Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most hogy túlvágyunk a "választáson "
És nincs mit tenni
Azért majd elindulnak az események
https://www.vadhajtasok.hu/202...
de hát ez van meg van választva és csak a kezdet
védet üzemanyag árki
majd felzárkózunk a nyugathoz legalább is rezsiárba
és ha minden jól megy még lövész árokba is lehetünk
Ez van ha nem tudja összerakni valaki a nagy képet csak addig jutott hogy Orbán lop
És akkor mi van
Ha ilyen volna az összes nem volna gondunk az biztos
Én eltudom ismerni a kiemelkedik valaki főleg a cigány háttérből
Sokáig nem tudtam, hogy ez egy rostás.........oszt megtudtam.
Igazabol ahogy figyeltem kicsivel az osztrak alatt a szlovak felett van a magyar,a roman regebben alatta volt most szerintem hogy ott coresz van mar dragabb a roman,a cseh is,de az ha olcsobb se jatszik a tav miatt,egalban vagyunk a szerbek,a horvatok is egy tizessel dragabbak.
Tegnap tettem tele az M3 bevezeto omv-nel 579 ert.
de egy +20 forint a környező országokhoz képest az pont optimális ha nincs bőség üzemanyagból
akkor aki teheti nem itt tankol de még turizmus nem lesz belőle
a népnek kb tökmindegy az a -+20 ft ellenben bevétel meg bőven van pluszban
Nemmondod,zseni vagy.
Ja nem,a mol arkepzes mar regota a regionalis arakhoz igazodik.
Szerintem össze kell vetni 8-10 ország árait és ott kell közép mezőnybe lenni. Ha nálunk mondjuk 50 forinttal olcsóbb lenne az üzemanyag mint a szomszédokba akkor a határról mindenki át járna tankolni meg az összes kamionos itt tankolna, ha 100 forinttal lenne olcsóbb akkor megjelennének az utánfutós személyautók ibc tartalyokkal. Aztán amikor necces az üzemanyag ellátás nem biztos, hogy jó, hogy a szomszédos országok innen táraznának be üzemanyagból. Szerintem most kb. Jó helyen vagyunk az üzemanyag árral. Persze én is szeretnék literenként 120 forintert tankolni de ez nem így működik😅
Beallt erre az 50-60 koztire,Kb ez a realis ha nem allandoan ütik.
Bar a gyengulo eurot kurvara nem latom az arakban,pedig mindig ez volt az indok az emelesre.
Nomeg az volt a duma hogy csokkenteni kell az uzemanag adojat,most azert nem kapkod a kapi csokkenteni,igaz azt a valasztas elott mondta.
tegnap gyengült 5 forintot
adott már el valamit? (szemeit körbeforgató)
emlékem szerint vagy 5 éve megszűnt a jászberényi elektroluksz. akkor elküldtek 800 embert(szemeit körbeforgató)
Igazabol ez a gond a mostani kormanyzasnak.

http://youtu.be/tx32XDPn5lc
Múlt évtizedbeli vicc: mikor a cigányt kérdezték, mikor volt jobb, a kádár rendszer vagy a mostani? erre a cigány: régen az emberek dolgoztak, a politikusok politizáltak, mi meg loptunk. Most viszont politikusok lopnak, az emberek politizálnak, és mind azt akarja, hogy mi dolgozzunk... ☹️
ez a szivárványos dolog sok embert zavar, okát nemigen értem
pedig az előző ciklusokban se volt ám kevesebb buzi mint most
a felvonulással se volt eddig semmi gond, egészen addig amíg a buziskodás leple alatt a fidesz erőteljesen megnyírta a gyülekezési jogot
ahekyett hofy amikor vonulnak akkor kivezényelnének 2000 rendőrt és aki közsezemérem sértést követ el kecsukják 2 hónapra meg kap 500 ezer büntetést
következő évben már nem lóbálja a pöcsét a felvonuláson
rengeteg mindent el lehetne intézni egyszerűen.....
Az igény megvolt rá, de ugye vagy 12 éve abbahagytam a fórumos politizálást a motorozz-on itt meg mikor nyílt a topik bele sem folytam, jobb lesz ha a hagyományomnál maradok, a haverságok pikk pakk rámennek erre.
Ez egy idiota agyament gyülölködö parlament tele tiszás buzikkal, arrogáns vak miniszterrel félkegyelmü eü miniszterrel és honapok ota csak a mocskolodás megy. Ha ezt a fidesz csinálja már polgárháboru lenne. Most telebasszák szivárvényos zászlokkal amit csak lehet és egy honapig kirják seggbe egymást a tiszások.
Semmi gond,most áldás van a ner 2.0 ra a negyedvonal aki nem kapott semmit gründol egy facebook tuning egypártrendszert ami tényleg kinyir mindent maga körul hogy ne 16,32 evig legyen ujra es ujra.
Bar eddig az volt a verdikt hogy minden róóóóósz,de most a tavaly ugyanennybe kerülő balatoni lángos mar olcsó.
Semmi köze hozzá. De legalább igazi demokrácia épül. Eddig diktatura volt, most meg rákosi korszak lesz. De csak ujjongjatok, ez a legnagyobb örömötök. Aztán ez is elmulik amikor rájöttök orbán nem lop mindent visszavágnak mégsincs sehol a pénz. Hajrá.
Amugy ha orbán geci volt, a szaros pétered egy igazi szarházi, akit már most fel kellene akasztani, amig nem késö.
2010 ben a diktatura meg sehol sem volt.
Nem, ezt általad is ismert motorostársunk mondta 2010-ben cégtulakként és hr-es több is.
Eddig könnyen, de most már tényleg csak kevesen mondták meg kire szavaznak mert tisztában voltak ennek a következményével ezért is mért rosszul a legtöbb közvéleménykutató, a besúgó igazából nem csak hallgat az ajtó mögött hanem beugrat, elkezdi szidni a főnököt, tulajt rendszert és akkor ugye helyeselni kezd az ember hisz azt hiszi lelkitársra talált és van a rosszabb akinek már senki nem nyílik meg elkezd kitalálni a többiekről hazugságokat csak, hogy megmaradjon a bizalminak hitt pozíciója, bőven találkoztam ilyen provokátorokkal és volt is, hogy bedőltem.
most ez a jutalom, hogy a gecit kikukázták végleg
Dehst szarnyal a forint az euro elleneben.