Főni:
Köszi az akmt-s oldalon a szivargyújtó aljzat leírást. Sok mindent tudtam belőle használni. A végeredmény a hétvégén megtekinthető. Még szárad a festék, holnap lesz a villany-reszelés.
Nyuszi: Megint úgy tűnik, h csak én problémázok. Mivel senki sem jelzett vissza, így javaslom az érdi gazdaságos parkolót kivenni az itinerből (még jó h nem volt benne ). Jövök a nullásra. Bocsi! Köszi a diósdi javaslatot.
Hápi-Teddy: Ki fogja vezérelni a termálfürdő előtti (majdnem) kötelező esti elfáradást? és ki lesz a kacsapótló, nyúlőrző .
Kedves esSO barátom: (remélem nem baj a megszólítás) A hozzászólásom csak abban az esetben áll, ha nem teszel olyat mint a legutóbbi III(/XIII.) kerületi találkozónál.
Az hogy ki, mikor, miért, vagy miért nem, illetve hányszor iratkozott (vagy nem) fel, az KÁBÉ a KUTYÁT SE érdekli. Már 1szer el akartad játszani a sértődöttet, akkor megjelentél, és megbocsájtásra került minden. Itt ugye anyagiakról is szó van. Namost, lebeszélted a két szervezőből vkivel? Ez esetben cinkosod is van . Ha meg tényleg bevágtad a durcit, akkor...
Kívántam én neked mindenféle boldogat?
Ha nem háát ne! Kívánok.................................
Azt az egyet viszont biztosan tudtam, hogy nem a tel.száma!
Mindenkinek egybe.
Főni:
Köszi az akmt-s oldalon a szivargyújtó aljzat leírást. Sok mindent tudtam belőle használni. A végeredmény a hétvégén megtekinthető. Még szárad a festék, holnap lesz a villany-reszelés.
Nyuszi: Megint úgy tűnik, h csak én problémázok. Mivel senki sem jelzett vissza, így javaslom az érdi gazdaságos parkolót kivenni az itinerből (még jó h nem volt benne
Hápi-Teddy: Ki fogja vezérelni a termálfürdő előtti (majdnem) kötelező esti elfáradást? és ki lesz a kacsapótló, nyúlőrző
Kedves esSO barátom: (remélem nem baj a megszólítás) A hozzászólásom csak abban az esetben áll, ha nem teszel olyat mint a legutóbbi III(/XIII.) kerületi találkozónál.
Az hogy ki, mikor, miért, vagy miért nem, illetve hányszor iratkozott (vagy nem) fel, az KÁBÉ a KUTYÁT SE érdekli. Már 1szer el akartad játszani a sértődöttet, akkor megjelentél, és megbocsájtásra került minden. Itt ugye anyagiakról is szó van. Namost, lebeszélted a két szervezőből vkivel? Ez esetben cinkosod is van
(vazze 2 órája írom ezt. mindig jön vki)
Öregszem?
Nyussz:
gambesz@freemail.hu
Gödöllön és környékén szakad és villámlik.Qrva szép még motorrol is
De legalább kiprobáltam az esőruhám