Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a statisztika ott csalt hogy aki meghalt az kb mindenki a kovid miatt halt meg
még az is akit a sufni kocsmában előző este elvertek aztán belső vérzés miatt halt meg
Mindenkinek nem lehet szerencséje, mert azt akkor onnantól nem szerencsének kellene hívni 🤣
Antibiotikum a szövődményeket kezelte, sokaknak használt, sokaknak meg nem
azért ez nem ennyire egyszerűen összehasonlítható dolog

de az mára már többé kevésbé kiderült hogy az oltás egyrészt közel sem védett annyit mint állították másrészt meg a mellékhatás is jelentős amiről mélyen hallhattak
persze evvel tisztában voltak csak hát nem lehet vele mit kezdeni mert az emberek kérték az oltás felvételét, így a felelősség máris azé aki ezt kérte....
Számtalan hibát elkövettek, de utólag mindenki okos... de a statisztika általában nem hazudik, az oltottaknál nagyságrendekkel kevesebb volt az elhullás... a többit mindenki magyarázza, ahogy akarja.
Ja mennyivel jobb lett volna fiatalon és egészségesen elpadkolnod covid-ban, és akkor most nem lenne hat-hét év múlva ez a izületes nyűgöd 🤣
Hát igen, ilyen dolog az, ha valami új... 1916-ban meghaltak 20 millióan influenzában, ma meg három nap táppénz.
Oltáshoz csak annyit, mindhármat felvettem 2 moderna 1 pfizer, nem nagyon volt észrevehető covidom vagy csak megfázásom azóta sem viszont az izületi gondjaim főleg a jobb váll ahová kaptam azok néha elviselhetetlenre erősödtek vagy kialakultak, hogy ennek van köze az oltáshoz vagy sem nem tudom, de amikor bármelyik orvosnak említettem azonnal elhallgattatak, hohy nem akarják hallani nem még válaszolni.
Kissé másképp látom, és ebben nagy a háziorvosok felelössége is. A maragyotthon begyerebe nem jo taktika volt sok esetben. Én is sima antibiotikimot kaptam és ez a betegek nagy részének elegendö lett volna ha idöben megkapja, és nem várják meg mig a mentö viszi el. Ezt kellett volna szakembernek elbirálni és nem az oltást eröltetni azokon is akik átestek rajta és védettek lettek.
aki meg oltottként halt meg annak se volt szerencséje?
azért valljuk be: a kovidosokat nem kezelték megfelelően
miután valaki rájött hogy adni kell antibiotikumot is a betegnek utána jelentősen visszaesett a halálozások száma
Hát pedig ott igazából ti voltatok a birkák muz komáddal együtt, meg persze a hülye tűzoltóval, akivel már akkor is hiába próbáltam megértetni azt, hogy ha valaki túlélte, az pusztán szerencsének vagy az oltásnak volt köszönhető. Akkoriban naponta hetente láttam embereket elpatkolni, mindegyikben kettő közös volt: egy, hogy azt mondta, hogy őt ugyan nem oltják be, a másik meg hogy nem volt szerencséjük, mint nektek. ☹️
bármit használtál eddig is mentek a megfigyelések a relkámok
persze látszatként van váladzrási lehetőséged
plusz
nem pár bejegyzéssel ezelőtt írták hogy a kormány tagjai bármit megtehetnek? akkor bárkit bármikor eddig is megfigyelhettek
de igazándiból még mindig a sumák embereket zavarja ez a tény csak
amúgy se konkrét ember lesz a megfigyelő csak mindent rögzítenek mint kb eddig is
csak egyszerübb lesz hozzáférni
Ez sajna így van de nem érted a különbséget: eddig ezek titkosszolgálati módszernek számítottak, innentől kezdtem meg törvényes és fel is használják, leginkább majd reklámcélra. Te egy termék vagy mint eddig is de most nőni fog az árfolyamod, mert pontosabban fölmérik az igényeidet
belegondolsz ugyanolyan birka vagy te is csak kicsit hangosabban és többet bégetsz
mert nem tudsz mit tenni a kialakult rendszer ellen
és a kialakulásnak te is részese vagy
lázadozni meg nem lehet, vagyis érzelmetlen mert nem vezet eredményre
90-es évektől egyre nagyobb teret kap a kényelmi technológia és ezek ide vezettek
az hogy milyen szinten figyelnek meg az már lényegtelen
már 20 éve is meg tudták nézni hogy a borsót vagy a babot kapálod a kertedbe csak evvel még senki sem foglalkozott
a nokia 5110 telefonon volt egy plusz menü ha beírtál egy számsort, már itt nxomon tudtak követni melyik toronyhoz vagy bejelentkezve és melyik tornyokat látja a tekefon százalékos arányban írta a térerőt a különböző tornyoknàl
ebből simán kiszámolták hogy hol vagy éppen
és ez 25+ éve volt
szóval ne gondold hogy bármi kis plusz szabadságra szert tudsz tenni a mai világban.....
jobb ha nem is foglalkozol vele
Az egy remek probája volt az emberek korlátosainak elfogadására.abbol kiindulva bármit el tudnak érni
Mi denki azzal jön, hogy "nekem nincs takargatni valóm, becsületes vagyok".
Azt kellene felfogni, hogy ez nem ennyi.
De tapsolni a saját rabszolgasághoz egyszerűbb.
Mondjuk a kovid megmutatta, hogy majd mindenki birka akar lenni.
Ja emlékszem, ezeket a hülyéknek találták ki mint például ezt is:

https://liked.hu/egeszseg-es-e...
cellinfók alapján simán lekövetnek
betettem ide pár éve egy előadást hogy valami usás egyetemen volt teszt hogy mennyire tudják meghatározni azt hogy pl szerda este5-kor hol lesz az adott ember
és valami 90% pontossággal meghatározták csak a mobil cellainfók alapján, akkoriban nem is voltak tapogatós telefonok
Igen, nagy probléma lesz ez a totális ellenőrzés... innentől azt is lekövetik, hogy szarsz vödőrbe.. 🤣
Vissza kell térni a nyomógombos telefonra nekem még nem lesz nehéz 😅 Mondjuk később a postagalamb már szarabb lesz elöszőr a Frigyes macskánknak kell kihúzni az összes fogát 😅
👍️
A mostaniak kb. azt tesznek, amit akarnak... és tesznek is, szemmel láthatóan.
ez várható volt
de
nem tudom hogy az ájfón vagy a fészbuk vagy egyszerre a kettő hallgatózik, de ha van beszélgetés valamiről és a kulcsszó többször elhangzik akkor a fészbuk már szórja azokat a posztokat
pl múltkor ismerőssel a jacuzziról beszéltünk és máris egy csomó poszt és hirdetés lett jacuzzi témában úgy hogy rákeresés nem történt, de előtte nem volt jacuzzi hirdetés
de a legdurvább az hogy hordtam a szénát aztán ott mondta az ember hogy nem ad annyit ami le volt beszélve mert az egyik tehenészetben leégett 1500 bála és küld neki pár százat
és már délután dobta is fel a fészbuk a posztot hogy akinél leégett a széna tároló keres szénát az ember
mindezt úgy hogy nekem egy ismerős nincs a fészbukon, nem is saját néven vagyok regisztrálva, igazándiból pár napelemes-autós csoportban olvasgatok, plusz a mára már szinte megkerülhetetlen marketplace keresgélés
szóval a hallgatózás már most is van, és ez csak egyre jobban fokozódik majd
Persze így van tisztán látszik jelenleg is.
Ez is csak a beteges fantáziád szüleménye.