Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napraforgónak hívtam,és ezt tartom továbbra is,az összes olyanra aki ugyanígy tett.Csak hogy ennek semmi köze az Ágihoz.
De mivel szerinted aki nem az mhm-re szavaz hanem az eselyesebb fideszre pipit hivtad ugy csak nem jut eszembe,na ő ilyen.
Hat,egyszerű vagy mint a faék,nem volt nehez figyelmesen elolvasni.Ha ertelmes es normális beallt volna az mhm-be,nem péterhez.
Nem csodálom,ha figyelmesen eloovastad volna amit írtam,akkor látnád hogy én csak annyit írtam hogy értelmes és normális nő.
ha az ép észt nézzük akkor a lakosság 90% hülye?
mert ez következok abból ami írtál
ha kötelező lenne szavazni én is a mihazánkra tenném a voksot, de mifel men kötelező így nem ért annyi fáradtságot hogy elmenjek szavazni
igazándiból el se tudom képzelni mit tett eddig le mert mindig is egy súlytalan párt volt
amiket tett(vagyis inkább a testvér szervezetei) az azért súrolják a jogsértést
mert bár ugye egyetértek az önkényes lakásfoglalók kidobásával de egy jogállamban ezeknek helye nincs
a törvényt meg a szabályokat kell élhetőre módosítani
na itt érjenek el valamit egyből megyek szavazni utána rájuk
Meg olvasni se olvastam,eleg annyi hogy a péterünk házelnöke,ha te őt csodalod es oda vagy erte akkor egy diszfasz mhm-es vagy.
Mondjuk a Mi Hazánk már letett ezt-azt, csak az emberek annyira ostobák, hogy a faszbuk és a lózungok érdeklik őket nem a munka és a normalitás.
Nem vagyok rajongó, de ép ésszel szavazva nem lehetett más alternatíva.
Nekem a narancsbirka és a tiszás hülye ugyanaz a vállalhatatlan banda.
Egy biztos, szar lesz.
Semmit nem tudsz róla,nyilván olvastál valamit valami fideszestől,de hát a valóság teljesen más vele kapcsolatban.
Ja!
Fhuuu,te ahogy nézem nem vagy egy tul penge ebben,kurvara nem a tavajrol beszeltem,amugy az allami ceges bulik biztos bevetele a pályazatokkal megtoldva a ner juttatasa volt a bazisnak.Es még csak nem is törvénytelen,meg lopás Csak 20 tol bukdacsolo gazdasagn miatt mar nem jutott annyi,igy lovat valtott.Lett is szép vasalodeszkája.
Most lett teljesen felújítva,nincs egy éve hogy kész lett.
Amugy az megvan hogy hazszabály hogy mig nem rendezik le hogy rost andi legyen a köztarsassgi elnok,addig a hazelnöké a poszt,még egy kolásdoboz vagy a patas ördög is lehet igy.
Hogyneérdekelné,a szallodanak jól jön az a lóvé ingyen.Ha nemzetibb lenne az mhm-ben lenne,nem a ner2.0-ban.Mar ha elvi sikon elégedetlen.
Ja,és egyébként neki van diplomája,közgazdász.Nem mintha ettől lenne valaki jó politikus.
Őt nem igazán érdekli a pénz.Neki egészen másból lett elege.
Nem valtozást,csak epp 20-tol kevesebb tamogatasra tudott pályázati pénzt szerezni mint addig,ezert nyergeltek át a ner 2.0-ba.Neki még fasza mert kezdettöl van ott.
Mondjuk az Ági pont az értelmes normálisabb fajta,nem lepődnék meg ha egyszer le is lépne.Változást akart,de nem úgy ahogy az történik,szerintem ő sem erre gondolt.Ő alapon tényleg egy közvetlen kedves nő,csak sajnos lett egy idióta főnöke.
Az igaz, csak pont ugyanaz történik semmi olyan változás, hogy na akkor mi másként csináljuk. És ez a legnagyobb gond. Ujabb kolás doboz egy félkegyelmü alatt.
köztársasági elnöknek te is jó lennél
a fideszes schmitt páltól sokkal optimálisabb választás lennél mert legalább tudsz helyesen írni
szóval ezek jelentéktelen dolgok
Csak itt épp egy hozzáértö sincs. Mondjuk fingod nincs kik vannak kormányon mert aznpont nem fontos, mint ahogy az összes többinek se. Olvass már utánnuk, ki mit tett le az asztalra, mi a végzettsége, honna jött. Ja, a fostopper ági aztán nagxon jo közt. Elnök lesz, se diplomája se más érdemleges csak hotelt vezetett idáig. Pont ez a baj szartok mindenbe csak ne a régi legyen. Ép eszü ember nem vált rosszabbra még autot se. Momdjuk te ebben is kivétel vagy.
Na te meg fötiszás.....mondj már olyat amit nem agitproppoltak beléd.
melyik eddigi kormány nem tette ezt?
kivétel nélkül mindegyik a saját embereit tette be a fő pozícióba
eddig ez természetes volt de a tisztának ez a tette megbotránkoztató ugye?
pl don pintér mint belügyminiszter szerinted rendben volt???
ugyanmár.
elszedték már a pénzed?
gondolom már ukrajnában harcolsz mert a vitya azt is megmondta
nem kell a jóslásokba belemenni mert annak nincs értelme
majd ha megtöltik +30%adóval és a hírekben azt lehet olvasni hogy X milliárd ment az ukránoknak akkor lehet írogatni róla
Ja és az persze teljesen rendben van, hogy poloska a saját bábjait teszi be mindenhová.....ja, nem is. Azok kolásdobozok.......mint ahogy a fidesz kétharmad szar volt ez meg kurvára jo....végülis mindenre azt tudják mondani erre hatalmazta felna nép......igaz, kisebbik része de az pont nem érdekli egyiket se, csak tiszás maradhat az országban.