Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemá, hogy mindenkinek külön behívót kelljen küldeni! ha van kedved, persze csatlakozz!

http://forum.sg.hu/listazas.ph...

nemsoká fent lesz a végleges terv, bár nem sok változás van, csak 1-2 időpont.
Nyuszika kikötözve! ! !
Összeszerelve "in Spain".
Nyusz, vigyázz magadra!

Ezt a képet sem én csináltam, de van ilyen.
Édes kicsi "Füstifecském", ha a Nyúl a Niki meg az összes NŐ könyörögnének egyszerre akkor sem tudnék elmenni!
Ez egész egyszerűen a "Műszak vége".

Nem mosom erős oldószerrel, sem nagynyomású mosóval. Pláne nem a lengővilla és a kormánycsapágy környékét.
Ebben egyszerűen nem volt kenés, csak amennyit a csapágyra ráfújtak a csapágygyárban. Egy ilyen kütyünke tocsogni kell a zsírban tengelyestől, mindenestől... nem is tököltek a garival. (Lehet, hogy gyakran "előfordul"...)

Bosszant, hogy holnap nem tudok a kezdetektől ott lenni túrán, de így legalább hazaérek... kanyarbéli meglepetések nélkül.
Akkor meg gyere, mert nagyon komolyan mondom, hogy nem fogunk itten neked könyörögni, hanem jössz, aztán szaszz!
Teddy! Ez szerintem made in china, nem?
Ezután a müszerfalon kell szallonázgatni
Lehet hogy jól kimostál belőle mindent- amilyen alapos vagy
Oké megyek a Gyógyszertárba :D

Köszi!
A Bázismotornál kb.: 2000.-
Meg vagyok nősülve.

NYÚÚSZÍÍÍÍ!
No, Népek!

Holnap később lesz indulás a Macinak. Ugyanis a mocija még csapágytalan elöl. Még jó, hogy megyek ma fel a Nagyfaluba, így nem kell a gyorsfutárra várni holnap délután 1-ig. Így reggel 7-kor neki tudnak állni a mocinak, ugyanis elugrom a csapágyért.

És most a gyenge idegzetűek csukják be a szemüket. A kicsit akadós csapágy így nézett ki. Tehát, bárki rendellenes dolgot észlel a kormányon, nézesse meg. Ez bizony sohasem látott zsírt.
Bármelyik patikában hozzájutsz. De tegnap láttam a Tescoban is "A" kategóriás, MSZ szerinti csomit.
Honnan lehet szerezni motoros EÜ csomagot?

Rakjak össze egy szetett? :
HÁPI! Bezdeg, ha mennél, akkor gyere is, ne hisztizzél ittten! Mé nem tucc? Egy jó indokot mondj! (hogy megnősülsz, azt nem fogadjuk el! )
Akkor jól tettem, hogy lecseréltem az 1991-es eü-csomagomat? Pedig még hiánytalan volt
Akkor csináltasd meg szétszedősre (slip on, vagy bolt on-ra) és akkor csereberélheted.
A műszakin azt nézik, h benne van e a dobban az Ebetű. Nekem is vissza szét kell szednem az enyémet, mert vinnem kell műszakizni.
Vagy 1be van, mint a GS-é..Avégdobot ráhegesztik a csőre.
Nagyon mennék am! ! ! ! ! !
De nem tudóóókk
Igen Nyuszikusz én fényképeztem... na de engem nem is hivsz az Örségbe.. köszi!
Állitólag nem csak a műszakin de a rendőrők is rászálltak az EÜ-csomag meglétére, SŐT a lejáratot is nézik!
Hát azért sok kipufogós hajlandó a cső átalakitására, pl a Jano is és nem hiszem hogy ebbe belekötnének a műszakin (persze ha a gyári dobot rakod vissza) Bár elvileg lehet hogy műszakin be se kell inditani- ha birod tolni pár métert