Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ki a fenével szavvazzon, ha mondjuk elfogadhato a szavaznivalo? Tudod van a jobb és a baloldal meg a kettö közt. Na ha az épp akkor parlamenti pártokat elhelyezed, akkor talán világosabb a kép. Ez a két jobboldali párt volt, abbol az mhm szélsöbb kissé, és hát az csak felfoghato hogy a jobboldali értékeket vélhetöleg egyformán értelmezik. Segitek, a most regnálo kormány nem jobb oldali......
Na a megosztottságot pétered méginkább erösiti. Miota tiszás lettél teljesen egyoldaluan nézed a dolgokat. Mondjuk ez legtöbbjükre jellemzö.......
Nem betörők!
Önkényes lakásfoglalók!
Meglepődnél, hogy mi a valóság, de a kanapén nem nagyon jön szembe!
Folyton ezzel a tétlenséggel jössz, de a harcos változat nem tetszik.
Pedig ezek önként nem mennek el és nem változtatnak.
Az sem sokkal jobb ha nem "feketén" adod ki.
Mert én olyat még nem hallottam, hogy jöttek a kékcigányok és rögtön kibaszták a gyökeret ha volt szerződés.
Egyébként meg mitől fekete ha kiadom a saját ingatlanom, amit az ezerszer megadóztatott jövedelmemből vettem, melynek a rezsije szintén adóztatva van és maga az ingatlan is adóköteles?
De ha ráköltök valamit az is adóztatva van és aki kiveszi az is adózik minden szar után!
de az bérelte és be lett engedve
ezek meg feltörték a lakást, senki sem engedte be őket szóval betörők
32 évig hagytátok hogy szopassanak? azért ez nem semmi, ennyi idő alatt 1000x el lehetett volna tüntetni
csak egy bárd kell hozzá meg egy 32es daráló, bezacskózni, lefagyasztani és lehet apródonként beszórni a dunába
Nagyon tévedsz, ha rendőrt hívsz pont bajban leszel mert ők a beköltözés tényét rögzítik és nem lakoltatják ki hanem el kell kezdeni az eljárást ami évekig is tarthat és igen rosszul lehet kijönni belőle, máshová kell menni, apáméknál 32 évig a haláláig foglalta el a bosnyák téri házukat egy fószer aki eredetileg pár hónapra bérelte ki a lakrészt, de elfelejtett elmenni, na mindegy, a magyar törvények ezügyben vérlázítóak.
azok simán csak betörők, jön a yard és elviszi őket

amúgy emiatt írogatok itt órák óta hogy ami szar szabály az meg kell változtatni
de amíg sunnyog a nép meg feketén adja ki a kérót nekik se érdekük egy normális szabályozás
ezért tartunk itt
Mert nem ismered a vonatkozó törvényeket, menjetek el pár hétre otthonról és mire hazajöttök beköltözik egy másik család, na azokat próbáld meg törvényesen kirakni...........meglepődnél.
Ahogy gondolom ez a hülye törvény még a rákosi kor válasza volt a horti kor lakhatási és háziúr gondjaira csak azóta nem nyúltak hozzá és igazad van, vicc, hogy egy bérlőnek vagy akár lakásfoglalónak is több joga van mint a tulajnak.
A kaméleonokkal nem szimpatizálok csak ennyi, de konkrétan azon kívül, hogy mindig a fidesszel szavaztak és az orosz narratívát tolták ezerrel mit tettek a valóságban ami ért is valamit? Mondjuk 2030-ban már csak ők lesznek és nyilván ők is szép lassan behúzódnak középre mint anno a jobbik egy kis cigósimogatással és letagadva a múltjukat (ahogy závrivec is tette és teszi) így a ma még fideszesek szavazataival akár jelentős erőt is képviselhetnek, de ettől még ami volt az volt és ez igaz bárkire.
mondjuk úgy más síkokat látok
de a világban a forradalom az mindig szopást jelentett leginkább rövidtávon de sok hosszútávon is
pl a francia forradalom is tömény szopás volt a népnek eleinte, persze a hangzatos ígéretek ott is jelen voltak
de akár az őszirózsás forradalom után is nyomorgott nem egy ember nálunk

én a jogrendben hiszek, és ezt ha összefog a nép forradalom nélkül is lehet módosítani
de nálunk a nép soha nem fog össze, ebben a o1g-nek is kurva nagy szerepe volt, mert ilyen megosztott sosem volt még az ország
Eléggé egysíkúan látsz.
gondolom ezt egy fidesz rajongó se tudja végignézni
http://youtu.be/GyqOPzE9Arg
felfogni meg végképp nem tudná.....
18 perctől vannak igazán érdekességek
a forradalom jó dolog, kuba is jól jött ki belőle 😂
Azért a kettő között is van lehetőség.
Akkor négyévente nem választás kell, hanem forradalom.
Jaja,mostmár vasalódeszkás napraforgó,pénzért mindent.
pont ezt írom, hogy ha nem lenne joga a főbérlő kénye-kedvére megszívathatná
amúgy pont ti vagytok a legnagyobb hülyék mert nem tesztek semmit se egy jobb törvény ügyében.....
Nekem is járt így egy kollégám,hivatalosan volt kiadva a lakás,aztán jöttek a gondok,sehogy nem tudta őket kirakni,a megoldás az lett hogy talált valakiket akik garantálták hogy másnapra elhagyják az ingatlant,annyi volt a kérdésük hogy mennyire fájjon nekik,és még a pénzt is utólag kellett átadni,azt mondták ebben az üzletágban nincsenek kifizetetlen pénzek.Másnapra eltűntek,ennyit tud.
Van lakástörvény amiben le vannak írva a bérlői jogok, csak fingod sincs róla megint olyan a okoskodsz amihez lövésed sincs.(Kezeit széttáró) A kibicnek semmi nem drága 😆
Semmilye sincs mi zavarná 😆 Szarul élt Mind1 új rendszerben nála nincs változás 😄 Legfeljebb az fogja egy kicsit érzékenyebben érinteni ha a fia jutub csatornáját valamilyen mondva csinált okokra hivatkozva letiltják. Akkor szó szerint nem lesz étel az asztalon.(Kezeit széttáró) Aztán üres hassal nehéz olyan okosságokat mondani mint eddig 😆
A tulajnak pont nem kell ott lenni a közjegyzőnél se ha nem akar 😆
aki nem ismeri az embereket az ne foglalkozzon emberekkel
nincs itt terelés
én régen sok motorvételnél voltam jelen, nem különösebben értek a motorokhoz, de az embereket jól meg tudom ítélni
volt akinél meg se nagyon néztük a motort mert olyan volt az ember
pedig még autókupec cigóktól is vettünk motort
soha nem jártunk szarul a motorvételeknél, egy olyan eset sem volt amikor beszoptunk volna
én az őstermelők közül is kiszűröm ki a vetítőgép, a pecások között meg még jobban

amúgy ha közjegyzőnél van a szerződés akkor ki lehet költöztetni, csak gondolom a többsége feketén adja ki aztán néha beszopik vele
havert is átkúrták sok éve, még a csekkekkel is, mert csináltak radírból vagy rágóból vagy a fene se tudja miből postai bélyegzőt aztán avval nyomkodták le a csekkeket befizetés nélkül és minden hónapban felmutatták hogy befizették
ugye a felszólítás is az albérlőkhöz ment aztán amikor vitték az órákat akkor kicuccoltak
persze vittek mindent amit lehetett, még az ablak vasalatot is
na ezért kell emberismerőnek lenni........
szóval értem én hogy szar a törvény de a hülyéket a jó törvény se menti meg
amúgy meg ha nincs semmi joga az albérlőnek akkor a főbérlő bármit megtehet, pl kieszi a hűtőt ott fürdi vagy bármi egyéb
szóval azért nem könnyű az egyensúlyt megtalálni
Milyennek?
Nem látsz bele mindenkibe!
Nem csak a dögevők viselkednek így, sajnos!
Terelsz.
nem normális
de az sem aki ilyennek kiadja a lakását....
mindenki magának keresi a bajt
ezért kell megváltoztatni ezeket a jogszabályokat, a de a nép csak a kanapáról hangoskodik így nem fog történni semmi...
Olyan fasza, hogy téged semmi sem zavar.
De most az a jogi környezet, hogy kiadom a SAJÁT tulajdonú lakásom.
Az ember eladja a nyílászárókat, kádat, letépi a tapétát, nem fizet.
Ha el akarom zavarni az meg önbíráskodás és ha rám hívja a sünöket azok bevisznek.
Ez szerinted normális?
Ne legyél már ennyire.............naiv bazdmeg.
Szartok rájuk szavazni, de a parlamenti küszöböt éppen megugró pártként ők találják fel a melegített!?
De azoktól, akiknek a képét az ágy fölé teszitek, nem várjátok el a joggállamiságot!
Értem.
Egyébként pedig az önbíráskodás nagyon is megoldás.
Abban az esetben ha a hatalom szarik a fejünkre!