erre én is rájöttem már régen
amúgy szinte minden élő entitás arra törekszik hogy a legkevesebb energiafelhasználással létezzen
csak az ember ilyen hülye hogy keresi magának a felesleges fáradtságot
Pont azon gondolkoztam ma hogy ugye volt ez a barom abban a bizonyos drogos buliba,ahol állítása szerint látta a drogot de nem szívott belőle,nem ismerem a teljes sztorit,de ő ott akkor hívott rendőrt a drog miatt?Mert ha nem akkor bűnrészes.
Jut is eszembe, a csatornás csávó problémás volt a buziság meg a drog jelenléte okán, itt meg simán megválasztják a másikat ugyanezen valós problémák mellett?
ha csak hó végén indul a nafta akkor azért lesznek gondok
pár helyen már alig van gázolaj
szomszéd faluban az egyik kutas volt körlettársam azt mondja hogy ha rendelnek 6000 litert akkor jó ha kapnak 1500 litert azt meg elviszi 4-5-6 traktoros egy óra alatt
Legalább vartak volna még,de így kurvára átlászó.
Ezt az egeszet a panyitola comingotolokon át az olajblokádig minden óramű szerinti tervezés.
Nagyon preciz szervezést igényelt.
A 22 es valasztas óta megy a médiaval,influenszer hálózattal,es tuti beszerveztek fideszeseket is infok miatt.
Csak tipp de a kegyelmi ugy se magatol indult.
Mondjuk szerintem egy első osztályú munka.
amúgy ma beszéltem pár elvakult tiszással, mind azt mondja hogy biztos benne hogy egy ideig sokkal szarabb lesz minden, de ennyit ér a változás
mondtam is nekik azért én nem szeretnék sokkal szarabbul élni, egy kicsi belefér de a sok már nem 😂
ez kb minden csoportban így van
már amikor suliba jártál egész jól megnyirbálták a szabadságjogaid
egy melóhelyen meg még jobban
miért gondoljuk azt hogy ingyen kapunk meg mindig mindent?? mindennek ára van
az a kérdés mennyit tud ebből lealkudni, mindet tuti nem, mert akkor ugyanúgy járnánk mint a vityával
De máshol olvasható,gyakorlatilag minden benne van amire azt mondta az elmúlt két napban hogy nem fogja,szóval vagy hazudott és elfogadja,vagy nem lesz pénz.De nyilván el fogja fogadni
nem sorolták fel az összeset
amit írtak azoknak a megléte úniótól függetlenül is egy szebb jövő felé mutatna, csak ezt nem most kellett volna hanem már 30 évvel ezelőtt
mert ugye ha 30 évnyi pénzlopás nem történt volna meg legalább olyan fejlettségi fokon lennénk mint lengyelország
amúgy szinte minden élő entitás arra törekszik hogy a legkevesebb energiafelhasználással létezzen
csak az ember ilyen hülye hogy keresi magának a felesleges fáradtságot