Tehát ha édesanyád valami bűncselekményt követ el simán felnyomod és kéred a megbüntetését mert ő akkor már nem az édesanyád hanem csak egy bűnös ember.
én mindenkit lecsuknék aki simlis
még téged is a sok számla nélküli bútor eladásért 😂
engem már 20 éve is felbasztak a sok minimálbéres bejelentésű emberek akik 10x annyit kerestek mint és és felét adózták
ha jogtalan volt akkor az nem magyar ember volt hanem bűnös ember
ha te csinálsz bármit amihez nincs jogod téged is lecsuknak
remélem a vitya ezért kap 10 évet
mivel volt papírja a konvojnak a szállított dolgokról így nekünk kurvára semmi közünk nem volt ahhoz hogy az eredete honnét van
ez pont olyan mint a lakásaid, tudja mindenki hogy simliskedésből van, de ha le van papírozva akkor nem fognak miatta lecsukni évekre
amúgy szállíthatsz készpénzt bárhová csak be kell jelenteni a vámhatóságnak, pl usába FinCEN 105nyomtatványon(direkt rákerestem) és persze igazolni kell honnét származik
szóval ha nem simliskedsz a pénzzel semmi bajod nem lesz vihetsz akár 3 bőröndnyi zsetont is
Ennyi
készpénz és arany szállítása eleve valami maffia ügylet lehet. Piszkos feketepénzek. Én még elvizsgálódnék rajta évekig, hogy ki kinek szánta. Aztán lefoglalnám örökre ha nincs megoldás. Ha én 10 ezer euronál nagyobb pénzzel elhagynám az országot simán letartóztatnának ha aktuálisan észrevennék(kezeit széttáró)
Én meg azon gondolkozom, hogy Magyar Péter mennyire erőlteti, hogy kiderüljön az igazság az arany konvoj ügyében. Akár jogos volt akár jogtalan de miért kell felnyomni magyar politikusokat magyar embereket és igazságot szolgáltatni Ukrajnának? Kit szolgál Magyar Péter?
Nézegetem a híreket és szemet szúrt, hogy az elhíresült "aranykonvoj" ügyében manapság elhíresült jóoldali megmondóemeberek mindegyik zsidó.
- panyi szabolcs = zsidó, de ő mindig fontosnak érezte kihangsúlyozni, hogy a "túlélők" gyereke, jelentsen is ez bármit, illetve
- horváth lóránt ügyvéd, az aranykonvoj pénzszállítóinak kollaboráns ügyvédje is szintén zsidó, önéletrajtában megint ez is fontosnak érezte kihangsúlyozni, hogy túlélő leszármazott (jelentsen is ez bármit).
Azért értem, hogy a nagy számok törvénye meg minden, de itt, ebben a történetben kissé túlzónak érzem a zsidó megmondóemberek arányát, illetve hát... mégiscsak van és igazak az állítások a zsidók és az eltűnt pénzek közötti párhuzam ukrajna ürügyén?
minek?
mindenem megvan ami kell
a pazarlás max a bojli ami 6-8 ezer/kg ha nem lenne kicsi mellékes én is (lopott) kukoricával tolnám mint a csipeszesek
Imádni fogom, amikor a nagyarcúak megjelennek, majd megkérdezem tőluk, mi van, hazajöttetek és visszaveszitek a másra bízott mamát-papát?
Itt volt ilyen, aki ráadásul olyan visszafelé köpködő volt.
a németből visszatérteknek egy ideig még jó nagy arcuk lesz nem fognak 2000órabérért szart hordani
először vissza kell szokni a magyar valóságba, és az nehezen fog menni nekik
amúgy nekem csak púp a hátamon a szar hordás, ha nem lesz akkor se lesz a helyzetem semmivel se rosszabb, csak azért van hogy tudjak kicsit pazarolni...
Nem fog, ennyire ne legyél eccerű, ezekben a gyárakban jelentős a migráncs kelet-európából és elsőként nekik tipli, ők még hazamennek, de persze lesz bőven német is, azok segélyezettek lesznek jó sokáig, egy ilyen nagyobb üzem kirúgottjai ritkán találnak helyben hasonló melót. A kirúgott magyarok is majd hazajönnek és elveszik még azt a havi 2 nap melódat is, én legalább 5 ilyet tudok akinek 2, 3 sőt 5 pótra is van vizsgája a környéketeken és alig várják, hogy trágyát hordhassanak a csatornapartra. 😁
ez nem csúsztatás, ez amit több oldalról megvizsgálsz
amúgy
ha a hansjürgen annyiért dolgozna mint a keleti blokkos gyárban a munkások akkor még a hansjürgen dolgozhatna pár évig hiszen a külföldi cégeke zárnák be
szóval most itt arról van szó hogy egy német cég beáldozza a német munkások egy részét a haszonszerzés miatt
tehát még mindig csak a rossz döntések miatti lejtőn mozog lefelé
Te tényleg tiszás lettél, mert csúsztatni már remekül tudsz...
Milyen 0,2%? Jó hogy nem a föld lakosságának képest számolod 🤣
A vwnek 286 ezer német droidja van, abból most kibasznak 100-at... az 35%.
lehet árnyalni a dolgot ha más szemszögből is megnézzük:
németeknél kb 46 millió ember dolgozik ehhez képest az a 100 ezer az nagyon kis százalék (0,2% körüli)
a magyar vasútnál a 90es években/utána közel ekkora létszámleépítés volt
pl józsefvárosban 800 főről 200 alá csökkent a létszám ami utána pár átszervezés miatt szinte megfeleződött
de ha azt nézzük hogy európa kocsigyártási legfőbb nagysága haldoklik akkor azért ez nem kis dolog
Na én meg 21 órakor vissza kapcsoltam a klímát amit 18 órakor lekapcsoltam állami kérésre(kezeit széttáró) Nem akarok szembeni a regnàló hatalommal ki tudja lehet van valami erre szakosodott kommandójuk akik figyelik, hogy a meghatározott időpontban megy e a kültéri (gondolkodós)
még téged is a sok számla nélküli bútor eladásért 😂
engem már 20 éve is felbasztak a sok minimálbéres bejelentésű emberek akik 10x annyit kerestek mint és és felét adózták
ha te csinálsz bármit amihez nincs jogod téged is lecsuknak
remélem a vitya ezért kap 10 évet
ez pont olyan mint a lakásaid, tudja mindenki hogy simliskedésből van, de ha le van papírozva akkor nem fognak miatta lecsukni évekre
amúgy szállíthatsz készpénzt bárhová csak be kell jelenteni a vámhatóságnak, pl usába FinCEN 105nyomtatványon(direkt rákerestem) és persze igazolni kell honnét származik
szóval ha nem simliskedsz a pénzzel semmi bajod nem lesz vihetsz akár 3 bőröndnyi zsetont is
készpénz és arany szállítása eleve valami maffia ügylet lehet. Piszkos feketepénzek. Én még elvizsgálódnék rajta évekig, hogy ki kinek szánta. Aztán lefoglalnám örökre ha nincs megoldás. Ha én 10 ezer euronál nagyobb pénzzel elhagynám az országot simán letartóztatnának ha aktuálisan észrevennék(kezeit széttáró)
- panyi szabolcs = zsidó, de ő mindig fontosnak érezte kihangsúlyozni, hogy a "túlélők" gyereke, jelentsen is ez bármit, illetve
- horváth lóránt ügyvéd, az aranykonvoj pénzszállítóinak kollaboráns ügyvédje is szintén zsidó, önéletrajtában megint ez is fontosnak érezte kihangsúlyozni, hogy túlélő leszármazott (jelentsen is ez bármit).
Azért értem, hogy a nagy számok törvénye meg minden, de itt, ebben a történetben kissé túlzónak érzem a zsidó megmondóemberek arányát, illetve hát... mégiscsak van és igazak az állítások a zsidók és az eltűnt pénzek közötti párhuzam ukrajna ürügyén?
mindenem megvan ami kell
a pazarlás max a bojli ami 6-8 ezer/kg ha nem lenne kicsi mellékes én is (lopott) kukoricával tolnám mint a csipeszesek
Itt volt ilyen, aki ráadásul olyan visszafelé köpködő volt.
először vissza kell szokni a magyar valóságba, és az nehezen fog menni nekik
amúgy nekem csak púp a hátamon a szar hordás, ha nem lesz akkor se lesz a helyzetem semmivel se rosszabb, csak azért van hogy tudjak kicsit pazarolni...
amúgy
ha a hansjürgen annyiért dolgozna mint a keleti blokkos gyárban a munkások akkor még a hansjürgen dolgozhatna pár évig hiszen a külföldi cégeke zárnák be
szóval most itt arról van szó hogy egy német cég beáldozza a német munkások egy részét a haszonszerzés miatt
tehát még mindig csak a rossz döntések miatti lejtőn mozog lefelé
Milyen 0,2%? Jó hogy nem a föld lakosságának képest számolod 🤣
A vwnek 286 ezer német droidja van, abból most kibasznak 100-at... az 35%.
németeknél kb 46 millió ember dolgozik ehhez képest az a 100 ezer az nagyon kis százalék (0,2% körüli)
a magyar vasútnál a 90es években/utána közel ekkora létszámleépítés volt
pl józsefvárosban 800 főről 200 alá csökkent a létszám ami utána pár átszervezés miatt szinte megfeleződött
de ha azt nézzük hogy európa kocsigyártási legfőbb nagysága haldoklik akkor azért ez nem kis dolog
https://www.vadhajtasok.hu/202...