Majd amikor mindennap hallod, reggel este😃
Meg lesznek majd vetitések is, pillanatképek a hősies tetteiről, vezetői ambiciókról, életviteli tanácsokról
Én mondtam, statárium lesz rővidesen. Kultusz film megvan, már csak a képeket kell kiosztani a falra mindenkinek. Aztán a kis törpének nem.lehet lesz ám takarodjpetizni🙂
Én mondtam mindig, a kisméretű emberek a leggecibbek, tele vannak komplexusokkal.
Hat,a forradalom az ilyen,ázni-fazni kell,az nem ugy megy hogy mocskos diktator vagy es takarodj,de azert intezd mar ugy hogy olcso legyen a rezsim mielott lelepsz.🤣
csak ugye amikor a 12 ezres villanyszámla 50 lesz és a 30 ezres gázszámla 200 akkor baszhatja az influenszereit....
mert azt vastagon leszarja mindenki hogy késik a máv meg nincs papír a kórházi budiban
de amikor üres a zseb és nincs horvát nyaralás akkor nyűgös lesz a nép
Gyakorlatilag nala van a teljes eddigi ellenzeki sajto,haloztos influenszerestol es hatteremberestol.Olyan terjedelmu es behatasu mediahalozat a metaval egyutt ami ket ev alatt ebbol a durcas kisgyerekbol egy olyan messiast csinalt hogy jelenleg elo adasban felszeletel egy cscsemot es megesz akkoris csak az lesz a mantra hogy a tóni ai hamisitvanya es o valtja le o1g-t.
azért ilyen még sosem volt hogy egy 2 éves párt ilyen eredményt elérjen
a népnek nagyon teli van a töke
ha a petya is diktátor lesz vagy beszopat mindenkit akkor tuti lázadás lesz
én abban bízok hogy. mivel az orbáni propaganda gépezet megszűnik előkerül pár értelmes ember aki eddig el volt nyomva
és hátha lesz épeszű vàlasztás épeszű kínálatból
mert én nem tennék rá nagy összeget hogy a tisza lesz a megváltó
ő inkább csak a piszkos melőt végezte/ végzi el
Parhuzamosan mentek 4-8 evig,szerintem 18 tol lett lejtmenet,de az is picit,22 volt a zuhano,az meg 12 ev,es most nem lesz csak ket part.
Oszt ha kiesne a fidesz megerkeztunk az egypartrendszerhez.
amúgy egyre kevesebb mindenem van és egyre nyugodtabb vagyok és egyre kevésbé érdekel minden
https://www.youtube.com/shorts...
Meg lesznek majd vetitések is, pillanatképek a hősies tetteiről, vezetői ambiciókról, életviteli tanácsokról
Én mondtam mindig, a kisméretű emberek a leggecibbek, tele vannak komplexusokkal.
Nagyon besértődött....
mert azt vastagon leszarja mindenki hogy késik a máv meg nincs papír a kórházi budiban
de amikor üres a zseb és nincs horvát nyaralás akkor nyűgös lesz a nép
a népnek nagyon teli van a töke
ha a petya is diktátor lesz vagy beszopat mindenkit akkor tuti lázadás lesz
és hátha lesz épeszű vàlasztás épeszű kínálatból
mert én nem tennék rá nagy összeget hogy a tisza lesz a megváltó
ő inkább csak a piszkos melőt végezte/ végzi el
Oszt ha kiesne a fidesz megerkeztunk az egypartrendszerhez.
lett belőle dk meg a tököm se tudja mi még