hadházit én mindig nagyra becsültem. Qrva sok munkát belefektetett ezeknek a fideszes gigasíbolásoknak a feltárásba. Nélküle csak most szólok töredéke gaztetteit sem ismernénk a fidesznek. Belerakott 13-14 évet a fidesz megbuktatására az, hogy most petya lett a király legalább 50%-ban hadházinak köszönheti ehhez képest gyorsan elengedték a kezét.(kezeit széttáró)
Felújítottak ezek isten tudja hány kastélyt de szerintem 50-nél is többet, persze bújtatott állami vagyonból. Mi a szarra lehet ezeket hasznosítani? Ezeket a saját maguk urizálására vették.(kezeit széttáró) A kormány mit fog velük kezdeni? Mert eladni piaci áron nem hiszem, hogy tudja. Mindből múzeum lesz? Na a beléptidíj nem hiszem, hogy finanszírozza a hidegvizet. kastélyszállók? Ebbe esetleg lenne perspektíva csak pont azt a réteget akarják, most börtönbe zárni akik ezeket a szolgáltatásokat ki tudnák fizetni 😅
Tudod mit(gondolkodós) egyetértek. Teljesen megfelelő alany lennél a megengedett legnagyobb ikú hányados pont passzol is 😅
Orosháza megy hiba nélkül? 😅 Ha igen akár miniszter is lehetsz 😂
én ide nagyjából 5 éve írom, hogy milyen arcátlan és pofátlan lopásokat hajt végre a fidesz intézményszerűen. Ebből a szemszögből egy centit sem lehet őket védeni de van azért az éremnek egy másik oldala. még nem néz ki úgy magyarország mint nyugateurópa ahol térdig gázolnak a migránsokba. Számomra nincs annyi pénz amit ne lophatnának el ezért cserébe(kezeit széttáró)
Jut eszembe akkor most lakatos márk meg az a dzsungel könyvéböl kilépett göndör hosszuhajú a férjével hazatér?
Mer nagy szükség lenne rájuk a gender politika terén
Fideszből kéne egy full sort betárazni, most hogy páran visszavonulnak, sokat fog érni néhány év mulva😆
De egy hadházy is felértékelődik, pláne hogy már kampányolnak érte
pedig annak is 3 ezer darabja. 2 dobrev egy kg bojli. Inikém a helyedben nekiálnék ezeket leszedegetni utána 10 évig nem kéne szart hordanod a trakesszal szerintem csak a mi falunkban volt legalább 1000 dobrev ezekkel telebaxták az egész országot azt még csak nem is jó csaj 😆
Az most másodlagos, de alapjábanvéve legalább ezek a pénzek jo helyre kerültek. Amugy a gaz verné fel a rengeteg műemléket és bonthatnák el pár év mulva. A közvagyonért bogyo is prédikált de egyszer se ment kapával lapáttal kalapáccsal oda mint ahigy más sem.
Matthias corvinus collégium alapitvany.Egy egyetem,mol reszveny tulajdonos.
Ez a hulye fasz ahogy követel meg rendezkedik ugy hogy még nem minielnök mar csak ettöl a tőzsden 143 milliardot bukott a mol.
Ugy hogy a jelenlegi törvenyek alapjan semmi beleszolasa nincs,majd ha kitalalnak masik törvenyt es megszavaztak lehet,de addig szajkosarat kene raadni.
Orosháza megy hiba nélkül? 😅 Ha igen akár miniszter is lehetsz 😂
Mer nagy szükség lenne rájuk a gender politika terén
De egy hadházy is felértékelődik, pláne hogy már kampányolnak érte
A végén még zebrákat is beszerez ez a pöcs 😅
Ez a hulye fasz ahogy követel meg rendezkedik ugy hogy még nem minielnök mar csak ettöl a tőzsden 143 milliardot bukott a mol.
Ugy hogy a jelenlegi törvenyek alapjan semmi beleszolasa nincs,majd ha kitalalnak masik törvenyt es megszavaztak lehet,de addig szajkosarat kene raadni.