Hagyámá, nem megy el. Kapitány ehhez se ért, csak szopatja a népet. Amigy meg huzzon bele és a paksi blokkot sürgesse. Ne szélerömüvet akarjon ami az ország nqgyobbik részén nem fog rendesen termelni
Amikor a kozmopolita faszcibáló anyaszomorító először kikapcsoltatja a feleslegesen használt áramot a tb-csalókat ellátók eü intézményében, a börtönökben, a drogos-alkesz-bagós-pirézeket ellátó intézményekben, majd utána adjon nekem tanácsot, hogy én mit ne használjak. ha tovább boncolgatnám és megpróbálnék párhuzamot találni az ajánlása, valamint a spanyol birtokára utazás, valamint a Maseratijának környezetszennyezése között, akkor oda is letennék neki pár keresetlen tanácsot.
tennének ki támogatottan lakossági energiatárolókat akkor azt fel lehetne tölteni a csúcsidőszakban és este használni
egy lakótelepi lakásban se foglalna el nagy helyet 10-15 kwh akku meg bőven kibírná az esti csúcsot
megúsznák a hálózatfejlesztést, a nép meg tapsolna milyen jó nekik
pl az olyan rendszert mint a tiéd én már régen lekötöttem volna a hálózatról, és csak az akkus rendszereket meghagyni
néger ősök sokan lehettek nálatok
😂
nálunk bent ha már 22-23 fok van visít a család, mondjuk én meg takaró alatt fagyoskodok
napelem viszi a légkondikat kb este 6-ig
azért az fura hogy télen 20-21 fokban teljesen jól elvagyok, gatya-pólóban, most meg ha ugyanennyi van majd lefagy a lábam, pedig zokni-melegítő kombóban héderelek
van hogy napokig ki se megyek az udvarra szóval tuti nem azért mert kint megszokom a meleget
Na kapitány úr megüzente ne használjuk a légkondit este 18 és 21 között.(gondolkodós) Mi lesz a következő kérés? Télen ne használjuk a gázkazánt hanem egy üres konzerves dobozba gyújtsunk meg egy gyertyát? A ruhákat se mossuk hanem szellőztessük ki?
Majd az alsógatyámat 3 napig hordom aztán kifordítom még hordom 3 napig ha úgy jó neki 😅
múlt héten mértem 27 fokos volt a víz, lehetne ugrálni bőszen
be is akartam fejezni a pecát csak kaptam tesztelni bojlit aztán basztattak hogy ma is menjek még
sok kedvem nincs hozzá mert 20 fokos víz felett én már nem szeretek pecázni
a holdról látszódik egy tento távcsővel a kis habtestem hogy hempergek a csatornaparton, nem tudok rejtőzködni
de víziló se orrszarvú nem honos felénk szóval az álcázás se menne
szóval kereszte teszel a bütyöknek közben meg panaszkodsz
igazi keményvonalas fidesz hozzáállás
remélem ha vitya megy a börtönbe viszel neki minden héten bablevest
egy lakótelepi lakásban se foglalna el nagy helyet 10-15 kwh akku meg bőven kibírná az esti csúcsot
megúsznák a hálózatfejlesztést, a nép meg tapsolna milyen jó nekik
pl az olyan rendszert mint a tiéd én már régen lekötöttem volna a hálózatról, és csak az akkus rendszereket meghagyni
😂
nálunk bent ha már 22-23 fok van visít a család, mondjuk én meg takaró alatt fagyoskodok
napelem viszi a légkondikat kb este 6-ig
azért az fura hogy télen 20-21 fokban teljesen jól elvagyok, gatya-pólóban, most meg ha ugyanennyi van majd lefagy a lábam, pedig zokni-melegítő kombóban héderelek
van hogy napokig ki se megyek az udvarra szóval tuti nem azért mert kint megszokom a meleget
max a stég alatt lesz elviselhető hőmérséklet
Na kapitány úr megüzente ne használjuk a légkondit este 18 és 21 között.(gondolkodós) Mi lesz a következő kérés? Télen ne használjuk a gázkazánt hanem egy üres konzerves dobozba gyújtsunk meg egy gyertyát? A ruhákat se mossuk hanem szellőztessük ki?
Majd az alsógatyámat 3 napig hordom aztán kifordítom még hordom 3 napig ha úgy jó neki 😅
be is akartam fejezni a pecát csak kaptam tesztelni bojlit aztán basztattak hogy ma is menjek még
sok kedvem nincs hozzá mert 20 fokos víz felett én már nem szeretek pecázni
de víziló se orrszarvú nem honos felénk szóval az álcázás se menne
ha holnap elvinnék az ufók akkor se lennék bánatos egy másodpercig se
igazi keményvonalas fidesz hozzáállás
remélem ha vitya megy a börtönbe viszel neki minden héten bablevest