De pont így van,csak gondold el ez a barom megcsinálja a káoszt annyira hogy az emberek 1év múlva azt mondják hogy ennél még a fidesz is jobb,majd jön a fidesz és azt mondja,tessék,itt vagyunk,csináljuk meg.A másik,hogy lehet pont ez a forgatókönyv,és már most irányít a háttérből.
Azert nem hinnem mert ezzel a valtassal esely se lesz vitya visszatertere,es van olyan hiu aki vissza akar terni.
Meg elpotyog a parlamentben 4 evet,vagy 8 at de ez olyan mint gyurcsany,sose lesz annyi szavazat hogy a lista mostani 40 takjaval egyutt nyerjen 2/3 ot valamikor,egy full uj banda kell hozza,akit iranyithat hatterbol.
HA
csatlakoznak az eu ügyészséghez meg végrehajtják a korrupció elleni dolgokat akkor már nagyságrendekkel kevesebb lesz az elveszett összeg
már ha ezt meglépik
szerintem megfogják mert anélkül nincs eu pénz semmi
plusz eladnak minden állami vagyont aztán a népet lehet etetni az ingyen fával meg a hasonló dolgokkal
én a felhalmozott aranyat az első nap eladnám a picsába, semmi értelme csak porosododik és 0 hasznot hoz
bejelenteném hogy a villany meg a gáz 5x annyi lesz 3 év múlva szóval mindenki szervezze meg azt hogy energia hatékonyan tudjon élni és ehhez lenne támogatás a hiábavaló aranyból
plusz ömlene az eu pénz a hasonló dolgokra
aztán ami energiát megspórolunk abból lehet majd egyéb dolgokat is korszerűsíteni
Van másik helyette.....hogy a picsába vagytok ilyen naivak?
Eüvel 90 óta kampányolnak.....és?
Mdf belebukott a sok privatizácioba, mszp a lopásba volt bűnös mindkétszer, fidesz folymatosan lop 16 éve. És most aki 14 évig gyakorolta a lopás stabikizálását segédként, az nem fog. Holott nemzeti hagyomány.
Komolyan, ilyenkor ti gondolkodtok vagy csak a netről jött fost toljátok?
A tisza szavazók összetartozása kimerül a mocskos fideszben meg az orván takarodjban, időnként cizellálva a rigmust. A here lóbálóra vonaglo pár tizezer de inkább 100 első választó vajon milyen méllyen szántó gondolatokkal fáradt az urnákhoz, mert az olyan cool dolog lett hirtelen.
szerintem lesz egy-két látszatintézkedés néhány 20-adrangú fideszesre rákennek ezt-azt 2 évet lábbilincsbe ellófrálnak az otthoni luxus villába azt nagyjából véget is ért az elszámoltatás(kezeit széttáró) Már ugye most arról van szó, hogy az úniós ügyészséghez való tartozás legalább még fél év. Aztán ahogy telik az idő fél év múlva már mindenki elfelejti ezt szépen lassan ellaposodik ez az elszámoltatás. Ez mindég így volt. emléxemn amikor budai gyula volt a fidesznél az elszámoltatási biztos 2010-ben, ogy hogy meg fogja fingatni fletóéket. Volt valami sukorói telekcserés ügy amit felkaptak azt addig húzódott a tárgyalása, hogy azt sem tudjuk lett e valami végeredménye. Illetve tudjuk mert fletó még néhányszor indult a választásokon és nem bilincsben 😅 Orbán a legnagyobb szövetségesét nem akarta börtönbe zárni (kezeit széttáró) sosem orbánék nyerték meg a választást mindig gyúrcsány veszítette el a baloldalnak(kezeit széttáró) Kár, hogy most nem indult 😅 az elszámoltatás kimerült ilyen zcushlág jani féle kistílű balos politikus lecsukásán valami 90 milliót síbolt kiskunhalasról meg az ajtót lefejelő kunhalmi ági főnökét vitték el valami 200 millós síbolást bizonyítottak rá azt nagyjából ennyibe ki is merült az elszámoltatás. Itt sem számítok többre. Fél egy év múlva qrvára felejtésbe fog merülni. Ha valamelyik újságíró meg is kérdezi hol tartanak ezek az ügyek akkor úgy is az lesz rá a válasz, hogy még nyomozati szakaszban van azt 2 év múlva titkosítják 100 évre(kezeit széttáró) Állítólag az éves gdp 80 ezer mrd körül mozog mostanság. Én úgy kalkulálom egy vagy két gdp-nyi összeget ilyen-olyan formában elsíboltak a 16 év alatt. Persze ez nem mind aranyrolex meg luxusyact az adrián ennek jelentős része működő cég amivel esetleg majd lehetne kezdeni valamit. Elsősorban államosítani és piaci alapon tovább működtetni, amelyik meg életképtelen állami finanszírozás nélkül azt megszüntetni vagy megpróbálni jövedelmezővé tenni. Ha itt komolyan gondolná bárki is az elszámoltatást, azok a neresek akiknek nincs diplomáciai mentessége már hétfőn bilincsben a gyorskocsi utcában kellett volna lenniük előzetesben alapos gyanúval nagy értékben elkövetett sikkasztás és hasonlók miatt. Ehez képest még mindig égetik a bizonyítékokat meg menekülnek az országból mentik ki azt a vagyont ami mozdítható. Nekem ennyi a véleményem az elszámoltatásról. (kezeit széttáró)
ha 4 év alatt tudok új peca kocsit venni akkor még teli is plakátolom a házam tisza cuccokkal és elmegyek minden rendezvényre 100km körön belül
34 milla egy landcruiser, meglátom összejön-e
ha igen még egy házi szentély is lesz otthon a peti ember képével
itt kurva nagy az elkeseredettség ha egy 2 éves párt tud 2/3 szerezni olyan emberekkel akik sok esetben még beszélni se nagyon tudnak
az hogy ti a gazdagabbik népet látjátok csak attól még nincs jó helyzet
és borítékolható hogy itt nem lesz javulás de akkor is megpróbálta a nép, annyi haszon már van hogy a diktátor nem lop most 4 évig gátlástalanul
engem egyik se nagyon érdekel
ruszki ukrán ugyanaz mindnek egy anyja volt
a helyzet meg annyira szar
idénnmár 4 ezer milliárd kölcsönt eltapsolt a fidesz úgy hogy a költségvetés 80% ment már a levesbe
összegszerűen sosem volt még ennyi kölcsönünk
a gdp arány meg fals adat az pl nem mutatja milyen opciókkal kaptad a kölcsönt mert nem mindegy hify 3% vagy épp 5% kamattal és mi rendre szar kölcsönöket kaptunk
amúgy meg kb az összeomlás szélén áll az ország
Azt gondolom most így hirtelen, meg kell várnunk a nyarat, aztán kiderül merre hány méter. Nagyon zavaros a tiszának megjelenése, magyar peti multja, és még tényleg az is lehet, hogy vitya adta a hatalmat át. Orbánnak elfogyott a mozgás tere az eus pénzek, kötelezettségszegési eljárás során, hitelminősítés, stb...A selyemmajommal meg arcvesztés nélkül nyer időt a jobb oldal.
Gyanusan gyorsan ment a számlálás és a gratuláció.
Annyira nem volt azért szar a helyzet, nem jó a hasonlat........
Eddig az oroszokkal szirénáztak a fidesz ellenesek, most akkor ukrán pártiság meg elfogadható lesz?
ha nem teszel semmi extra dolgot akkor ne legyen extra elvárásod
örülj neki hogy még nem műtenek át nővé 😂
ha elmennék hozzád és felgyújtanám a boltod levennék minden pénzt a számládról aztán vennék fel 500 milla hitelt a nevedben te sikeres vállalkozó lennél fél éven belül?
mert most ez a helyzet
én azt mondom hogy ha negyedét megoldja amivel kampányolt már többet tesz mint a fidesz 16 év alatt
mondjuk én a negyedében se hiszek....
de a tizede is több lesz mint amit a fidesz tett
Na de akkor saját magát is el kéne.Érdekes,ha tudta mi folyik a lölőnél,akkor miért akart oda menni valami zsíros állásba?Mondtam már,majd néhány milliárdot "visszaszerez"aztán mindenki elégedetten hátradől hogy meg volt az elszámoltatás.
Meg elpotyog a parlamentben 4 evet,vagy 8 at de ez olyan mint gyurcsany,sose lesz annyi szavazat hogy a lista mostani 40 takjaval egyutt nyerjen 2/3 ot valamikor,egy full uj banda kell hozza,akit iranyithat hatterbol.
csatlakoznak az eu ügyészséghez meg végrehajtják a korrupció elleni dolgokat akkor már nagyságrendekkel kevesebb lesz az elveszett összeg
már ha ezt meglépik
szerintem megfogják mert anélkül nincs eu pénz semmi
plusz eladnak minden állami vagyont aztán a népet lehet etetni az ingyen fával meg a hasonló dolgokkal
én a felhalmozott aranyat az első nap eladnám a picsába, semmi értelme csak porosododik és 0 hasznot hoz
bejelenteném hogy a villany meg a gáz 5x annyi lesz 3 év múlva szóval mindenki szervezze meg azt hogy energia hatékonyan tudjon élni és ehhez lenne támogatás a hiábavaló aranyból
plusz ömlene az eu pénz a hasonló dolgokra
aztán ami energiát megspórolunk abból lehet majd egyéb dolgokat is korszerűsíteni
Eüvel 90 óta kampányolnak.....és?
Mdf belebukott a sok privatizácioba, mszp a lopásba volt bűnös mindkétszer, fidesz folymatosan lop 16 éve. És most aki 14 évig gyakorolta a lopás stabikizálását segédként, az nem fog. Holott nemzeti hagyomány.
Komolyan, ilyenkor ti gondolkodtok vagy csak a netről jött fost toljátok?
A tisza szavazók összetartozása kimerül a mocskos fideszben meg az orván takarodjban, időnként cizellálva a rigmust. A here lóbálóra vonaglo pár tizezer de inkább 100 első választó vajon milyen méllyen szántó gondolatokkal fáradt az urnákhoz, mert az olyan cool dolog lett hirtelen.
Legalabb oszi hívő,de te....... 🤣
34 milla egy landcruiser, meglátom összejön-e
ha igen még egy házi szentély is lesz otthon a peti ember képével
A bojli vagy csatornapart ősszefüggéseihez nem kell ekkora közgazdásznak lenned🤣
az hogy ti a gazdagabbik népet látjátok csak attól még nincs jó helyzet
és borítékolható hogy itt nem lesz javulás de akkor is megpróbálta a nép, annyi haszon már van hogy a diktátor nem lop most 4 évig gátlástalanul
ruszki ukrán ugyanaz mindnek egy anyja volt
a helyzet meg annyira szar
idénnmár 4 ezer milliárd kölcsönt eltapsolt a fidesz úgy hogy a költségvetés 80% ment már a levesbe
összegszerűen sosem volt még ennyi kölcsönünk
a gdp arány meg fals adat az pl nem mutatja milyen opciókkal kaptad a kölcsönt mert nem mindegy hify 3% vagy épp 5% kamattal és mi rendre szar kölcsönöket kaptunk
amúgy meg kb az összeomlás szélén áll az ország
Gyanusan gyorsan ment a számlálás és a gratuláció.
Eddig az oroszokkal szirénáztak a fidesz ellenesek, most akkor ukrán pártiság meg elfogadható lesz?
örülj neki hogy még nem műtenek át nővé 😂
ha elmennék hozzád és felgyújtanám a boltod levennék minden pénzt a számládról aztán vennék fel 500 milla hitelt a nevedben te sikeres vállalkozó lennél fél éven belül?
mert most ez a helyzet
én azt mondom hogy ha negyedét megoldja amivel kampányolt már többet tesz mint a fidesz 16 év alatt
mondjuk én a negyedében se hiszek....
de a tizede is több lesz mint amit a fidesz tett