Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyet már megruháztam 17 éves koromban, amikor a mozgólépcsőn kiapplikálta a táskámból a pénztatyimat. Csak elb*ta ...
Kösz srcok:-) nem lettem előrébb:-))) De rátok lehet számítani:-)

Amugy épp ezért akarom magammal cibálni Elbandit is - mert neki nem ilyen.....
Minden rendben, csak a fék volt a ludas./Az zenget./
-De a kerék viszont szorult. Anya le forog, vissza forog.
Akkor kerék ki minden rendben, tengely pici zsír vissza.

Vajon mi lehetett? . .
Inkább ettől félj, sokkal nagyobb esélyed van rá!

http://kuruc.info/r/1/25114/
hehe... konrkét diagnózis
Jó napot
Nah, szijasztok ismét, van időm megszólalni .
Nem tudom, láttátok-é eztet, megdöbbentő .
http://www.szupercella.hu/

Ha belegondolok, h pl. békésen motorozgatok, jön a fölyhő meg a vihar és eccercsak leereszkedik mellettem egy ilyen tölcsér az Alföldön valahol... Vháá .
Teeeeeeeee...!
Szassz Főni!

A jó ég tudja, hogy mitől lehet ez. A laptopon elég kicsi a hangszóró, és csak a zörgés jött át. Az viszont biztos, hogy nem "rendes" ez a zakatolás.
Ha rám hallgatsz, akkor csak azt mondod a szervizben, hogy most lettél figyelmes a hangra nemrég. És rendelj a moci mellé egy villanyászt és egy hagyományos mechanikus szakit is. Doktoráljanak rajta. A számítógép sok mindent megmond nekik... még azt is, ha hidegen meghúzod a bajszát a kelleténél jobban.
Én azóta nem merek mondani semmit a szerelőnek, mióta egyszer a következőképp jártam:
A kocsit vittem még évekkel ezelőtt szelepszár-szimmering, hengerfejtömítés és vezérmű-szíj cserére. Kész is lett. Másnap elkezdett csipogni a vezérmű-szíjfeszítőm. Visszavittem. Azt mondja a gyerek, hogy azt nem mondtam, amikor megrendeltem a munkát. No, mondom "azanyád"! Hát azt együtt illene cserélni a szíjjal. Erre még kiböki, hogy az egyik kipufogószelepem is "görbe". No vazzzzz! Ha egyszer leszedi a hengerfejet, akkor a miért nem cserli a görbe szelepet (2000 Ft)?! Ő úgy gondolkozott, hogy drága lesz... de legalább hívott volna fel, hogy mehet-e a csere. Így ő kétszer dolgozott... természetesen töredék pénzért, nekem meg 2 nappal később lett autóm.

Szóval, állapítsa csak meg a szaki, hogy mi a baj... gariban nem kell vele foglalkoznod, hiszen nem te fizeted. Jól nézzék át a blokkot. És kész. Még a végén rád fogják, hogy "azt" nem mondtad...
Ilyenkor nem árt tenni a "hülyegyereket".

Remélem, hogy hamar meggyógyul a pacid. (szerintem beállítás... )
Tankolás után töltsd fel a kamerát is, mert csak félig van az akksija...
Amúgy passz , ez nem zúúúúúúúúúú, hanem zu-zu-zu-zu-zu-zu. Jobb a hutyutyu! Mentem melózni!
Ez is igaz, de akkor is állatorvossal van a vicc.
Az enyém le is hányt!
Igazad van!
A 3 hetes fiamat is hiába kérdezgette ma a doktornéni! Bár azért reagált: lepisilte
Állatorvos.
A gyerekorvos megbetegszik. Elmegy a körzeti orvosához. Az megkérdezi:
- Mi a panasz, kolléga?
- Ja, így könnyű!
Tiéd a hangszóró a helyes válaszért!
Egyébként meg nem neked kell megmondani, hogy mi a baja, hanem nekik!

Nehogy már a befőtt tegye el a nagymamát!

Ezt egyértelműen lehet hallani. Odaviszed, megmutatod, és megmondod hogy csinálják meg gariba, mert ez nem normális. Különben rájukgyújtod a kócerájt...
hmmmmm tényleg elég kehes hangja van... had mondjanak rá valamit a szerelők inkább... azért fizeted őket
Ez tényleg nem tünik túl egészségesnek.
De a szervizesek, majd jól megaszondják neked.

Lassan tankolni is kéne.
Na gyerekek!

Ez a hang mitől lehet? Hogy tudjak mit mondani pénteken a szervízbe?

Csinálja hidegen....és melegen is elég sűrűn.....
Engem főleg az alatt lévő kerepelés idegesít mióta hallotam Erik Banditját......annak sima, egyenletes halk hangja van

http://helpcsap.extra.hu/bandi...
Esetleg ha tudtok olcsón eladó dobot, ezt meg eladnám....szóljatok bátran! :)
Tényleg szép hangja van, meg jól megy a gép, de nem az én stílusom...
Aha, Köszi!
A lényeg az, hogy lemetélték az eredetit.
Amúgy új felhasználóként üdvözlök mindekit!