak a kezük ügyébe akadt.
Alakul ez lassan.......péter aláir mindent aztán a szavazói örvendezhetnek.
márpedig akkor nem gazdagodott meg.....
felénk annakidején ezek a gázosok naponta többet kaszáltak mint nekem a vasutas fizetésem volt
emlékszem hogy 110 volt a munkadíj 2000 körül 6 kiállásra
reggel kezdtek 2 inas 1 mester aztán 4 kor már nem voltak ott
direkt előbb eljöttem a melóból hogy ki tudjam fizetni de mehettem hozzajuk este későn
erre még plusz volt a bekötések de arra nem emlékszem mennyi volt
most meglátjuk a mester mire képes
bár szerintem már a seggét nem tudja rendesen kitörölni egyedül
Elon Musk is bedőlt az Orbáni propagandának:
https://x.com/elonmusk/status/...
Ruszkik haza!
de
a vitya nem a nemzeti tőkét erősítette, lehet eleinte ez volt a cél
de a vége az lett hogy az állami támogatásokat, a túlárazott állami betuházások hasznát kivették ezekből a cégekből és magánvagyon lett
szóval nem a cég értéke nőt, nem a céget fejlesztették/modernizàltàk csak kivették az állami pénzeket vagy épp csak beépítettek a vételi sorba egy céget(pl lőrinc erőmű vásárlás)
a rengeteg állami pénzből nem fejlesztés lett hogy versenyképesség meglegyen a nyugati cégekkel szemben
ráadásul az állami támogatás miatt kinyírtak sok más céget mert olcsóbban termeltek mint az aki nem kapott támogatást
szóval sosem azt támogatták akik jól termeltek hogy tudjon fejleszteni és még jobban/olcsóbban termeljen amivel a nemzetközi piacra is be tudna törni
mindig csak az volt a cél hogy ki tudják menteni magánvagyonba az állami pénzeket
ami egy szintig még rendben is lenne hiszen a lopott pénz még így is belekerülne a gazdaságba ( pl kastély vásárlás+ felújítás)
de van az a pénz mennyiség ami után már nem tudsz mit kezdeni vele magyarországi vásárlásokkal
utána jöbbek a külföldi befektetések amik már csak számadatok egy számlán és belföldi gazdaság élénkítő hatása nincs
majd azt nézd meg hogy kizsebel .
bár tudom ha csinál magának törvényeket akkor majd legalább szakszerűen rakja el a pénzed 😂 nem ilyen bűnöző módon 😂 az a kedvencem globális multiba hogy ők a épületet is meg személyesítik ........................ a bank emelt a bank levonta ja meg a fogalmakat világpiachelyzet alakult ,tőzsde romlás . Oda aztán lehet majd panaszkodni