Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg lehetne
pl a házad nagyon optimális helyen van egy esővíz tárolónak
kapsz 150ezer/nm kárpótlást a házra 10ezer/nm a portára és költözz bárhová
ha ez nem tetszik ne a bütyökre mutogass mert ennyiért tudsz venni házat tarnazsadányban szóval menni lehet bármikor
Ahh,lárifári,kezratetellel gyógyit,megóggya.
Igaz a 800ezer eus penz meg mindig nem csipogott a szamlamon,de varom nagyon.
nem hinném hogy az elmúlt évszázad sorozatos elbaszásait bárki rendbe tudná tenni pár év alatt
legfőképp mert sok pénzbe kerülne az meg ugye köszönhetően az elmúlt pár évtized mérhetetlen pénzkimentésének sosem lesz....
A táncoslábú azt mondta bezárják a vidéki kórházakat. Majd a megyeszékhelyeken maradnak. Így már is kevesebb légkondi kell(meghajlós)
csak? Semmi az egész(legyintős)
Az imádott petered majd tengert fakaszt az alfoldon es mehetsz capára a csatorna helyett.Majd ha lesz ideje a korhaztetokon legkondi bemutatok utan.
számomra az a szomorú hogy fél alföld kiszáradt, már széna sincs az állatoknak olyan nagy a baj
de a buzikkal foglalkozik mindenki
jövő héten egész hétrn hordom a 20 ezer forintos bálákat ami 5 éve 4 ezer ha volt
aztán most úgy báláznak hogy 1/5 súly el van csalva mert egymásra teszel 2 bálát aztán összehorpad 30 centit
egész úton húzgálhatom a spanifereket a bálákon
ha ez így marad pár év múlva járhatunk erdélybe a hegyekbe szénáért....
de a szivárványos zászlókat feltétlen fontos basztatni
🤣
régebben csini voltam
katonaságnál kb 70 kiló lehettem
azóta felugrott egy százas 😂
baszki mert te olyan randa vagy, hogy a saját nemed sem akar tőled semmit 😅
azért egy zászló lengetést ne keverjük össze fizikai kontaktussal
50 múltam de engem eddig egy buzi se környékezett meg se szórakozóhelyen se melóban se a vonaton
se pesten se vidéken
pedig helyben is vannak buzik....
szóval amit írsz az erős túlzás
én mindenkivel szemben elfogadó vagyok, vagyis nekem mindenki egy nulla amíg ezen nem változtat pozitív vagy negatív irányban
sajnos a cigók irányában túl sok rossz tapaszrakatom van így ők picit negatívból indulnak
de volt több cigány munkatársam is akivel még együtt vonatoztunk haza
Maga pali ha nem szimpatikus azzal nem vitatkozok mert a szubjektív kinek ki szimpatikus
De az hogy amit csinál ...............na nekem csak az a szimpatikus csak igazán
újságírónkét feszeget olyan kérdéseket olyanokról ami más meg elkerül mert kényelmetlen és sok "macera "
Én konkrétan ezért nézem meg a mikor nyilatkozik itt vagy ott ,és nem azért mert de szép cigány gyerek
Pl nekem Majka az unszimpatikus rendesen mondjuk nekem akkor is az volt amikor tripla senki volt meg most hogy sima senki ugyanúgy ................. hitvány ember
Nem vicces és nem érdekel, hogy roma vagy sem ahogy az utóbbi időben írtam engem a politikában (üzletben nem) zavar ha valaki nem vállalja a azármazását hanem valaki másnak akar látszani mert ha az egyik fő vonásával így tesz akkor belőle semmi sem igaz. Más kérdés, hogy amúgy sem szimpatikus amiket csinál mert hát másnak meg az.
ini tök jól le lehet követni a agymosást
10ével ezelőttből hogy jutottunk el mostanáig 😂
hallgatás belegyezés
ez a nem tetszés kinyilvánítása
Ha egy buzi szépen hátulról átölel de te nem reagálsz akkor az belegyezés és utána jön a behatolás
Viszont ha nem tetszik akkor seggbe rugód úgy hogy elszáll akkor az a cselekvés nem tetszésed kifejezése .
A zászlo bedobás a vízbe nem tetszés ki fejezése .
De olyan mintha direkt nem akarnád érteni ................. az az benned meg van a nagy fokú elfogadás mindenre is
Vicces ........... ugye azért nem a nevéből vetted észre hogy cigány 😂
Én mondjuk nem néztem volna soha svédnek .......... mint a vaklármából a négert se 😂
Amugy szerintem a név változtatás a hitéből ered ,Ábrahám elég nagy jelentőség figura a bibliába 😉
Te beveszed a kamu 450 raklap vityapenzt.....🤣,hulyebb vagy mint gondoltam. 🤣
mert a vitya 450 raklapnyi pénzéből nem futotta volna egy mérsékeltebb támogatás 4 évig.......
😂
na de ha korlátlan tőke állt rendelkezésre a támogatásra a fidesz ellenzékieknek, akkor miért nem volt 100x ennyi sajtó? sokkal előbb meg lehetett volna billenteni a fidesz uralmat
szóval ez a feltevésed azért erősen sántít
Hat, a NED es a norveg alap altal femjelzett globalis penzugyi korok korlatlan penzugyi tamogatasa altal nem volt nehez.
de bírták 10+ évig.....
Mondjuk a tobbi most kormanypropaganda oldal sem piaci alapon ment.
azért egy jól menő cégnek ami piaci alapon működik tovább kellett volna bírnia:
https://74nullanulla.hu/cikkek...
de úgy néz ki mégsem piacból élt....
tegyük félre egy kicsita károkozás mértékét,a büntetést meg mindent ami evvel jár
azon gondolkodjuk egy kicsit hogy a buzi zászló eltüntetése milyen előnyökkel járt
szóval mi változott azáltal hogy leszedtek pár zászlót?
kevesebb lett a buzi? más elbírálása lett a buziknak?
a heteróknak jobb életük lett ezáltal?
elég sok jelentős gond van az országban de még mindig a buzikon kell rugózni?????
észre se kellene őket venni, le kell szarni mindet aztán megnyugodhatna végre mindenki
sosem értettem miért van ez a provokáció mindkét oldalról
Viszonylag sok, már az, hogy névváltoztató kaméleon, miért, nálam ez a szavahihetőség aláásása, aki szégyelli nevét, származását az ezért bármire képes.