na ettől nagyobb baja ne legyen.
Dehogynem mehet, de nem ment
Igazából ez az egész részemről inkább a cikk írójának szól, és megcsak nem is a motor márkáját inkább állapotát tekintve tálalom "felelőtlennek " vagy ha úgy tetszik, kalandosnak a döntését. Ez számomra olyan, mintha emberünk házhoz menne a lófaszért
. Hogy végül minden kb rendben ment, azt csak a vakszerencsének köszönheti. Még egy dolog az európai -motorok megbízhatatlan mivoltát nem én terjesztem, sosem tettem, főleg mert semmilyen tapasztalatom nincs velük. A Honda megbízhatósága ettől független és megkérdőjelezhetetlen. Ebben viszont van némi tapasztalatom, legalábbis néhány ezer kilométert beletekertem már a cb1000r -be is, a jóval régebbiekről nem is beszélve. Mindegy is, ez úgyis "vallási kérdés "
Vagy azzá válik. Élménymotorozásról meg annyit, én őt szeretem, kapok tőle annyi élményt, ami nekem kell, amennyit a tudásom megenged. Le tud szakadni az arcom ezen is,ha megtekerem a szarvát, szépen, élvezetesen hagyja terelgetni magát erősebb szerpentinen is. 100 szónak is egy a vége: Ő az enyém és szeretem. PONT!
További szép napot mindenkinek
Persze azt se tudom biztosan, hogy például a Duc tényleg ilyen fos, vagy a java csak rémhír. Nulla tapasztalatom van velük. Viszont nem hörög a paraszt, ha a kés nem szúrja...
. Ezt én inkább eltitkoltam volna....
Persze nekem könnyű mert hondám van. A felkészülés az 5k km-es túrára nálam kimerült a hiányzó felszerelések (esőruha, üléstámla, vész esetére defektjavító) megvásárlásából valamint olaj és gumicseréből. Ha nekem olyan motorom lenne (olyan állapotú és nem márkájú), valószínűleg a legközelebbi fagyizóig s3m viszem, nemhogy a dolomitokba
Biztosan az én hibám, de hiányzik belőlem az effajta kalandvágy
Pedig hogy bedoltem a honda vajpuha balzsamos valtodumanak.