Én nem, de Macko R1200GS-ről most vált erre. Mivel hossszú évekig nyomatta a naggyal és most átáll erre, így gondolom nem lehet szar. Szerinte kurva jó, én nem próbáltam.
A vas -szulfát még egy jó anyag: savasan hidrolizáló só, eszi az acélszerezetet amihez hozzáér. Néha hexametafoszfátot adtunk be, csak az meg kurva nehezen oldódott még forró vízben is. Hála istenek, ez már a múlt.
Már nincs vízlágyító, lebontották. Személyzet nélküli RO van. Polielektrolit nem volt. Meszesnél törekedjetek a nagyon kicsi mészfeleslegre (p-m szám) és a vas-szulfát adagolásra, csökkenti az ioncserélő oszlopok kimerítési térfogatát ha sok. Meg a kavicsszűrő is kurvára összeáll, mintva beton.
Nálunk is meszes előlágyítással kezdődik a story,nyáron kb 1600m3/h,ioncserélt vízmennyiség nyáron: 450m3/h. Derítéshez polielektrolitot használtok?vagy csak mésztej+vasszulfát vagy vasklorid?
Nálunk meszes előlágyítás volt max 40t/h, majd teljes sótalanítás kamion és anioncserélővel 16 t/h. Ezt megszüntettük, kezelő nélküli RO berendezés van folyamatos 5 t/h. RO= reverb ozmózis
Felszereles csomagokat jelez.
F800gs-sel ment már valaki ?
Keressunk nekem motort
Ha valakinek ismerettsegi koreben van elado 990esetleg 950 ktm amit nem hirdet, kerem ossza meg velem
Valakinek nincs esetleg eladó gyári (még nem átalakított) 2007-08-as 650-es Bandithoz eladó ülése?
Nem fognak turistat faragni belole.
Hazon beluli konkurencia lenne a Tigernek.
Ennek az R kivitelebol kellene valami tracer valtozat....