Azt nem tudom, de az én hozzáállásomat (ilyenhez pl.) és a nem tetsző viselkedést produkálókkal szembeni szóhasználatomat ismerheted, ebből le lehet vonni következtetést, hogy a topikgazda nyúlna-e a dev/null goNbhoz.
(Virtuálisan persze, mert ilyen goNb nincs is.)
Egyszer a virtuális térben pár faszkalap lipppsi megpróbált meggyőzni, hogy nekem, mint munkáltatónak IS jó, ha engedem az embereket home office-ban dolgozni NEKEM, mert aki így tesz, az bizonyos kutatások és felmérések szerint jobban teljesítenek, ergo a munkáltatónak IS jó.
;-)
ha jobban ráérek a mindent is mentős fészbuk oldalakon szoktam baszakodni a hülyékkel
mivel a kolompár winettou nem túl szimpatikus nekik többnyire gyors tiltanak is, de szerencsére százával vannak az ilyen hülye oldalak szóval kifogyhatatlan a móka
a róka mentések a legviccesebbek, sok tízezret rátolnak a megmentett kisrókára utána meg a vadőr pénzt kap érte hogy kilövi
szerintem ezeket a megmentős embereket legalábbis a fő hangadóakat tuti az állatorvosok pénzelik, ők meg betegre keresik magukat a sok koszos rühes kismacskával-kisrókával kisfasztudjamikkel
vegánokkal eddig nem sokat baszakodtam, de lehet el kellene kezdeni 😂
most egy másfél hónapig nem nagyon lesz tennivalóm majd körbenézek a vegáknál mit lehet tenni
Miért változott volna meg a magyar kultúra? olyan mint volt... a fele lop, a másik fele meg gyűlöli őt ezért, mert ő nem tud, ezért időnként cserélnek 😁 mindig is ilyenek voltunk.
Múltkor egy reels video alatt összekeveredtem ilyen vegánokkal. Azt ecsetelte az egyik, hogy őt mennyire felháborítja a tescoban a húspult látványa, és hogy ezt szabályozni kéne.. a többi hülye lelkesen helyeselt, én meg valami olyasmit fűztem hozzá, hogy nem menj oda baszd meg 😁 erre rám ugrott az összes 😁 az, hogy egy gyilkos vagyok, akit el kéne pusztítani, az a legenyhébb megfogalmazások közt volt 🤣 hülyék ezek mind 🤣
Hosszú haj, fülbevaló megvolt.
De azt azért tudd, hogy a pop-rock stb. azért lett kitalálva, hogy a fiatalság züllesztése segítségével a társadalmak legfontosabb alappillére, a család legyen bomlasztva.
Ez mára egy több frontos háborúvá dagadt.
egy szóval sem írtam hogy komcsi vagy
azt írtam abban a korban nevelkedtél és azok a normák szerint nőtél fel
és ez lett az alap program
pl fiúknk a fülbevaló rossz, a festett köröm-szem(arc/smink)-haj rossz, sőt még a hosszú haj se volt igazán elfogadott
aztán 1000 évvel ezelőtt egy vikingnek ez kb mind megvolt és az természetes volt
és ez csak egy példa, de így hátha megérted
és egy csomó ilyesmi volt amire nem is gondolunk
és
akkoriban a punk/rock vonulat kezdte ezeket a dolgokat feszegetni pl nagy feró talpig rózsaszínben, vagy demjén combcsizmában....
Próbálták, de nem boldogultak velem.
Volt is konfliktusom bőven.
De ez most is előfordul mert nem igazán vagyok nyájba való.
Ráadásul szart sem tudsz arról, hogy mire van időm.
Ez a skatulya meg, hogy 55 vagyok akkor komcsi, még sértésnek is szánalmas.
De engem nem korképed érdekel, hanem, hogy melyik gondolatomat tartod komcsi beidegződésnek.
kb ugyanakkor és ugyanabban a komcsi rendszerben nőttünk fel mindketten, szóval nem hinném hogy a kondícionálásod másabb volt mint az enyém
csak nekem sokkal több időm volt/van ezeket levetni, ami nekem is még csak részben sikerült
ugyebár akkoriban egy piros babos kendőért basztatott a yard szóval ne mond hogy nem mondták meg mások hogy kell még gondolkodni is.......
Bal az bal a jobb az jobb az nem negatív jelző ........... liberális se az
Szélső jobb is csak azért válik jelzővé mert a átlagot normalitást nevezik szélsőnek ...................mintha szélsőséges lenne az hogy apa férfi az anya nő .......... stb
És mivel nem tartalak ini szinten ezt kötözködésnek veszem
Azért világosíts már fel, hogy melyik részét szereztem a lenin kurzuson!
Mert mikor egy bevallottan antiszociális, kanapélakó oktat ki a sokszínű világ fantasztikumáról, az azért felvet néhány kérdést.
vagy csak nem barátkozol az egyszerű néppel
nekem mostanában sajnos túl sok emberrel van napi szintű interakcióm, ami meglehetősen zavar, de nem nem tudok ellene tenni
szóval túl sok felesleges információ özönlik rám a való világról
persze hogy nem tudsz mert ez az alap programod, és ezen nem tudsz átlépni
olyan mint amikor bizonygatod a hithű iszlámnak hogy a sült szalonna milyen jóízű......
Komcsi beidegződés?
Bevallom nem tudom mit mondjak ezekre a faszságokra amit összehordtál.
Meg hol a faszomba basztatják a vegákat, futókat?
Te lázas vagy?
Én semmi ilyet nem tapasztaltam, de hát van is köztünk vagy 100km, mi bp-hez közelebb lippsibbek vagyunk tőletek messzebb meg még náciak a népek felétek meg a kettő között, komcsik. 😁
(Virtuálisan persze, mert ilyen goNb nincs is.)
Egyszer a virtuális térben pár faszkalap lipppsi megpróbált meggyőzni, hogy nekem, mint munkáltatónak IS jó, ha engedem az embereket home office-ban dolgozni NEKEM, mert aki így tesz, az bizonyos kutatások és felmérések szerint jobban teljesítenek, ergo a munkáltatónak IS jó.
;-)
mivel a kolompár winettou nem túl szimpatikus nekik többnyire gyors tiltanak is, de szerencsére százával vannak az ilyen hülye oldalak szóval kifogyhatatlan a móka
a róka mentések a legviccesebbek, sok tízezret rátolnak a megmentett kisrókára utána meg a vadőr pénzt kap érte hogy kilövi
szerintem ezeket a megmentős embereket legalábbis a fő hangadóakat tuti az állatorvosok pénzelik, ők meg betegre keresik magukat a sok koszos rühes kismacskával-kisrókával kisfasztudjamikkel
vegánokkal eddig nem sokat baszakodtam, de lehet el kellene kezdeni 😂
most egy másfél hónapig nem nagyon lesz tennivalóm majd körbenézek a vegáknál mit lehet tenni
De azt azért tudd, hogy a pop-rock stb. azért lett kitalálva, hogy a fiatalság züllesztése segítségével a társadalmak legfontosabb alappillére, a család legyen bomlasztva.
Ez mára egy több frontos háborúvá dagadt.
azt írtam abban a korban nevelkedtél és azok a normák szerint nőtél fel
és ez lett az alap program
pl fiúknk a fülbevaló rossz, a festett köröm-szem(arc/smink)-haj rossz, sőt még a hosszú haj se volt igazán elfogadott
aztán 1000 évvel ezelőtt egy vikingnek ez kb mind megvolt és az természetes volt
és ez csak egy példa, de így hátha megérted
és egy csomó ilyesmi volt amire nem is gondolunk
és
akkoriban a punk/rock vonulat kezdte ezeket a dolgokat feszegetni pl nagy feró talpig rózsaszínben, vagy demjén combcsizmában....
Volt is konfliktusom bőven.
De ez most is előfordul mert nem igazán vagyok nyájba való.
Ráadásul szart sem tudsz arról, hogy mire van időm.
Ez a skatulya meg, hogy 55 vagyok akkor komcsi, még sértésnek is szánalmas.
De engem nem korképed érdekel, hanem, hogy melyik gondolatomat tartod komcsi beidegződésnek.
csak nekem sokkal több időm volt/van ezeket levetni, ami nekem is még csak részben sikerült
ugyebár akkoriban egy piros babos kendőért basztatott a yard szóval ne mond hogy nem mondták meg mások hogy kell még gondolkodni is.......
Szélső jobb is csak azért válik jelzővé mert a átlagot normalitást nevezik szélsőnek ...................mintha szélsőséges lenne az hogy apa férfi az anya nő .......... stb
És mivel nem tartalak ini szinten ezt kötözködésnek veszem
Mert mikor egy bevallottan antiszociális, kanapélakó oktat ki a sokszínű világ fantasztikumáról, az azért felvet néhány kérdést.
nekem mostanában sajnos túl sok emberrel van napi szintű interakcióm, ami meglehetősen zavar, de nem nem tudok ellene tenni
szóval túl sok felesleges információ özönlik rám a való világról
olyan mint amikor bizonygatod a hithű iszlámnak hogy a sült szalonna milyen jóízű......
Bevallom nem tudom mit mondjak ezekre a faszságokra amit összehordtál.
Meg hol a faszomba basztatják a vegákat, futókat?
Te lázas vagy?