Én is mindig így jártam. Ha lazának találtam, és húztam rajta, utána mindig feszesnek találtam, és visszaengedtem. A hotjátékot terhelésnél kéne megnézni, de egyedül hogy?
A fő gond az, hogy a hátsó futómű nem köríven rugózik, tehát terhelés esetén feszesebb lesz a lánc. Ezt bele kell kalkulálni.
Bali!
A lánc akkor cserés, ha:
1, már nagyon sűrűn kell állítgatni (értelemszerűen jól megnyúlt már a lánc)
2, ha részlegesen nyúlott, ilyenkor már csapkodva fut a lánc
3, ha a szemeket átnézve az O v X gyűrűk sérültek
Az én meglátásom az, hogy tényleg menj át Erikhez, ketten majd kiókumláljátok. A nagyvas.hu-n is jó áron vannak láncok, lánckerekek. Anno én is lesegettem már a GS-re, de eladtam előtte. Én az RK-t szimpibbnek találtam a nagyobb szakítószilárdság miatt.
Nekem a szervizek alakalmával húzták meg mindig "előírásszerűen". Aztán ráültem, és az istennek nem tudott a rugóstag végigmenni az útján. Húzott az mindent, ha be kellett rugóznia. A meghajtótengelytől a hátsó tengelyen át a láncig mindent. Hazaérés, és visszatekerés egy fél fordulattal a csavarokon. No, úgy a penge.
Én elég sokat keresgéltem Bp-en is és az a helyzet, h ez volt a legolcsóbb... Amúgy nekem is azt mondta a gumis a srác, (éppen őt találtam meg a kérdéssel, hogy ugye szerinte is meg van nyúlva a lánc ) hogy simán elmegy még 1-2000 km-t, de inkább nem nyűttem tovább, már csattogott meg klattyogott . Nem tesz az jót.
http://www.onroad.hu/motor/hir...
És azt még nem is tudod hogy nem egyedül megyek:-)))) Visszem az egész "családot":-)
Főni! Kiszámoltad már? Mega Cool Party 2: júli 19-20
Lengyel túra gyülekezője :júli 27
Itt leszel minden 7végén nálam!
Én nem remélem.....ellenék nélküle
Most hirtelen nem tudom mihez hasonlítani a láncfeszességet.
Semmivel nem bonyolultabb egy autó tengelytávját beállítani, mint a motor egyenesfutását.
De Te nem kapnál hülyét, ha a kocsidnál kétezer kilóméterenként kéne az ékszíjjat megfeszítened?!
Emmá jó?
GYerekek....olaj ~1800ért Érden......
Szóval Tutira nyertem egy tank benzint a szervízdíjból:-)))))
Teddy mi csinálnak a pacival 3 napig?
Szelephézag?
És ma sem sikerült megáznom:-))))) Most esik Adonyban:-)
A fő gond az, hogy a hátsó futómű nem köríven rugózik, tehát terhelés esetén feszesebb lesz a lánc. Ezt bele kell kalkulálni.
A lánc akkor cserés, ha:
1, már nagyon sűrűn kell állítgatni (értelemszerűen jól megnyúlt már a lánc)
2, ha részlegesen nyúlott, ilyenkor már csapkodva fut a lánc
3, ha a szemeket átnézve az O v X gyűrűk sérültek
Az én meglátásom az, hogy tényleg menj át Erikhez, ketten majd kiókumláljátok. A nagyvas.hu-n is jó áron vannak láncok, lánckerekek. Anno én is lesegettem már a GS-re, de eladtam előtte.
Na, ez elég komoly volt?
De szerintem túl gyakran kell piszkálni. Mutass egy olyan kocsit amin 2000 km-ként kell futóművet állítani. Ez azért nagyon idegesítő!
Az kár. Akkor nem fogom elkapkodni, az biztos.