Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az ugye rendben van hogy a romámiában élő romániában dolgozó magyarul(is) beszélő kettős állampolgárságú ember szavazhat, úgy hogy lehet az elmúlt 4 évben 1x sem járt magyarországon

pl kiskőrösöm élő kínai boltos miért ne szavazhatna a polgármesterre amikor kiskőrösön él, kiskőrösön adózik, sőt a gyereke kiskőrösön jár iskolába

amúgy ez a vekker egy igazi fideszes fasszopó, kiragad részigazságokat és úgy állítja be mint a teljes igazság
Csak hajtod, hogy szerinted.
A hatóságok szerint még nem.
Azért nem tömeges, mert egyrészt sokan nem tudják.
Másrészt meg talán, talán nincs ennyi ilyen szintű gátlástalan féreg.
De elengedtem.
de most nem erről beszélünk
sanyi ezt írta:
menjetek el pár hétre otthonról és mire hazajöttök beköltözik egy másik család, na azokat próbáld meg törvényesen kirakni...........meglepődnél.

ez simán betörés és ráadásul minősített eset mert rongálással jutottak be
Na ez járhato ut.....
a kérdésre nem válaszoltál
elmentek a családdal motoros túrára addig beköltözünk aztán te meg alszol az utcán egy darab kartonpapíron?
Onnan se egyszerü ahová te engedted be lakhatás céljábol. Még zárat se cserélhetsz
A brüsszel azért van mert minden nemzeti érdeket önállo gondolatot sárba tipor gondolkodás nélkül. Ezt minden épeszü látja legfeljebb a következményeit nem. Mi nem németország vagyunk vagy francia sapanyol, mi egy kis ország vagyunk és itt minden sokkal nagyobb mértékben érzödik. A trianon elvitt mindent amiböl lehetne bármit kezdeni, a munkaerö maradt meg a külföldi nagygazdasági szereplök beengedése, de most épp azt is nullázzák lefelé, de csak azért mert ha itt nincs maradásuk akkor német vagy francia tárt karokkal várja és ott már nem lesz probléma amiböl itt azt csináltak.
Továbbá nem gyözöm hangsulyozni, ez már nem az az unio amibe beléptünk......merkel is tett a hanyatlásért de ez a szikkadt kurva teljesen tönkrevágja,és azt abba a kisországok döglenek bele elöször. Nem véletlen kell nekik mindenáron ukrajna.
Kilépni meg miután minden lehetöséget elvágtak elég nehéz, bár nem lehetetlen. Nem biztos, hogy rosszabb lenne mint most. Ugyanugy pár szar év de aztán bele lehetne lendülni egy jo vezetéssel - nem a mostanival.
Ez nem eltűrés kérdése, mindenkinek nagy a szája míg nem kell cselekednie is, a törvényes út nem normális, de ez van és ha nem tartom be akkor legalább garázdaságért vagy erősebbért kell felelnem nem beszélve, hogy visszarakják őket és rosszabb helyzetből lehet az ügyet indítani.
hiába olvasok....
szóval te is eltűrnéd hogy csak úgy beköltöznék hozzátok?
vörösbor legyen mert ha nincs akkor hisztizni fogok 😂
Olvass utána mik a lehetőségek.
Az a gond, hogy a nép szerint rossz törvényeket egyik eddigi kormány sem akarta megváltoztatni sőt tetézték és a mostaninak sem látszik efféle szándéka.
itt felénk ilyen eset még nem volt
amiről tudok(pl haver) ott a főbérlő volt ostoba
de olyanról nem tudok hogy nem mentek ki vagyis be sem költöztek
de ugye érted mire gondolok, fogod a családot irány a főváros aztán
na gyerekek mától kezdve ebben a budai villában fogunk lakni......
mert ugye ezt mondod...... de ilyen nincs a világon se
ha lenne kibérelnék egy peca házat az rsd-n és ott laknék meg pecáznék ingyen
Nem betörők hisz nem visznek el semmit hanem beköltöznek és ezzel ők rosszhiszemű jogcímnélküli lakáshasználóvá válnak ami egyfajta jogalap a lakhatásra ezért nem szabad a rendőrökhöz fordulni mert ők csak a tényeket állapíthatják meg, máshová kell ilyen esetben. A faterék kínja meg hidegen hagyott csak leírtam, hogy ilyen a törvény.
Szart sem tudsz a világról.
Te arról beszélsz, hogy "szerinted" mi van.
Reggelig tudnám sorolni az elképesztőbbnél elképesztőbb, vérlázíto eseteket.
De minek?
ez még mindig nem a valóság, van pár extrém eset ami fel van fújva agyatlan emberekkel akiket kihasználtak

pl anyámhoz valaki becuccolna és nem húzna el a vérbe akkor gyors felkockáznám
igaz csak 22es daráló van otthon de ráhúznék pár órát a feldolgozásra
melyik része a túlzás??
mert ha befoglalnak egy tanyát ami üresen áll évtizedek óta és becuccol valami család és egy csomó idő után veszik észre ott tuti nem egyszerű kirakni őket
de az hogy viszem a családot hozzátok és mi mától ott lakunk az nonszensz ilyen a világon nincs, akkor minden ember ott lakhatna ahol épp neki kedve van....
Mondjuk nálam rosszul járnál, de ha valaki bemegy, kirabol, elmegy, az betörő.
Nagyjából foglalkoznak is vele.
De ha a távollétemben bekégliznél, nem sokat tudnék hivatalosan tenni.
Foglalkozz többet a valósággal!
Szerinted nekem miért van tele a tököm a rendszerrel?
az elsőt tiszta sor volt hogy megnyerték mert a feri bohóc mindent is elkúrt
a másodikat azért nyerték mert jó irányba indultak el és még nem tudtak látványosan lopni-csalni-hazudni
a harmadikat és a negyediket azért nyerték meg mert nem volt senki sem aki le tudta volna őket váltani
ekkor már nagyüzemileg ment hogy sárba tiporjanak minden lehetséges kihívót, akár hamis állításokkal is
a peti gyerekbe meg beletört a bicskájuk, hiszen ismerte a rendszert plusz meg már túl nagy volt a népharag

és még mindig a fidesz narratíva fut a fejedben....brüsszel ellenség......és a társai
fel kellene már fogni hogy önként csatlakoztunk ehhez a "brüsszelhez" és ha nem tetszik bármikor kiléphetünk, szóval nem lehet ellenség semmiféleképp
és igen, a csatlakozás óta más lett a "brüsszel" de végig ott voltunk a változásokban és helyeseltünk..
Pedig ez kb igy van, ha eltekintünk a költöi tulzásoktol.....
Egyébként továbbra sem vagyok fidesz fan, ellenben az ö kormányzásuk alatt lett sokunknak könnyebb az élete, még ugy is hogy én például egyetlen juttatásukat se vettem igénybe se kedvezményel se pályázatok utján. Egyedül a mindenkinek legyen honlapja kivétel de azt öneröböl is meg tudtam volna csinálni. Ellenben világ életemben jobboldali és patriota beállitottságu vagyok, és bár az utobbi idöszakban egyre több dolgon változtattam volna , de ehhez képest a tisza és mp minden nyavajáját jobban rühellem mint ti a fideszét. És ennek csak annyi az oka, hogy tájékozodok és nem találomra rakom az ikszet szavazáskor sokakkal ellentétben akik most bevallottan teljesen világtalanok a tiszát illetöen csak ne az orbán legyen. És valoban arra nem tudnak elfogadhato magyarázatot hogy akkor miért nem az mhm aki már rég a palettán van ugyanazzal a propagandával. A magyar már csak ilyen és ez vállalkozás szinten is helytállo, hogy egy ismeretlen senkiházi mindig jobb lesz szaros gatyában is, mint akit már ismernek.
Ez kb ugy hülyeség ahogy leirtad. Tiszás mantra.......ha igaz lenne már a harmadik válsztásukat se nyerték volna meg. De nem baj, jobb helyen lesz az ukránoknál meg brüsszelben az a pénz. Mert ha azt hiszitek, hogy egy vasat is láttok belöle, tévedtek. Egyébként tölem pont semmit nem sikerült ellopniuk, de ahogy ismerlek töled sem 😅
ez jellemző a fidesz fanokra....
aki nem a fidesz seggét nyalja az tiszás, de ugye te nem vagy egyoldalú 😂
az a lényeg hogy a fidesz olyan mértékben átalakította a gondolkozásmódotokat hogy semmi egyebet nem vagytok képesek még felfogni sem
és aki ettől eltér az csak ellenség lehet
amúgy ezt azért el kellene felejteni már mert a fidesz szétesett, vége, soha nem lesz belőle már kormányzóképes párt
megszedték magukat és nekik ez már pont elég, hiszen csak emiatt kormányoztak
amit linkeltem videót pont erről van szó az elején, de ez nektek az ördög vs szenteltvíz esete
szóval elmegyek hozzád amikor motorozni vagy hétvégén berúgom az ajtót és kieszem a hűtőt nap mint nap és te nem tudsz tenni semmit sem?
csak annyi a lényege hogy a kanapédon alszok?
ugye ezt te sem gondolod komolyan
Hasonlót akartam írni, de nem láttam értelmét.
Gyanítom az is ködös lenne, hogy mitől kaméleon a mozgalom.
Kérdezte, hogy konkrétan mit tettek?
Erre most mit mondjak?
Az elejétől nézem őket és a parlamenti beadványok, a fidesz folytonos csesztetése, a szaraik nyilvánosságra hozatala, a táborok, ilyen-olyan kulturális programok, hagyományőrzés, a sok-sok téma mentén szervezett segítségek, a határ védelme, a közbiztonság javítására tett javaslatok, tettek, a ..............................igazából semmit.
Egy alig kimutatható párttól azért nem rossz!
Főleg, hogy mindezt folyamatos ellenszélben, a média által elhallgatva, a hatóságok által baszogtatva, megbélyegezve!
Szóval aki nem rájuk szavazott, az szégyellje magát!
Mert a többi érdemtelen és idegenszívű!