Egy negyvenes nő szívrohamot kap, és miközben a műtőasztalon fekszik,
halálközeli élménye támad. Istent látja, és megkérdezi tőle,hogy
tényleg meg fog-e halni?
Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.A nő fel
épül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást
végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva felépülve bankkölcsönt kér,
hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán. Felvarratja a melleit, kis
szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát,
eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 20 masszázs
mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bor
dáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy
gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan. Amikor az utol
só műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, el
üti egy autó.
Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle:
- Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni?
- Basszus... Nem ismertelek meg!
Csak beköszntem, hogy élek, csak ép bentről már nem tudok írni, otthon meg kerülöm a gépet, ha lehet.
Hétvégén végre motroztam egy 200km-t, de sajnos a gép nem pont egészséges.
Előzör is melegíténél észrevettem, hogy 1000-2000 között nem nagyon lehet megtartani a fordulatszámot, mert vagy lefelé megy vagy fel. 30 fölött már lehet zépen szabályozni. Mindez persze üresben. A másik probléma, hogy néha meg meg akad ezen a bizonyos fordulatszámon, valahogy mintha gondolkozna, hogy most menjen 1 henger vagy ne, de azátn a következő ütemre már oké. Ere azt mondta aszerelő, lehet alapjárati fúvóka dugulás vagy mi, a téli állástól.
Egyszer meg is állt még a gurulás elején pedig kb. 60-nal mentem. Hát nem jóérzés, mikor elmegy az erő belőle és motorfék lesz. Nem nagyon akart alindulni azután, RES-re állított benzincsappal sikerült (volt elég benya, csak gondoltam ha eltömődött...), később rátankoltam 98-at de aztán már nem állt meg On-ba se.
És továbbra is kelepel, szelepállítás ide vagy oda.
Ezek vannak, ma jön a szerelő, meghallgatja, hátha tud mondani valamit.
Nyusz, tuttam, hogy valamit elfelejtettem a telefonba belemondani : BOLDOG NÉVNAPOT!
Macc, ez biza ritka szarul néz ki azon a két képen is ... Remélem gyorsan összerakják! Megteszed, amit ígértél a szerelőgyereknek... ? 1200-es bandit stb ?
Máris jobb a reggelem!
halálközeli élménye támad. Istent látja, és megkérdezi tőle,hogy
tényleg meg fog-e halni?
Isten megnyugtatja, hogy nem, még 30-40 évig fog élni.A nő fel
épül, és úgy dönt, ha már úgyis kórházban van, zsírleszívást
végeztet a combján és a hasán. 2 hét múlva felépülve bankkölcsönt kér,
hogy esztétikai beavatkozásokat végeztessen magán. Felvarratja a melleit, kis
szilikont is nyomat beléjük, megigazíttatja az orrát, kissé megnagyobbíttatja a fenekét, feltölteti szilikonnal az ajkát,
eltünteti a ráncait és szarkalábait. Visszérkezelést és narancsbőrkezelést is kap a 20 masszázs
mellett. Összevarratja a gyomrát, hogy kevesebbet egyen, kiveszik két bor
dáját, és mindenféle más fiatalító trükkhöz folyamodik. Úgy
gondolja, ha még 30-40 évig fog élni, hát nézzen ki ragyogóan. Amikor az utol
só műtét után távozik a kórházból és átmegy az úton, puff!, el
üti egy autó.
Ismét Isten színe elé kerül, és felháborodva kérdezi tőle:
- Nem úgy volt, hogy még 30-40 évig fogok élni?
- Basszus... Nem ismertelek meg!
(fehér zsepivel szipgva visszaintegető szmájli)
(kutyesznak olyan szeretethiánya van, h lelöki az ölemből a laptopot...)
Fontos!
A kazettámat légyszíves holnap Erikhez juttasd el! Kellene majd nagyon. Onnan meg egy fiatal gyerek majd elhozza!
Köszönettel!
A kattogás, ami a legjobban aggaszt nem az állástól van.
Csak beköszntem, hogy élek, csak ép bentről már nem tudok írni, otthon meg kerülöm a gépet, ha lehet.
Hétvégén végre motroztam egy 200km-t, de sajnos a gép nem pont egészséges.
Előzör is melegíténél észrevettem, hogy 1000-2000 között nem nagyon lehet megtartani a fordulatszámot, mert vagy lefelé megy vagy fel. 30 fölött már lehet zépen szabályozni. Mindez persze üresben. A másik probléma, hogy néha meg meg akad ezen a bizonyos fordulatszámon, valahogy mintha gondolkozna, hogy most menjen 1 henger vagy ne, de azátn a következő ütemre már oké. Ere azt mondta aszerelő, lehet alapjárati fúvóka dugulás vagy mi, a téli állástól.
Egyszer meg is állt még a gurulás elején pedig kb. 60-nal mentem. Hát nem jóérzés, mikor elmegy az erő belőle és motorfék lesz. Nem nagyon akart alindulni azután, RES-re állított benzincsappal sikerült (volt elég benya, csak gondoltam ha eltömődött...), később rátankoltam 98-at de aztán már nem állt meg On-ba se.
És továbbra is kelepel, szelepállítás ide vagy oda.
Ezek vannak, ma jön a szerelő, meghallgatja, hátha tud mondani valamit.
Tibi! negyed nyolc a lenti kúton, és M0 Szigetszentmiklós Shell kút 8 órás indulással.
Nyusz, tuttam, hogy valamit elfelejtettem a telefonba belemondani
Macc, ez biza ritka szarul néz ki azon a két képen is
Tessék csinálni egy csomó fénykép-t!
(zsebkendővel integetős smile)
Eü. csomag a Biketrade-nél (www.motocucc.hu) holnapig még akciós, 1150 Ft.
Itt van a webshopban.