hát legalább ők kiszíneszték pirosra az ország utcaképét 🤣 Nálunk még a forgalmatlanabb mellékutcákba is jutott minden 50 méterre kláriból 😅 Így 1% fölél tudtak menni. Egyébként pont ők ki tudták volna fizetni a kampánypénzt ha nem ütik az 1%-os küszöböt a kutyapárt az viszont nem. Kláráékat egyáltalán nem sajnálom azoknak pont ott van a helyük ahol most vannak. A kutyapártot annyiból csak, hogy ők egy vicc pártnak indultak és azok is maradtak csak az utolsó poénjuk nem úgy sikerült ahogy gondolták 😆 Úgy látszik nem fogékony már a társadalom sem az ingyen sörre sem az örök életre 😅 de hát ez van változik a világ(kezeit széttáró)
Ezek pont a jóléti intézkedések lennének ami a kormány dolga hisz egyáltalán ezért vannak, a haszonszerzést egy darabig a népérdek elé lehet helyezni, de annak olyasmi ára van ami most lett.
lehet, hogy nem olvasgatjátok amit írok de elmondtam valahány %-át lehet piaci alapon értékesíteni. Van annyi bel és külföldi gazdag réteg aki igényli az ilyesmit. Majd vesz belőle orosz meg kínai meg vietnámi. A fennmaradó részből szintén lehet akár egy jól prosperáló üzletet csinálni külföldi elit vadásztatására illetve illetve kastélyszállóként szintén elit részére üdültetésre. Itt legfeljebb az lesz a kérdés ki fogja üzemeltetni, mert, hogy állami üzemeltetésben eléggé véleményes bár nem kizárt. Persze meg is lehet pályáztatni az üzemeltetési jogot részesedeésért. Az kb. annyira lenne elég, hogy nem az államnak kellene fenntartani és óvni az állagot a semminél az is több. Néhányból lehet csinálni gyermekotthont amit a kommunista rendszer egyébként is csinált ezekből csak elég megnézni néhány urbex hajner gyulát aki a lepukkant kastélyokba amikben járt kikotozta az előző felhasználását. Aztán ha nem kezelik ezeket megfelelő módon az is bekövetkezhet amit már alant leírtam. Egy idő után az enyészeté válik. Sok forgatókönyv létezik. Én úgy gondolom vegyesen lesznek hasznosítva. Bár még az is előfordulhat,hogy egy külföldi nagymúltú szállodalánc egy csomagban felvásárolja az egészet olyan befektető csoport akinek meg van a képessége és a tapasztalata a menedzsment révén a gazdaságos üzemeltetéshez.
Egyébként most pont olyan dolgon lamentálgatunk ami a legkevésbé fontos. Ez olyan mint ha 4 en körbeállnak a kivéreztetett disznót a disznóvágás hajnalán és azon tanakodnánk majd kié lesz a disznó farkának a hegye a feldolgozás után 😅
Nálunk ez mind az önkormányzaté,de mondom,már nincs mit belerakni.Gyakorlatilag a semmiért vannak,hogy mi lenne rá a megoldás,nem tudom,de még annak is több értelme volna ha el lenne adva tisztességes áron.Nálunk a polgi már azért van bajba mert már nincs mit felújítani,nincs amire fel lehet markolni a lóvét.
Mert a dk nak adott mennyivel jobb? Nem jutottak be tehát pont annyit tesznek a választókért mint a kutyák de nem kell visszafizetni. Holott semmivel se lett eredményesebben elköltve.
Na jó, de elbontani még se kellene ezeket. Egyrészt az is pénz másrészt érték a múltból. Az a baj, ha az önkormányzatok kapnák meg, az se lenne jo mert sirnának nincs pénz fenntartásra. De lehetne könyvtár vagy csomo kulturális közopont. Ugysincs kultúra jelenleg.....
A2 farkú az rábaxott. 684 milliós kampánypénzt kell visszafizetnie mert nem érte el az 1% ot. Szerintem attól a marék hívőtől összekalapol belőle vagy 50 milliót. A maradék 630 meg megy saját zsebből 😄 De hát ezek a szerecsétlenek egy forintot se tudtak lopni a közösből asszem így árvereznek házat mindent az ezután fennmaradó adósságot meg 30 év alatt leközmunkázzák 😆
Ja,pontosan látom mi történik ezekkel az épületekkel.Nálunk pont ezt csinálják,már van 8konferencia központunk 6 kiállító terem,galéria,ilyen terem olyan terem,persze,szép az épület meg minden,de csak a pénzt viszi,haszna meg nincs.
azért én meg abba reménykedek hogy a hasonlóan semmirekellő lehűtő kétfarkú rábaszik
(Hadházira is ez kéne ) https://www.vadhajtasok.hu/202...
Persze mindig csodálkozok hogy ebbe a kifosztó diktatúrába az embereknek csak van egy kis pénz kisegíteni a lódoktorokat vagy fűversembereket
Sajnos erre ment az adófizetők pénze, bár még a büntiket is összedobták helyette, de egy értelmes megnyilvánulása nem volt a pályafutása során. Most pályát vesztett, mehet vissza a versenypiacra törédék fizetésért
Én régen is pofáztam, hogy nagyon szépen felderítgette a fidesz szaros dolgait. Amikor az úniós beruházásból csak egy tábla volt, hogy kész meg egy sóderakás azért az is bicskanyitogató volt. Az ilyenek miatt bukott el a fidesz pedig jó politikát folytatott. Mi a faxé nem volt ezeknek tizedét elég ellopni akkor is kőgazdagok lettek volna meg kb. örökké kormányon maradtak volna. Most jött egy petya azt a fax se tudja mi lesz velünk? Vityáéknál azért valmennyire kiszámolható volt a jövő.
Itt egy régebbi írásom. Itt még szerintem a pesty laci féle szarosvödör felrúgásról beszélgetünk. na az is beharangozta, hogy mindent kitálal de hamar eltűnt a periférián(kezeit széttáró)
hát úttörő táborokat tartottak bennük gyogyó intézetek lettek belőlük, bár hozzáteszem lenne rá igény pláne, hogy opni sincs már 😅
Meg ilyen szociális dolgok. Szóval az a lényeg, ha ezek így hasznosulnak akkor az megint csak egy csomó pénzébe van az államnak. Pár év és felfalja a beruházási költséget. Valószínű egy részét lehet piaci alapon értékesíteni egy részét meg piaci alapon valamennyi haszonnal működtetni vadászkastély kastélyszálló stb. Fele még akkor is megmarad ha szociális intézmény lesz belőle mint ahogy régen még jó lehetne de hát petya nem kórházi ágyakat akart csökkenteni? Vagy lehet elfoglalják majd a tiszás neresek(kezeit széttáró) na nem azonnal apránként feltűnés nélkül. Arra leszek kiváncsi a bukott jobb oldalon ki lesz majd hadházi? 😅
Millió megoldás lehet rá, de kézenfekvő a turisztika vagy mint a szociban egészségügyi intézményként való haaznosításuk ha már a mi pénzünkön lettek felújítva meg még bármi ami nem magántulajdon.
2 évig lesz bizti őr meg fűnyírás. 2 év múlva már csak bizti őr 3 év múlva már bizti őr sem 4 év múlva a lakosság széthordja amit meg tud mozdítani, 10 év múlva elkezd a tető beázni az ellopott vörösréz tetőhéjzat hiányában20 év múlva szétrohadnak a falak és a péjn bólosok meg urbexesek gyűjtőhelye lesz. 50 év múlva meg pont úgy fognak kinézni mint felújítás előtt. Ha engem kérdezel ez fog velük történni.(kezeit széttáró)
Egyébként most pont olyan dolgon lamentálgatunk ami a legkevésbé fontos. Ez olyan mint ha 4 en körbeállnak a kivéreztetett disznót a disznóvágás hajnalán és azon tanakodnánk majd kié lesz a disznó farkának a hegye a feldolgozás után 😅
(Hadházira is ez kéne )
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Persze mindig csodálkozok hogy ebbe a kifosztó diktatúrába az embereknek csak van egy kis pénz kisegíteni a lódoktorokat vagy fűversembereket
Itt egy régebbi írásom. Itt még szerintem a pesty laci féle szarosvödör felrúgásról beszélgetünk. na az is beharangozta, hogy mindent kitálal de hamar eltűnt a periférián(kezeit széttáró)
jó fizető állás amugy lódoktornak 😂
Meg ilyen szociális dolgok. Szóval az a lényeg, ha ezek így hasznosulnak akkor az megint csak egy csomó pénzébe van az államnak. Pár év és felfalja a beruházási költséget. Valószínű egy részét lehet piaci alapon értékesíteni egy részét meg piaci alapon valamennyi haszonnal működtetni vadászkastély kastélyszálló stb. Fele még akkor is megmarad ha szociális intézmény lesz belőle mint ahogy régen még jó lehetne de hát petya nem kórházi ágyakat akart csökkenteni? Vagy lehet elfoglalják majd a tiszás neresek(kezeit széttáró) na nem azonnal apránként feltűnés nélkül. Arra leszek kiváncsi a bukott jobb oldalon ki lesz majd hadházi? 😅
De legutóbb az SZFE bhé volt napirenden
de volt valami másik egyetem amit kifúrt a fidesz, vagy valami ilyesmi balhé volt pár éve