Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt ha bemondják, hogy ők a tiszára szavaztak akkor őket nem rúgják ki. 🤣
Kíváncsi vagyok a választás napján mekkora öröm szabadult fel bennünk és most milyen képet vágnak amikor útilaput kötöttek a talpuk alá 😅 a fidesz megérdemelte a bukást ilyen emberekkel dolgoztak, hogy arról sem volt fogalmuk ki a kenyéradó gazdájuk 😂
Az érvelésed megingathatatlan! 😅
Látom nem sikerült ebből a dedós tempóból kinőnöd! Valaki kritikát fogalmaz meg: "Ja, azt leszarom, és amúgy is hülye/hülyék vagy/tok!" 🤣
Ujabb hont.
Megis mit vartak a tiszaszavazo kulugyesek.
https://www.facebook.com/share/1CrG7LZrjy/
Kurvara nem erdekel az oktatas,msr nem azert de rajtad,inin,rakson a vilagegyetem legjobb oktatasa se segitene.
Kb mintha gordon ramsey-t biznank meg egy meztelencsigabol jot főzni.
Lehetlen.
Amennyiben CSAK Hontot és társait követed valóban ez lehet az érzésed
Én közben azon gondolkozom, hogy volt-e hasonló irás arra, amikor "nem értek az oktatáshoz" Pintért kinevezték az oktatás élére.
Akkor egyébként mennyire volt felkötve a gatyád, nyakig? 🤔
én is nézem még milyen plusz nyaralásra kéne elmenni. Gyereknek tetszettek a repülőzések 😅
és itt még szó sem esett arról hogy a kínából beszerzett gépek eleve használhatatlanok voltak. Bár ez pont senkint nem érdekelt mert eszük ágában sem volt használni tudták ha működnének is fizikai képtelenség lenne személyzet nélkül üzemeltetni. Arról a buliról sem esett szó, hogy ezeket a 14 szeresen áron megvásárolt gépeket haveri cégek bértárolták havi 2-300 millió forintért 😅 Aztán eltelt néhány év valamelyik országban felütötte fejét a tbc. Oda meg ingyé el lett küldve a gépek nagy része mert ugye gyermekek élete pénzen nem múlhat 😅 Fogalmam sincs a maradék gépnek mi lett a sorsa szerintem egy darabig lepukkant raktárakba tárolgatták majd eltelt 5 év azt jó sok millióért gondolom megsemmisítették a szintén haveri cégek. 😅 Alapvetően a vakcináknak pont ugyan ez lett a sorsa. Tavaly néztem egy urbexes videót ott egy elhagyatott katonai bázisra mentek be az urbexelők. Raktárakat találtak 6-8 méter magasságba dugig megtöltve lejárt szavatosságú gumikesztyűkkel és maszkokkal dobozában. Milliószámra volt ezekből felhalmozva hú de kellett ez akkor. Mi meg a 11 forintos maszkot vettük 300 forintért a gyógyszertárba 😅 A debreceni vakcinagyárról sincs már hír. Oda is belefeccöltek jó néhány milliárdot. Mind ezt akkor, amikor már lecsengőben volt az egész az omikron végén. Az volt a duma, hogy ne kényszerüljünk más országok vakcináira legyártjuk mi magunknak 😅 Itt is gazdagodott néhány ner érdem keresztel kitüntetett lovag 🤣
Bűzlött ez már nekem akkor is, de ott valahogy nem számított a korrupció, csak nálunk Magyarországon... jó kis libsi kettős mérce megint működött.
Amit az utolsó fejezetben írtál, na pont azt kellett volna ursulának meg wébernek megfogadnia előbb
Ha mar kovid,jo ember lesz az uj orszagos tisztifőorvos.
Es nem sertodott helyezkedő,ügyeskedő neresekbol lesz az uj ner 2.0.😂

https://www.facebook.com/share/p/1ESxFL1wZU/
Baszki 12.-e utan azt hittem a 0-24 ben magömlésed van azert nem jelentkezel.🤣

Szoval meg azt is elismered hogy nincs adatod,semmid csak erzesre böfögöd az emblematikus paneleket.
Spec teged pont ilyen ingyenhulyenek gondoltalak eddig is.

Ezert erdeklodtem,ha nincs konkret adat csak az altalad ide irt betusalata,akkor nincs ügy sem.
Ezt a horkolasgatlot felvazolni egybiteskesnt ugyes,de jogilag kene megtamasztani.
Az meg nagyon mas kavéhaz mint a te gyűlöleted hergelese.
A problema ott lesz hogy az ilyen uzleteket nem tudjak bizonyitani ezert elindulnak a palyazati rendszerekben ki es kozepvallalatok ugyeit vizsgalni.
Nem kell vademelesig eljutni karokozasban,eleg csak befagyasztani a szamlakat par honapra es kivegzik az adott ceget.
Ezek ugyanazok a potcselekvesek mint a sulyok basztatasa.
Latvanypekseg.
Lehet tancikalni,bl dobton orulni.
Amig a hozzad hasonlo a lölön meg tiboczon hörög nincs gond mobdjuk azzal hogy egy haromsoros rendeletet se tudnak megfogalmazni rendesen.
Es kozben ilyen videokkal altatnak.

https://www.facebook.com/share/r/1YsXHt553n/
"Tudnal kerlek valami hiteles konkret adatot belinkelni..." Hány db-ot és milyen kötelezettséggel kellett megvásárolni?
Amúgy ki is volt akkor kormányon, aki ezt ki is fizette? Akkor ez nem bűzlött? Vagy esetleg ebből is lehetett "lecsippenteni", és az úgy már belefér? Elég ócska nézet, hogy a külföldi lopással szeretnéd legálissá tenni a belföldit!
Lehetne hogy először a saját portádon sepregess, majd ha ott minden rendben, nézz szét a szomszédoknál, és ugass bele hogy miért van náluk rendetlenség? Köszi...
Pfizer fon lájen még a covid után két évvel is megvetetett velünk mit tudom én hány millió vakcicát, ami egyből ment a kukába, erről beszélj inkább 🤔
azt mondta mindenkinek utalnak 800 pénzt?
most pont jól jönne csinálnék álló hűtést/fűtést a peca kocsira
az ilyen ingyen pénzeket mindig faszságokra kell költeni 😂
tudnék, de nem fogok
konkrétan 2 céget ismerek személyesen amit durva veszteséggel vett meg a "ner" aztán azóta nyereséges lett
hallomásból meg jó sokat hallottam megbízható ott dolgozó forrástól
kíváncsi leszek ezek meddig tartanak ki, az egyiktől már szivárog el a nép, és olyan is akit személyesen ismerek szóval ez sem egy kósza netes hír....
konkrétumot meg nem írok le
hozol egy jó nagy vödör nápolyit meg barack levet a partra aztán megbeszélhetjük
Ennyire ne legyél naív! Megint! Vagdalkozol it ezzel a "hiteles" meg "konkrét" adattal... Ennyire nem gondolnálak sötétnek, ha valakinek erről papírja lenne, akkor eljárás is lenne. Szíjjártó utánanézett már hogy mennyi papírt daráltak le idő előtt?
De nézzük csak a darabszámot: mennyi horkolásgátló jött? 16000. Mennyit tudott volna használni az egészségügy? 1500-2000. De legyünk nagyvonalúak, "kiképeznek" még ugyanennyi embert 1 hónap alatt (mert erre lett volna esély, 🤣). Használnak 4000 készüléket! Még mindig van 12000db?!? Oszt minek?
És még az árról nem is beszéltünk... A közvetítő cég meg azóta eltűnt!
Szerintem ha neked itt nem kezd el a vészharang kongani a fejedben, akkor ott nagyon nagy baj van! Vagy teljes üresség...
Tényleg nehéz eldönteni sokszor hogy te ennyire ráérsz, és ez a szórakozásod, vagy ennyire hülye vagy. Még talán ha jó pénzt fizetnek neked a trollkodásért megérteném...
https://www.szabadeuropa.hu/a/...
A lényeget mond: Mikor utalják?
Tudnal kerlek valami hiteles konkret adatot belinkelni a "lelegezetőgep" osszegeirol?
Csak mondjuk 3 neres cegrol.
Mikor mennyi.
Mar legalabb 15-20 hozzad hasonlo szakertot kertem,de valahogy itt mind bekussol.
Mindenki csak a bullshit altalanos dumáig jut,amit tenyeket kene elohozni max kormanypropaganda betusalataig jutnak.
Azt mondta bütyök hogy hazahozza a fejenkent 800.000 forint eu penzt.
Mondjuk ahogy erosodott a forint maris buktunk vagy 600 milliot,de nem ur aki nem herdál,a gond hogy nincs nalam.
a lélegeztetőgépen lévő ner cégeket még idén ki kell iktatni egytől egyig mindet
aki csak támogatással tud termelni az nem kell
utána hekyreállna a piac és mindenki jól járna
a gyárakat neg oaksot gondolom a sunyi szerződések miatt basztatja mindenki
vagyis csak az aki ebben nincs benne
majd ez most meg fog változni lesz pár bizottság aki elhiteti a néppel hogy most már minden jó kesz mert szigorúan ellenőriznek és minden gyár működhet
paks2 költségvetésből is kap majd mindenki pár kisebb-nagyobb
falatot és pár év alatt megépül
miniszterelnöknek nem kell se okosnak lenni se szépnek......
egyszerűen csak oda kell kerülni
Akkugyárat már el akarják takaritani, debrecenben nem engedik a következö ütemeket.
Mitől állna már helyre? ettől a majomtól? ne beszélj már hülyeségeket... folyamatosan basztatják az akku gyárakat, a kínaiakat, baktatják paks2-t, pedig ezek lennének a legnagyobb bevételi források. A 42000 milliárdból, ami a kiadás, hiányzik 6000 milliárd, de semmi baj, azt majd jól felveszik a zsidóktól, meg elkezdenek vadul privatizálni ☹️
úgy gondolom ha jövőre helyreáll a költségvetés akkor már eredményes volt a mostani kormány
idei év már teljesen el lett baszva a választásokig az lesz a csoda ha nem dől be az ország
jövőre meg majd látjuk mi lesz, nagy csodára nem számítok, max arra hogy kb egyben maradjon a költségvetés
de ha 2028 évben se lesz csoda akkor a peti gyereket úgy fogják üldözni mint anno a boszorkányokat
utána lesz csak igazán vicces itt minden 😂
valami megszorításokat elkezdhetnének már, mert ez a hiábavaló standup már kezd unalmas lenni.....
Én azt várom hogy az a rengeteg pénz amit nem fizet ki ez a szarházi, hol fog megjelenni
erről nem is hallottam(meglepődős) Mondjuk vitya idején 1,1 misiért csippant a telefonom de lehajulunk a 8 kiláért is ezekben a szűkös időkben 😆 Melyik napra ígérték az átutalást?
Nos,valakinek csipogott mar a telefonja hogy atutaltak neki a beigert 800.000 forint eu pénzt fejenként?