Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent meg lehet oldani! :)
Én ezt így vettem, a régi dobot levágták, ezt meg ráhúzták+bilinccsel rögzítették. Azt hogy hol csinálták ne kérdezd, mert németből így jött már a motor.
Remélem kielégítettem kíváncsiságod!
Hali!
Sajnos nem a kipufogódat akarom elcserélni, csak érdeklődöm.
Hogyan lehet csak dobot cserélni? Nekem egy 2007-es gs500-asom van, de arra a hivatalos információ szerint csak komplett rendszert lehet cserélni (csak a Sebring gyárt, kb. 250 000-ért), mert a dob egybe van hegesztve a csővel. A Te motorodon pedig úgy látom, csak rá van húzva.
Ezt meg lehet oldani maszekkal?
4 az nem kell bele
Oranzzzzzzzzzzs .

Csak a hozzászólások számát írtam le, hogy tudják egyes4ek, min mosolyogtam .
Jó reggelt szeretembanda!

Gambesz: ment a mail, majd csrögj a talival kapcsolatban.

pussssz
Magukat szeretik
Ausztriában nem szeretik a hangos dobokat?
A gyárit soha nem szabad elpasszolni!
Akár a vizsga miatt, akár egy külföldi ut (Ausztria) miatt, de jöhet még olyan idő hogy ráhajtanak a rendőrők!
A Yamahát én is sportdobbal vettem, aztán hajkurásztam a gyárit. Még szerencse hogy sokaknak nem érték a gyári- egyenlőre.
Ez lesz az igazi üzlet: MGábor cserél Sanzollal.
Itt mindenki rosszul jár!

Meséltem már, hogy új akkuval vettem a motoromat?
Na, ma küldöm garanciális bevizsgálásra, mert 11,5 V körül tartja csak a feszültséget, és két hetesen nem indította be reggel a gépet. Azóta várom, hogy mi lesz a sorsa, és töltögetem két naponta.
De legalább nem süt a nap!
Sőt! Egyenesen Lángra lobban!
"Figyelmeztetés, a benzin nem szereti az elektromos áramot…"

Ez egy baromság! Próbáld csak ki! Úgy tűzbe jön tőle, hogy csak na! Egyenesen imádja...

Persze nehogy kipróbáld.
Sziasztok!
GS 500 E mocimon található Laser sportdobot (a csővel együtt) gyárira cserélném!
Én már ezzel vettem a motort, nagyon szép hangja van vele!
érdeklődni: sanzol@tvnetwork.hu
U.i.: lehet, hogy csak egy tranzisztort nyitott ki... (kb 0,6 V) annyi plusz "elektronikát" megér! Ja és műanyagtankos volt, a GS pedig vas...
Mentős!

Vegyél egy olyan benzincsapot(csonkot, mittomén mi a neve) valami bontóból, csappal együtt, amin van egy úszó. Ez ha leér az aljára rövidre zár egy érintkezőt, és világítani fog egy lámpa. A Pegaso-n ez volt a megoldás. Nem pontos szintjelző, de azt nehéz is lenne csinálni, mert ahhoz ismerni kéne a tank térfogatát minden magasságon. Amúgy se pontosak... Szóval szerintem elég egy controll-lámpa, és nem is mutat ótvarul egy kicsi LED. Amúgy egy ilyen bontott vacak pár ezer forintból tutti megvan. Nekem nem volt vele baj, és nem kell mókolni.
Figyelmeztetés, a benzin nem szereti az elektromos áramot…
Régen meg voltam veszve a sportdobokért , de már kinőttem belőle.

Mindenesetre, amit eddig hallottam élőben GS 500-on, és mentem is vele vagy 150km-rt az a FINSTER dob volt. Ez akár hiszitek akár nem egyátalán nem volt zavaró utazás közben. (persze ezt meglehetne kérdezni a mögöttem lévőtől is... .A Hangja meg egész egyszerűen valami elképesztő! Nem az a csattogós üvöltős fajta, hanem olyan mély és erőteljes, hogy besz*rás. Tényleg elképesztő. És érezhető teljesítménynövekedés is párosult mellé. Na nem kell seggre esni, nem lett a GS-ből B-King, de sokkal nyomatékosabb volt mint nélküle.
Most, hogy eszembe jutott, ...

A Másik pedig a MARTIN dob. Hát igazából, a hangja nem volt rossz. De a FINSTER odaver neki. Viszont mindkettőt a műhelybe szerelték fel, és hogy őszinte legyek a MARTINék úgy összegányolták, hogy csuda.

Ha én választanék akkor FINSTER! 45-50000 HUF de ha van ennyid egy sportdobra, akkor ez megéri.

FINSTER
Itt egy igazi sufnituning leirás:-)))

http://www.simson.hu/index.php...
Nagybátyám annak idején a Trabiba eszkábált LED-es szintjelzőt. Biztosan meg lehet oldani, de én magam nem nagyon konyítok ezekhez a dolgokhoz. Talán a nehézsége az, hogy "alaktalan" a tank, és nem lesz egyszerű bekalibrálni, hogy jól mutasson.
Egy olyan megoldást tudnék elképzelni, ami a betöltő-nyílásból lóg be a tankba... ott szépen elfér egy "zárt pályás" úszó. Talán.
Hali!
A lehetőségek tárháza majdnem korlátlan.

Újak... néhány:
RAPTOR
MARTIN

Link nélkül: Leo Vince, Arrow...

És ott a legjobb barát is a Vatera és az eBay, és egyéb aukciós oldalak.

No, és egy cikk is neked: Néhány gondolat a gyári és a sportdobok különbségéről
Segítsetek!Hol kapok jó áron sport dobot,vagy gyárit gs500-ra?Egyáltalán melyiket érdemes(hamár így jártam).
Hát iszonyatos nagy vérszívást kaptam a dob herélésért,de sajnos még csak egy lelkes amatőr vagyok és hát (buta ember a saját kárán tanul).De pénzem nem volt sport dobra,így hát ez a megoldás maradt sajnos.Most ezerrel spórolok sport dobra,remélem addig nem lesz baja a gépnek:(
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet e benzinszintjelzőt rakni a Gs-re?
Ha lehet, akkor meg kb mennyibe fáj?
Cserébe, ígérem távol tartalak a fokhagymától!
Feltétlenul!
No, jóccakát Népek!
Ma korán fekszem, álmos a Maciszem.