én úgy mondanám hogy az egy nem bizonyított állítás
az hogy ez így marad-e azt nem tudni
ha fidesz oldalról csak ennyi nem bizonyított állítás lett volna már szebb lenne a világ
Igen ez így van egy kormánypárti politikus főleg a miniszterelnök lényegében bármit megtehet. De ezt te nem fogod megérteni mert nem tudod hol a helyed. Azt hiszed okos vagy közben pedig csak egy darab szar.
akkoriban ügyvéd volt nem politikus, gondolom jelentős politikai háttérrel
szóval téged nem zavar hogy kis hazánk legfőbb méltósága egy bűnöző?
de az igen hogy el akarják távolítani
meg azt is aki védte a seggét amikor ez kiderült
gondolom az meg eszedbe se jut hogy azért került ebbe a tisztségbe mert zsarolható, így önálló gondolata se lehet
bár neked mint fidesz felszopónak ez úgy néz ki természetes
szóval ha politikus bármit megtehet? mehet hozzátok hívatlanul a gyereked szülinapi zsúrjára és felzabálhatja a sütit elveheti az ajándék pénzt aztán még meg is erőszakolhatja a gyereked mert ő politikus
mert ugye ezt írtad
te meg tapsolsz közben mintha csak a vidám vasárnapon lennél és biztatnád hogy toljad keményebben neki hiszen majd kiheveri
meg ha már úgy is ott van azért rakja seggbe a nejed is meg anyádat is, te meg közben markolászod a golyóit és felszopkodod ha kicsit fáradna a bráner
hiszen nem is pap meg nem is apáca.......hanem politikus, bármit megtehet
Mi derül ki? Az hogy Sulyok Tamás 24 évvel ezelőtt földmutyizott? És akkor mi van? Még mindig nem fogtad fel, hogy a politikusok nem papok és apácák? Téged ilyen szarral etetnek mert ez kell neked. Erre van igényed. Engem meg nem érdekel nincs jelentősége leszarom lehet hogy igaz lehet hogy nem.
Persze én vagyok az elvakult mert nem érdekel ki mit ír. Vagy igaz vagy nem. Hol az igazság? Bármit meg lehet magyarázni és az ellenkezőjét is főleg a politikában. Te meg annyira primitív vagy elhiszel mindent. Persze csak azt ami a ideológiádnak megfelel. Ezzel táplálják az egyszerű sötét embereket. Igazi trágyával etetett gomba vagy. A legnagyobb.
te meg ilyen elvakult
mennyit kaptál az elmúlt 10+ évben a fidesz seggbyalásért?
felénk szok se ilyen fanatikusak mint te akik 30+ millákat húztak le évente mert fideszbarátok
egyik ismerőst majnem a mentő vitte el amikor nyert a tisza 200 felett volt a vérnyomása, felesége mondta hogy csak fetrengett kínjában
na szóval ezek se olyan elvakultak mint te
válts te is segget amit nyalhatsz és megnyugszol
Nyálazd át a kurucot!
Tudom náci meg minden.
Ott rengeteg ügy dokumentumokkal volt megtámogatva.
De tudom, hogy nektek csak az M1 (volt:) hiteles meg a magyarnemzet.
ezt írom én is
pl a most divatos sulyok embert sajnálja minden fideszes
arra ugye már egyik se emlékszik hogy amikor megválasztották akkor dobrev hozott bizonyítékot is hogy ügyvédként a sulyok nem egy földmutyiban volt aláíró ügyvéd
persze ezt a főügyész elsikálta, nincs nyomozás nincs semmi oedig ezért a törvényeink szerint letöltendő jár
fe gondolom nektek ez is csak egy libsi hazugság 😂
a tények és a bizonyítékok meg nem számítanak
Bla bla bla persze bizonyított tények, A4 lapot tele lehetne írni, felesleges, úgy se értenéd, narancs köd, elvakult fidesz hívő stb. pont ennyi eszed van.
ez leszűrhető azáltal hogy simán lenyomtam a faszságaid a saját torkodon.....
az hogy ez így marad-e azt nem tudni
ha fidesz oldalról csak ennyi nem bizonyított állítás lett volna már szebb lenne a világ
szóval téged nem zavar hogy kis hazánk legfőbb méltósága egy bűnöző?
de az igen hogy el akarják távolítani
meg azt is aki védte a seggét amikor ez kiderült
gondolom az meg eszedbe se jut hogy azért került ebbe a tisztségbe mert zsarolható, így önálló gondolata se lehet
bár neked mint fidesz felszopónak ez úgy néz ki természetes
szóval ha politikus bármit megtehet? mehet hozzátok hívatlanul a gyereked szülinapi zsúrjára és felzabálhatja a sütit elveheti az ajándék pénzt aztán még meg is erőszakolhatja a gyereked mert ő politikus
mert ugye ezt írtad
te meg tapsolsz közben mintha csak a vidám vasárnapon lennél és biztatnád hogy toljad keményebben neki hiszen majd kiheveri
meg ha már úgy is ott van azért rakja seggbe a nejed is meg anyádat is, te meg közben markolászod a golyóit és felszopkodod ha kicsit fáradna a bráner
hiszen nem is pap meg nem is apáca.......hanem politikus, bármit megtehet
de gondolom akkor se fogadod el mert a fidesz seggekből nem ez jön
mennyit kaptál az elmúlt 10+ évben a fidesz seggbyalásért?
felénk szok se ilyen fanatikusak mint te akik 30+ millákat húztak le évente mert fideszbarátok
egyik ismerőst majnem a mentő vitte el amikor nyert a tisza 200 felett volt a vérnyomása, felesége mondta hogy csak fetrengett kínjában
na szóval ezek se olyan elvakultak mint te
válts te is segget amit nyalhatsz és megnyugszol
Tudom náci meg minden.
Ott rengeteg ügy dokumentumokkal volt megtámogatva.
De tudom, hogy nektek csak az M1 (volt:) hiteles meg a magyarnemzet.
pl a most divatos sulyok embert sajnálja minden fideszes
arra ugye már egyik se emlékszik hogy amikor megválasztották akkor dobrev hozott bizonyítékot is hogy ügyvédként a sulyok nem egy földmutyiban volt aláíró ügyvéd
persze ezt a főügyész elsikálta, nincs nyomozás nincs semmi oedig ezért a törvényeink szerint letöltendő jár
fe gondolom nektek ez is csak egy libsi hazugság 😂
a tények és a bizonyítékok meg nem számítanak
aki bizonyított tényeket is figyelmen kívül hagy annak sok értelme nincs bármi értelmeset írni
az csak az igazat susogja
sosem volt és soha nem lesz
de a tisza van beállítva bűnösként
ez a baj ezekkel a fidesz megmondóemberekjel hogy bár sok esetben nem hazudnak de a kiváltó okokat elhallgatják
fészbuk hergelés
a tény az hogy a fürdő nincs nyitva