Ott diktatura van,komcsi,és kurvasok pénz,naluk meg bassza a csőrit az osztraknak hogy olcsobb és biztosabb az atom nekunk mint a sok kis vizerömu naluk,ahol lassan kiolvadnak az azokat tápláló gleccserek.Ezért ott gancsol ahol lehet,pénzeli a greenpeace itteni irodajat meg pereli paksot.
Ha elolvastad a cikket igazából nem az a baja, hogy összeomlik a rendszer hanem az amikor a napelemek nem termelnek felszökik az áram ár sokszorosára. Amikor mi tudunk eladni külföldre kb. Lófaszt se kapunk az àramunkért este mikor nekünk kell importàlni akkor még csilliárdokért adják
2004 ben kotottek szerzodest a franciaval,2014 ben kezdtek az epitest,2025 ben lett kesz.
Ehhez kepest paks villamgyors,14 ben szerzodes,24 ben kezdes,mar betonontes megvokt a 6 os foldmunkai is mennek.
Az osztrakok folyamatosan perekkel akadalyozzak,es az unios szankciok is .
Ebben van valami, felénk még mindig luxi a napelem az akku meg olyan mint parasztnak a zsiráf mikor meglátja, márpedig ilyen állat nincs. Viszont full támogatással vagy legalább egy beugró nélküli hitellel lenne kereslet bőven.
de ezért a többség nem ilyen
ha lenne mondjuk 0%-os hitel a kedvezményes akkura akkor gombokért lehetne egy egész nagy problémát megoldani
mert azért az ipar/lakossági fogyasztás kb 60/40% és az ipar egész jól tervezhető sok esetben állandó fogyasztó
csak ugye a 500 ezres akkut alapból 800ért adják támogatással meg 1.2 milla....... aztán csodálkoznak hogy még támogatással se akar a nép fejleszteni
Nekem alapból akkuról megy. Ha lemerült az akku, akkor kapcsol csak hálózatra automatikusan. Amíg süt a nap és kell a teljesítmény a légkondira, addig a napelem is termel. Amikor nem termel, akkor meg 12 órát simán elketyeg akkuról. Most nézem 3.6Amper az egész hát áramfelvétele, és még 1 amper lejön a napelemről. Szóval Kapitány úrnak azt mondom: Száradjon!
Ez csak azokra vonatkozik akik rájuk szavaztak.
Nekem nem érdekem hogy jót tegyek velük.
Majd ha délben ingyen adják a villanyt, este meg 200ért akkor megoldom, hogy én ebből is jól járjak.
de már nem nagyon lehet fogni
https://www.vg.hu/nemzetkozi-g...
Ehhez kepest paks villamgyors,14 ben szerzodes,24 ben kezdes,mar betonontes megvokt a 6 os foldmunkai is mennek.
Az osztrakok folyamatosan perekkel akadalyozzak,es az unios szankciok is .
ha lenne mondjuk 0%-os hitel a kedvezményes akkura akkor gombokért lehetne egy egész nagy problémát megoldani
mert azért az ipar/lakossági fogyasztás kb 60/40% és az ipar egész jól tervezhető sok esetben állandó fogyasztó
csak ugye a 500 ezres akkut alapból 800ért adják támogatással meg 1.2 milla....... aztán csodálkoznak hogy még támogatással se akar a nép fejleszteni
attól több nem lehet, ebből is 3 hét amire a beton megköt rendesen
Nekem nem érdekem hogy jót tegyek velük.
Majd ha délben ingyen adják a villanyt, este meg 200ért akkor megoldom, hogy én ebből is jól járjak.
Tippelj mennyi ido volt a finn-francia erőmű.
Akkor meg van idő!