a hvg csak egy forrás
anno kb mindenki erről cikkezett
és ugye csúfosan bukták is a választást utána
szóval még mindig te vagy az elvakult hívő....
vagy csak kipuncsoltál valami szebb összeget a fidesz seggek nyalásából mint a fásy család aztán körömszakadtáig védeni kell a pénzadó gazdát még akkor is ha a bizonyítékot mutatják 😂
Most látták rovinjban lőrinc csónakját, de nem a szálló saját kikötőjébe állt be, mert oda nem fért be 😁 ki kellett mennie a nagy kikötőbe 😁 a hülyék meg a partról kiabáltak, hogy andika gyere ki! 🤣
Az árát nem tudom pontosan, de az biztos, hogy adtam bele én is 😃
lehetne írogatni jó sok a4 lapot mennyi mindent elsíboltak
de teljesen értelmetlen
neked a fidesz hited olyan erős hogy saját szemednek se hiszel, akkor másnak még annyira sem
az összes magyar népnesében nincs annyi kincs amit ezek leraboltak az elmúlt évtizedekben
mert gondolom tudod hogy innen kezdődött a simliskedés
https://hvg.hu/itthon/20220228_szekhazugy_Fidesz_MDF_1993_HVG_tenyfeltaras
a seggnyaló mindig is seggnyaló lesz
ha 4 év múlva a komcsik nyernek azoknak a seggét fogják nyalni
ezek ilyenek, gerinc nincs és nekik ez a természetes
Ahogy mindegyik, most már tót után apáti is bejelentkezett a fidesz helyére mondván a fidesznek lefőtt a kávé és fidesz néven többé nem lehet pártoskodni, az első influenszer meglepő módon a csenge volt aki nyíltan átállt, de majd követik a többiek. Vajon mit szól ehhez a bátor orbán? Harag vagy pacsi?
az a kis görcs vietnámi csüngőhasú is kb olyan húsú mint a mangalica
aztán egyszerűbb tartani mert nem túr méteres árkokat csak fél métereseket 😄
havernak régen mindig volt pár darab azt mondta csirkékkel kell együtt tartani mert ingyen nőnek meg
a csirke feleszi a disznószart a disznó meg a csirkeszart és ingyen nő mind 😂
mangalicának állítólag a telített/telítetlen zsírsav aránya jobb mint a többinek
én úgy gondolom ez csak a természetes tartásnál igaz és kurva keveseb tartják őket úgy
sütve jó a húsa akkor nem gond ha zsíros
pörköltet én se ennék olyan húsból
Én nem szeretem a zsírdisznót, először a duroc fajtával találkoztam a 80-as években ami tisztán hús volt még a szalonnásabb részeken is max centi zsír volt igaz, hogy legfeljebb 130kg-an vágtuk ahogy azt kell ( fölötte ahogy akkor mondták csak szaláminak, kolbásznak jó) ráadásul sokkal omlüsabb és ízletesebb volt mint az akkori magyar fajták, én most sem nagyon értem ezt a mangalica hájpot mert az a zsírtömeg a hús belsejében is.......hát ahhoz kell egy gusztus. 🤢
elefánt-víziló-orrszarvú-bölény most hirtelen ennyi jutott eszem be amik gazakat esznek aztán dagadtak mint én
zsiráf is egész nagy de magas aztán a bmi neki jobb, de azért az se egy gazella típus
húsevők között esetleg a medve ami dagadtnak mondható, a többi annyira nem
szóval a vegánság ebből a szempontból is faszság
ha látnád akkor nem lenne ellopva
én se látom azt az esernyőmet amit a vonaton elloptak