Meghülyült persze meg királynak gondolta magát ja. Mit csináltak az ukránok előtte miért volt ez az arany konvoj ügy? Tényleg ennyire hülye vagy vagy direkt csinálod?
Nincs sehol leírva. Te ekkora értéket fegyveres kíséret nélkül szállítanál? Az sincs leírva, hogy macskát nem szabad a mikróban szárítani. Tudom, megírta a telex hogy volt papír a szállítmányról kész. Gondolkozni meg majd a szomszéd fog. Az agyi kapacitásodnak ez pont elég nem kell több. Vitya beléjük kötött. Miért? Még mindig nem érted vagy játszod a hülyét?
hol van az leírva hogy csak fegyveres kisérettel lehet pénzt szállítani?
mondenki úgy viszi a pénzét ahogy akarja
és úgy osztogatja ahogy akarja
jogilag érinthetetlenek voltak de a vitya beléjük kötött, úgy gondolom hogy örülhet annak hogy élve megúszta......
ezek az elborult elméjű szlávok öltek már ettől kevesebbért is
Veled beszélgetni olyan mint egy nővel. Ne lehet eldönteni direkt csinálja vagy tényleg ennyire hülye. Gondolom azt elfelejtetted vagy nem érdekel vagy nem akarsz tudomást venni róla miért volt ez az arany konvoj ügy. Ha volt papírjuk miért nem kértek fegyveres kíséretet át az országon? Az lett volna korrekt és biztonságos. Fegyver nélkül szállítottak ekkora értéket? Normális vagy? A fegyveres pénz szállítókat is kirabolják ilyen lazák az ukránok? Vagy volt fegyverük? Hogy? Fegyveres ukrán emberek lépték át a határt? Autópálya wc-ben szémolgatják a millió eurókat? Normális vagy? Így szállítanak legálisan pénzt meg aranyat? És akkor ők vannak felháborodva és tegyünk nekik szívességet hogy kivizsgáljuk az ügyet? Simán hazaárulás idegen érdekek kiszolgálása.
Ezek a példák csak akkor lennének validak ha az akit vádolnak a bűnnel rokon lenne, a szomszédot ha bűnözik és akkor ha a hatóság kikérdez nem hazudnék miatta, a falu vezetőjéért még kevésbé a fölötte állókért meg végképp nem.
engem mem zavar, de őket biztos rosszul érintette
látom az egészet nem érted
viszel ki ukrajnába furgonnal bármit amiről papírod van, erre az ukránok letámadnak, meglehetősen durván rabosítanak elszedik az árut amit hónapokig vissza sem kapsz pedig az ára nagyon hiányzik
aztán annyival lezárod a történetet hogy az ukrán nép már csak ilyen bohókás nemzet, borítsunk fátylat rá, hiszen a cucc végülis megvan a zúzódások meg már amúgyis felszívódtak.....
nos?
Még normál helyzetben lévő országoknak is szükségük van kp-re főleg olyan devizára amit mindenhol elfogadnak és aranyra is ha épp arra van igény mert abban bíznak és egy háborúban lévő országnak aminek a pénze annyit nem ér mint a papír amire nyomtatták annak meg csak ezekre van szüksége és jelen esetben meg ez a sokadik előre bejelentett szállítmány volt és ahogy olvastam ez a szállítási forma máshol is bevett gyakorlat bankok között.
Pedig lehet, hogy egyszerű, al capone-t sem a gyilkosságokért, alkoholcsempészésért meg hasonlókért ültették le hanem egy viszonylag piti adócsalásért. Amúgy mindent kivizsgálni és mindenkit aki bűnös bármiben elítélni, ez szerintem alap elvárás bármilyen kormánytól.
nekem semmi közöm a sógorhoz
ellopja az ukrán kocsiját, az ukrán feljelenti, kivizsgálják, és megbüntetik
de
a vitya mint magyarhon legfőbb főnöke utasította a kutyáit erre a tettre, szóval akár még úgy is lehet értelmezni hogy magyarok szartak az ukránok szájába
de én mindenképp a vityával kezdeném és minimum 10 év a csillagban
ez a pénzszállítós balhé az orbán egyik utolsó majomkodása volt. amolyan, fogd meg a söröm, majd én megmutatom. cserébe most hajdút seggberugták, a teket meg feloszlatták a picsába
nekem még sosem volt fekete jövedelmem
mindig bejelentett melóban voltam, a traktoros biznisz is napi bejelentésű, mivel örökké utakon megyek nem lehet bejelentés nélkül, 3 útból legalább 1x megállítanak, apeh-finánc-rendőr néha mind van útközben, szekszárd felé szinte minden alkalommal baszogtatnak még az adókártyát is elkérik
én nyugodtan alszok, bármikor jöhet bárki ellenőrizni
1: családtagokra nem vagy köteles vallani
2: a mi családunk egyik tagja se bűnöző
3: a példád nem egyező a pénzszállítós dologgal, mert ott senki sem nyomta őket fel,sértettek voltak az ügyben nem besúgók
de
elméleti síkon(mert úgy sem viszi el)
ha a sógor elvinné a kocsim és szarrá törné, és nem akarná kifizetni simán feljelenteném
és nem ez volt az első
bármit is feltételezel róla jogilag rendben volt a szállítás
a vitya meg azért tette mert már teljesen meghülyültt és királynak gondolta magát
Nagyon átment a tiszás agymosás
mondenki úgy viszi a pénzét ahogy akarja
és úgy osztogatja ahogy akarja
jogilag érinthetetlenek voltak de a vitya beléjük kötött, úgy gondolom hogy örülhet annak hogy élve megúszta......
ezek az elborult elméjű szlávok öltek már ettől kevesebbért is
vitya elborult elméjének egyik torz szüleménye
amiért simán kijárna a fegyház
látom az egészet nem érted
viszel ki ukrajnába furgonnal bármit amiről papírod van, erre az ukránok letámadnak, meglehetősen durván rabosítanak elszedik az árut amit hónapokig vissza sem kapsz pedig az ára nagyon hiányzik
aztán annyival lezárod a történetet hogy az ukrán nép már csak ilyen bohókás nemzet, borítsunk fátylat rá, hiszen a cucc végülis megvan a zúzódások meg már amúgyis felszívódtak.....
nos?
ellopja az ukrán kocsiját, az ukrán feljelenti, kivizsgálják, és megbüntetik
de
a vitya mint magyarhon legfőbb főnöke utasította a kutyáit erre a tettre, szóval akár még úgy is lehet értelmezni hogy magyarok szartak az ukránok szájába
de én mindenképp a vityával kezdeném és minimum 10 év a csillagban
majd az ukrán felnyomja, ez így van a pénzszállítók esetében is
mindig bejelentett melóban voltam, a traktoros biznisz is napi bejelentésű, mivel örökké utakon megyek nem lehet bejelentés nélkül, 3 útból legalább 1x megállítanak, apeh-finánc-rendőr néha mind van útközben, szekszárd felé szinte minden alkalommal baszogtatnak még az adókártyát is elkérik
én nyugodtan alszok, bármikor jöhet bárki ellenőrizni
2: a mi családunk egyik tagja se bűnöző
3: a példád nem egyező a pénzszállítós dologgal, mert ott senki sem nyomta őket fel,sértettek voltak az ügyben nem besúgók
de
elméleti síkon(mert úgy sem viszi el)
ha a sógor elvinné a kocsim és szarrá törné, és nem akarná kifizetni simán feljelenteném