Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy betonkemény merev borzalom.
Több féle motoron próbáltam, a harmadik garnitúrát koptatom, de eddig mindíg meg voltam vele elégedve, tudja amit kell, hidegen meg nem szabad forszírozni, és ennyi.
De ha felmelegszik, le lehet koptatni az elefántot a széléről.:-))
A motor.
Micsoda
Mindig rázkódik.
Van egy kis rázkódás elöl de csak két személlyel 160 felett. Dettó ilyen volt a 620 is.
104kg az jó
Zoli te is vágó érett vagy! Jó motoros 100 kg alatt nincs...
Ez az erős túlzás esete.

Qurvajólnézekki.
Jól is nézel ki.
Nekem van, de csak másnak használom.
Mikor még szervízbe hordtam a motorjaim, a srác nekiállt a gumizásnak, de nem volt centrír gépe vagy egy évig. Én sosem éreztem, hogy kéne :D
Basszus pedig kiöltöztem.
Magamnak évek óta nem centrírozok, elöl néha, de ha kimarad azon sem kesergek, végülis meddig lesz a súlynak jelentősége adott helyen? Az első komolyabb fékezésig, bordák közé ragadt kavicsig, az első kanyargászásig......tehát semeddig viszont kellemesen simogatja a lelket, hogy gondos a gazda mert centríroztatott..........ja, semmi különbséget nem tapasztalok....
Fasza kütyü! Nézem a vidit nejem meg mögüllem te Pityu, hogy áll azon a pasin a gatya? Mondom szar a szabása nincs dógod? Azt röhög... Zoli a centírt hogyan oldod meg?
Fene tudja, nekem nem volt gondom vele. Hidegen nemigen tapad, de érezteti hogy nem érzi jól magát, nem hisztizik, lehet tudni, hogy mi a stájsz. Nem mondanám, hogy a kedvenceim közé tartozna, de utálni sem utáltam. Ha tudod, mire számíthatsz tőle, akkor nem basz át :)
Ez lenni maga?
Nekem sosem volt, nemnvagyok gumikra hiztis, de bármin próbáltam, a z6 szar, eebben maradhatunk
király.
köszi a tesztlehetőséget, ez lesz az én motorom,
A pirelli diablo se vót kutya,pláne hogy 2010 környéki vót.
Ha van gumi amit utálok,a Z6-ot biztosan....
Még annyit csinálnék,hogy megdrótkefézném a felni belsejét ahol felfekszik a peremen a gumi.....nekem már volt,hogy vmi kosz ott ragadt és ezért eresztett a gumi.
Nem,mert bénáztam és nem gugolok többet.Nagy a belem,inkább feldobom a feljáró oldalfalára.
Lenyomni nehéz,sajnos nem tudok ívesen hajlítani olyan félcentis lemezt,pedig az picit jobb mint amit kitaláltam.Sokat kell igazgatni,nem csúszik be alá.
Ha gyakorlok jobban megy.
Amúgy a z6 volt horror.Az már kétemberes dög. És úgyis izzasztó mert rohadt merev.
Azért neked sem ment olyan könnyen mint a videókon. Én megizzadtam a contival meg a dunloppal, a michelin a yamaha felnire félkezzel fement meg lejött( pr3 le, pr2 fel) de a ktm felniről alig jött le a sportattack meg alig ment fel ra a sportsmart2 egyrészt a michelinhez képest baromi merev a szerkezete másrészt a felniben az a mélyedés ahova beül a gumi pereme amikor összenyomod, nagyon kicsi. Egy jó órámba telt lecserélni a két gumit
Hmmmm.

http://youtu.be/z-nHYeUEtKI;feature=youtu.be