Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ESSO!
Ha kitalálod, hogy mi ez, kaphatsz belőle!
Jó kis GS az az SV!
Most meg mit nevetsz? Mindenkié ilyen, nem?
A vaterán fejidomot találtam... lehet érdemes ráírni a srácra, hátha van neki farok idom is.
http://www.vatera.hu/suzuki_gs...
Hello mindenkinek nem rég volt egy kis balesetem 1 gs 500 al 1 hónapja vettem ! most csinálgatom és sürgősen kellene hozzá 1 komplett farok idom ha valaki tudna segíteni linket küldeni hogy hol találok ilyesmit azt meg köszönném vagy ha valakinek esetleg lenne eladó kp val fizetném is!Előre is nagyon szépen köszönöm sziasztok
Hű...ennek mondjuk nem örülök.
2000-res.
múltkor egy hsz erejére szóbakerült h "mz 100-é'"
hát nekem most eladó lett...
Jó étvágyat!
Na de mondjuk én a Motul-ba beletettem 5000 km-t és semmi baja nem volt. Ja, és szeptember óta mentem összesen kb. 7000-et.
Mhm!
Nekem most volt a 6000-es szervizem, és Castrol Act-Evo GP20W50-et tettek bele. Ezelőtt Motul volt benne, de hogy melyik, nem tudom pontosan. Most kicsit mintha jobban venné a fokozatokat (főleg az egyest és a hatodikat) Egyébként állítólag (és én is így tapasztaltam) a Motul is igen jó kis olaj.
5000....hiszen 1000-res servizben tették bele
ugyAN ez

castrol actevo xtra
jól indul a holnapi túrám....................jelenkleg 38 fokban égek............
Lehet!
A GS nagyon érzékeny az olajra, én kipróbáltam már egy pár fajtát.
A Repsol 15w-50 volt a legjobb ( nekem )( +adalék van benne a váltóhoz, vagy valami ilyesmi)
Hány kilómétert mentél az olajjal?
Nekem kicsit nehezen megy a váltás, elég nagyokat csattan. Azt mondták szép benne az olaj, ne cseréljem le(5000 km van a gépben, de 1 éve volt cserélve-gondolom 3500km-körül). Lehet összefüggés?
Én nem irigykedem!
Legjobban egyedül szeretek motorozni, mert antiszociális vagyok. Képtelen vagyok a másokkal való alkalmazkodásra. Ezért szeretek motorozni, mert egyedül lehetek (ha már repülőgépre nincs pénzem).
Majd holnap jól elmegyek valahova motorozni, kanyarvadászatra. Az idokep.hu azt írja, lehet róla szó.
Mééé?
Milyen olaj volt benne?
helyzetjelentés:-)

0945 brékó charlie-kor elindultak a fehérvári Auchantől.....
nem kis létszámban:-)

Nekem megvolt a szervz.....minden tökéletes......csináltak szinkront is (megnézték, de az is tökéletes)...
Szóval csak az olaj miat volt szar a hang, mert most iszonyat DÖGÖS:-))))
Bakker Miskolcon esik az eső. Már csak ez hiányzott.
Nem rinyálok, csak ott volam a Shell kúton, és nagyon mentem volna valük!
Én még nem
Mit rinyázol? Azért még felkelt a nap, nem?
Jó reggelt!
Akik itthon maradtunk, óránként köszönjünk egymásra!
Nem vittek magukkal web-kamerát?
Mikori a gép?

Az enyim gép is csinálja, és állítólag az a baja, hogy volt némi módosítás a blokkban egyszer. Pont a szelepek környékén ha jól emlékszem. Volt egy visszahívó kampány ezért és az enyim paci kimaradt. Azt mondta a szerelő, hogy ez inkább csak a hangja miatt zavaró de műszaki hibát nem jelent sem most sem a jövőben. Nekem megigérte, hogy megpróbál felhajtani még egy javító kittett, de még mindig nem sikerült neki. Persze lehet venni is és akkor laza 150-200 ezer Ft-ból megszünne a ciripelés. Hát engem már nem is zavar annyira...