engem pl nem zavar az albérlő joga, aki meg ilyenekkel foglalkozik az keressen embert aki ezt intézi, ha balfasz
pl gyerek amikor pesten volt akkor találkozott a tulajjal amikor aláírták a szerződést a közjegyzőnél, utána valami megbízott intézett mindent is
de az önbíráskodás se célravezető, mert ugye senki sem akar délamerikai rendszert ahol a helyi kiskirályok intéznek mindent
ezért mondtam hogy érjék el azt hogy ténylegesen jogállam legyen
csak érdekességképp: egy népszavazás elindításához 200ezer aláírás kell szóval lehet gyűjteni intézkedni
ezért írtam hogy ha látom hogy érdemes rá akkor én simán rá szavazok, szóval intézkedjenek és ne önbíráskodjanak....
hát erről pofázok már régóta. Ha minden rendben működne az mhm gerilla akciória sem lenne szükség. Még egyenlőre nem látom az új kormány szándékát arra, hogy ezeket a dolgokat rendbe tegye. Pl. ne egy albérlőnek legyenek már tulajdonosnál nagyobb jogai stb. Amikor az mhm összehívta a fityeszes bizottságot, hogy valamit kezdeni kellene ezzel a hét tagú bizottság minden egyes alkalommal 7 nemmel elutasította még az előterjesztést is. Én várom már, hogy ezt rendbetegyék. Már unok állandóan közjegyzőhöz járni azért, hogy 50 ezerért minden új bérlővel aláírjuk azt, hogy az én lakásom az enyém(fejét fogó)
bedobott egy videót a net dr. tóth tamás kínál olyan teljesen növényi alapú étrend kiegészítőt ami rendbe hozza a prosztatát vissza jönnek a reggeli merevedések és az asszonynál sem vallasz szégyent(kezeit széttáró) Kb. 2 hetes a kúra mindössze 9900 ft. A videó tanúsága szerint a 2 hetes kúra után a nejed kegyelemért fog könyörögni 😅 Szóval neked is vissza jöhet még a merevedés csak helyén kell tudni kezelni a dolgokat 😆
ki neked ez az ági? Ilyen alapon bütyök is fasza csávó több diplomája van nyelveket beszél stb. (kezeit széttáró) Még a végén kiderül miattad nyertek 😅
Biztosan nem kezdem el felsorolni.
Figyelem őket (kritikával) a kezdetek óta.
Te eldöntötted, hogy utálod őket és innen nehéz visszafordítani.
Én nem is akarom ezt felvállalni.
De a fidesz is elutasított jó pár beadványukat, majd később sajátként tálalta.
Mindegy.
Egy jogállamban pl. az önkényes lakásfoglalókat a hatalom baszná ki mint macskát szarni.
De jelenleg egy bűnöző hatékonyabb jogvédelemben részesül mint egy becsületes ember.
Szóval ne beszéljünk jogállamról!
Ezt nagyon leegyszerüsited, nem csak az egyéni érdekek mentén kell gondolkodni egy kormány megbizásakor. Ha csak az egyéni érdeket nézem szinte tökmindegy, mert veled meg a többséggel ellentétben fogok boldogulni csak nehezebben. Nem a csatorna part az életcélom, azon egyik kormány se változtat.
mert téged más kormányoz?
azért mert berzenkedsz ellene attól még neked is 4 évig ez lesz a vezéred, annyi különbséggel hogy te rossz érzéssel fogod szívni a f@szt amit eléd tesznek, a hívők meg boldogan 😂
és ha hiszed ha nem, te sokkal többet fogsz szívni mint én
amúgy ezt a fideszes felsőbbrendűséget a jelenlegi helyzetben nem értem, a fidesz ha faszán csinált volna mindent akkor még mindig ő kormányozna
de ugyanúgy elbaszta mint a feri bohóc
és a fidesz soha többet nem fog kormányozni, jó eséllyel a tisza sem de a fidesz biztos hogy nem
szóval el lehet felejteni mint a 30 évvel ezelőtti reggeli merevedést, mert soha nem jön vissza
a fidesz egy szitokszó lesz legalább 15-20 évig
Nem csináltam, csak használom az eszem........mondjuk te ezt sose fogod megérteni. Majd ha egy ilyen helyzetben hoz az mhm mondjuk 15 szézalékot akkor érthetö lenne, de azt sose fogja elérni
Egyenlőre még csak te csináltál segget a szádból,nem ő.A szemembe ő még mindig hitelesebb mint te.Igen,van egy faszkalap főnöke,ezért is írtam hogy biztos nem erre gondolt ami most megy a parlamentbe.
Csak kurvára nem mindegy ki navigál. Ti még mindig nem látjátok a probléma gyökerét.......tényleg megérdemlitek ezt a kormányt. Amilyen a nép, olyat érdemel....
szerintem göncz óta igazán értelmes köztársasági elnökünk nem volt
a navigálás meg eddig is 100% kormány irányítása szerint történt
ha nem így lenne akkor lenne káosz, ezért kellett a mutyizó szatyorfingnak távozni mert ő fidesz függő volt
Hanem? Mert amit most csinál az egy szarházi folyamatos felszopása. A házban se tudott rendet tartani, de most majd az országot simán navigálja. Nxilván a messiás utasitása szerint. Most már minden egy kézben van.......volt már ilyen...
Az a szekér most is fut,mindig is futott.Az egyik legstabilabb profittal rendelkező szálloda az övé.Az amiket te leírsz csak fikció és félrevezető.Rohadt kár ezt tovább csavarnod,én csak annyit írtam hogy ő emberileg egy normális nő,teljesen kár a politikával összemosni.Vagy szerinted aki a tiszára szavazott az emberileg csak rossz ember lehet?Mert én ezt nem politikai nézet alapján döntöm el ki a normális ember és ki nem.
De,ő is az,amig futott a szeker a fidesszel addig hozza se szagolt a politikahoz,amint apadt a forras azonnal lepett az elso fideszbol kiugrott elmehaborodotthoz,es az arckifejezesebol itelve amiket neha vag jol tudja hogy tenyleg gaz amit csinal,de nem lep sehova,kiszolgalja.
En erdeklodve varom hogy amikor eltelik a december,es egy prominens fideszes politikus se lesz vezetoszaron,se orban,se lazar,a szijjarto meg vidaman utazgat annak a fizetesnek a tizszeresevel amit a lölö szerint peter nem ert meg.Es meg a AVH tisztogatasnak hála siman kaoszban levo allamaparatus benultsaga miatt semmi sem tortenik,csak a sajtotajekoztatokon ismetelt dolgozunk rajta mondaton kivul csak a face kormanyzas meg mit fog tenni?
A miniszeriumokban akik csak picit is ertettek valamihez ki lesznek rugva,mert fideszesek,akik maradnak inkabb nem csinalnak semmit mert nem akarjak hogy felfigyeljenek rajuk,akik meg talan sikerul talalni a parthuseg es fidesz gyuloleten kivul kb nem kell tudniuk semmit.
De ekkora mennyisegu allami tapasztalat nincs a szabadpiacon,nem lehet leakasztani ennyi kadert csettintesre,szoval helybetopi lesz,van ahogy nezem,sokaig.
Es hala trumpnak gyorsvonatkent jon a valsag,siman elgazol minket mert csak a leszamolasi vagy van.Esz nincs.
pl gyerek amikor pesten volt akkor találkozott a tulajjal amikor aláírták a szerződést a közjegyzőnél, utána valami megbízott intézett mindent is