Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mathius Corvinus collégium. A fidesz ármány tanintézete, amit támadtak eddig is.
mostmár azért belátod, hogy nekem lett igazam. három hónappal ezelőtt naggyából ugyanezt leírtam itt
mi az az mcc??
mert erről nekem csak a mahart container center jut eszembe
Alakul ez,jó a buli,turbo fidesz 2.0.🤣

https://www.vg.hu/vilaggazdasa...
most még van esélyed, később már összekotornak mnden posztra valami influenszert
én simán elmennék ötletgazdának, csak egy nagy jacuzzi kell mert mindig fürdés közben jönnek a jó ötletek
Hát erősen végig kell turniuk a hajléktalanszállóktól az intézményekig mindent, hogy meglegyen a létszám.
Az uj oktatasi miniszterjelöltjelölttől mar nyignak.😄
ami még csak véget sem ért.......sikerült emgint egy covidot is túlszárnyaló társadalom megosztás, igencsak durva klisékkel és mindennapokkal
felénk már csak a bolgár bálna lóg a többit összeszedték
Visszavarod azt a fél év elmebajt?
Kár... pedig szép volt ez a néhány hét. Az a sok politikus a lámpavasakon. Igaz, 2D-ben lógtak ott, de ki a kicsit nem becsüli...
van egy pecás ismerős a nyomdában bármikor nyomtatok bármit
Oszi es raks még lehet vesz is belőle.🤣

https://telex.hu/zacc/2026/04/...
Nem azt irtam hogy most teszed ki mert meg csak keresed a face-n.Csak nem találtal.😂
már börtönben van a vitya?
mert anélkül nincs kép a falon
a nyomdában akár 5x4 méteres képet is ki tudnak nyomtatni, épp egyik ismerős nyomtatott egy ilyen képet tapétának
Lattam a face-en hogy egy ipse keresett peterrol plakatot hogy kitegye otthon.
Akkor ez te voltal.😂
én kiteszem a petike képét a falra ha az egész orbán család rács mögé kerül a nerrel együtt legalább 20 évre
na de ilyen sosem volt és sosem lesz
pedig a köztévében lehetne mutogatni őket mint a valóvilág műsorban a hülyéket
csont nem törhet vér nem folyhat ez lenne csak a kikötés a többi raboknak....
És kőzbe hátulról seggberakja a selyemmajom
Persze hogy nem. Pláne hogy anno ugy adták el hogy rendbe kell szedni illetve tartani. Akkor most a bekefektetett köktségeket is elszedik? Mondom én, rákosi korszak jön. Behajtás, beszedés, kép a falra meg nóta éljen rákosi helyett éljen magyarpeti.
hogy, hogy mit csinálnak vele? Blődi ne tettesd magad hülyébbnek mint amilyen vagy(kezeit széttáró)
Most ezeknek a kastélyoknak ők fogják élvezni a hasznát.(meghajlós) Petya majd a Batidai kastély felső teraszáról fogja távcsöves puskával lődözni a kikötött barnamedvét meg a hím oroszlánokat mint Titániában Bodrogi Gyula a márkó gyerek meg hatvanpusztán fog zebrákon lovagolni(kezeit széttáró)
mindegy, hogy forgatjuk ini a kitermelési költség az értékesített mennyiségekhez képest csak kerekítési hiba bármennyi is legyen egy ilyen beruházás. Amikor egy középtermelő 550 milliárd hordónyit termel ki egy évben akkor egy forint jön rá litereként de lehet sokat is mondtam(kezeit széttáró)
Egyébként azon gondolkoztam,pint láttam egy videót bohóc petivel,a lázár vagyonról kérdezték,nem is az a lényeg mit mondott,hanem az hogy ezeket visszaszerzik most ilyen kastélyokról meg ilyenekről beszélt,oké visszaszerzik,és mi lesz vele,mit fognak vele csinálni?Fog az valami hasznot hozni?Esetleg eladják a 2milliárdos épületet 500millióért valami haverjának,mi meg örülünk hogy 500milliót már visszaszerzett?Mert így nagy változás nem lesz,csak új tulaj
múltkor néztem ilyen olajos dolgot ott arról volt szó hogy kb 5x amnyiba van az olaj mint amikor magától jött fel
100 éve még elképzelhetetlen volt egy tengeri fúrótorony
meg ezek a többezer méteres fúrások aztán ráadásul nem is egyenesen
aztán még egy csomó macera mire innen hajlandó feljönni az olaj
szóval nem csak azok a kis bólogató kutak vannak mint 50+ éve voltak