Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, kisebb gyeremekem begyűjtött néhány klárás plakátot, mondtam ezért egy vasat nem fog kapni😁
Jelzem politikáról fogalma nincs, de sztem látta wintiden vagy hol a plakátbizniszt
Nagyon jó. Szintén nem vagyok fideszes, meg könyezetemben vagyunk még jó sokan nem fideszesek de a tiszát és a selyemmajmot el nem fogadó és egyet nem értők. A másik oldal már fek akarja számolni a fideszt a náci mhm meg kizárni. Mi lesz, megint egy párt rendszer???
Volt már olyan.....aki élt benne nem akarja mégegyszer. De ugyebár a fiatalok akik a drogos influenszerek hatására rendesen megtolták a tisza szekerét ezt fek se tudják fogni. Mer hát ők még nem éltek más rendszerbe, és változást akarnak
A DK is vicc párt? Tele volt aggatva az ország a plakátjukkal. Ők tuti komolyan gondolták 😆
lehet nem vagy fideszes, de a tiszát is legalább annyira utálod mint a fideszt 😉
amúgy aki irta ezt a féligazságokkal teli művet tuti fideszes
pl
az egyötödös felhatalmazás bár matematikailag igaz, de a fidesz által kialakított választási( szerintem helytelen) rendszerben 2/3-ot ér
ezt lehet csűrni-csavarni akkor is 2/3
a fidesz is ilyen módon érte el akkor nem volt evvel gondja az írónak
más
ruszkinolajról többfélekéll lehet (nem)leválni
1: habzó szájjal bizonygatni azt hogy nincs más lehetőség és különféle pénzmosodán keresztül a tényleg olcsó olajat megvenni drágán
2: kinyilvánítani hogy az orosz olaj rossz, elkezdeni szervezkedni a kiváltására ami sok-sok éves meló és kivárni mi lesz az oroszokkal
mert azért nem lesz ám mindig harag a nemzetek között, láttunk erre jó sok példát a múltban

mindezt úgy írom hogy a fideszről az a véleményem hogy ettől nagyobb károkozó párt még sosem volt magyarországon
de
a tiszából se nézem ki a messiást
úgy gondolom nagy ára lesz annak hogy a maffia kormányt sikerült leváltania
pont emiatt nem szavaztam egyikre sen mert csak 2 rossz választás volt meg 3 viccpárt
Kaptam, szerintem frappánsan összefoglalta.
“Összefoglalom az elmúlt három nap eseményeit. Az összmagyarság létszámát tekintve egyötödös felhatalmazást kapott miniszterelnök-jelölt kijelentette, hogy nem tudunk leválni az orosz olajról, miközben a hívei ordították, ruszkik haza. Még szerényen hozzátette, hogy várja Putyin hívását. Be akar lépni az Európai Ügyészségbe és meghívja Netanjahu izraeli kormányfőt Budapestre, miközben elfogatóparancsot adtak ki ellene az európai ügyészségen. Elmegy a köztársasági elnök úrhoz, aki beszélgetésük alatt elmondja, hogy felkéri majd őt a kormányalakításra, utána alkotmánysértést elkövetve felszólítja, hogy mondjon le. Bemegy a közmédiába interjút adni, ami monológgá változik és megfenyegeti az ott dolgozókat, hogy bezárja az intézményt. Meghirdeti az előző 20 évben kötött szerződések felülvizsgálatát és a Nemzeti Vagyonvisszaszerzési Hivatal felállítását, de elfelejti magát megemlíteni, pedig ő volt az egyik haszonélvezője a rendszernek. Kampányának fő ígéreteként az EU-s pénzek hazahozatalát terjesztette, most Ursula Von der Leyen elmondta neki a 27 pontos feltételrendszert, ami alapján valamikor majd fizetnek valamennyit, levonva a napi egymillió euros büntetéseket, feltéve ha beengedi a migránsokat. (Kerítés marad?) Kihirdeti politikai ellenfeleinek az üldözését, lemondásra szólítja fel az állami intézmények vezetőit, majd közli, hogy országegyesítésben érdekelt és minden magyart képvisel. Helyenként elmondja, hogy nagy bajban vagyunk és a jóléti intézkedésekre várni kell, ugyanakkor szuperkórházat, oktatási reformokat és teljes átalakulást tervez a közélet minden területén. Mindezt úgy, hogy még be sem iktatták. Mi vár a magyarokra később????”

Mint említettem nem vagyok fideszes, nagyon nem.
na látod jobb oldal még itt is szarabbul járt
baloldalt dollár milliárdos cégek hergelik
mi meg hergelhetjük magunkat 😂 😂 😂 a gecik 😂 😂 😂
Egyébként lehet azért szavaztam a fideszere mert nincs fészbukom(gondolkodós)
Annyira nem öreg, de már fiatalon is mindig az épp regnáló vezetést szidta habzó szájjal 😆
A háborúval meg vannak kattanva,nyert a tisza mégsincs behivó. Nem.nagyon értik az összefüggéseket, de hát tőbbnyire ilyen alapon is szavaztak. Gondolkodni.minek ha ott a fészbuk.
Mondjuk en tovabb pörgetném az öreget a rezsicsökivel,meg hogy mehet a háborúba,és meg szurnek egy 14. havi nyugdijat a benzinárstopp utan.
És figyelném mikor pukkad meg.
Felcsavarták a mediaban a hergelést a maxra.Szép lassan evek alatt.Es meg most is fut önjaro üzemmodban.
Már megy a hiszti elvakult orbán meg fidesz káromlo ismerősnél. Két nap.se telt el a választás után, már a tiszát ekézi😅
Sztem ezek félkegyműek és semmisejó. Ja, nyugdijas, gyere angliába él, és nem nyomorog
😆
Viszont hivő tiszás,ott a helye,de csak öklöző zsir nélkul mehet oda. 🤣
😅 Akkor ini nem jó oda Őt nem érdekli a pénz 😆
Ja, azt elfelejtettem az is csak szárazon 😅
Ha épp a radnainak fáj a feje
az nem lenne jó.
nem vagyok ilyen segghasználatos dolgokra kondícionálva
50+ évesen meg már elveszítettem a lelkesedést a kisérletezgetésre
Most csak análisra van esélyed
hogy lehet bekerülni ilyen balfasz körbe?
ha elengedhetetlenül fontos én szinte nulla erőfeszítéssel tudok bármilyen hülye lenni ha ez a feltétel
aztán éppen rá is érek egy kis kanális offiszra 😂
valami csoda üvegpalotát alatta legalább 3 szintes mélygarázzsal
ezek az ősi lomok semmire se jók
egy 3d hologram a maximum amit megérdemelnek
Millió amiből lejjebb írtam 2-3-at.
Ritka paraszt, tehetségével nem boldogul mer nincs is, csak nagy pofája
Azt a noárt jobb lett volna ha elveri a homár róka a boxmeccsen amire kihívta.
De nem vallalta.Mondjuk erthető.
Asszem az a seggfej noár vetette fel hogy őt kéne, mer kárpótlásul....
Ez is igaz(meghajlós) Mostanra meg fel kellett volna épîreni az eredeti tervek alapján a Postapalotát😅
na azokat meg mostanság vagy éppen 20-30 éve kellett volna lebontani........