Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém csak ilyen 1szerű beázós szivargyújtó, de nincs vele semmi bajom. 7A bizti van benne, valamikor tavaly nyáron csináltam és azóta sem kellett cserélni.
15-ös!
Most látom... ti is megkaptátok.
Ezt Darázstól kaptam:

"Az agresszív kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára.
Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- MONDOM FESTVE!"

B....meg Darázs!
Ezt neked! #40630
No, ezt láttam Pocaktestvér! Csak nem tudtam összehozni az órával!

(Van bukócsövem... A múlt szombat óta, Te Dög! Még fotót is tettem fel.)

De az tény, hogy a markolatfűtésem a szekrényben macskásodik (bocs Cicák) el október óta...
A szivargyújtó háza alján lévő pozitív pólus legeslegszéle sajna letestelt. Igen, elb...am. De nem égett ki az egész

Ja és Blue: min 10A bizti kell ha magát a szivargyujtót is használni akarod. Az ötös szó nélkül szállt el.

további szép estét mindenkinek.
Hát ezt valami közérthetőbb nyelvezettel is megfogalmazhattad volna.
- az első és a hátsó betét NEM egyforma!
-grat a tuninghoz (csak azt nem értem, hogy a ...csába tudtál 2 db vezetéket rosszul bekötni? - vill. mérnök létedre!
Semmi xtra!
Csak újságolni akartam, h SUFNITUNINGOLOK!
Ennyi.
Vazze, dawn!
Felszívtál egy csíkot, vagy mi van veled? Már én se értem.

Brrrrr!
Jóvanvazze! Jegyeztem!
Majd amikor lusta leszel lehúzni a kesztyűt h megnézd mennyi a zidő, na akkor majd NEM segítek

Ha nem tudnád a GS-en nem széria szivargyújtó sem! Főleg nem az ilyen öngyulladós .

Majdnem sikerült felgyújtani a mocit, AKKURÓL. Miután kiderült h zárlatosra vezetékeltem be az egészet, kezdhettem elölről. Tudom ezek a sufnituning dolgok nem mindenkinek meglepőek, de VAN MÁR BUKÓCSÖVED? Nem 1szerre vettük?

Az ígérgetős déeles csávót nem látom a következő pár napban (hacsak...), így rád maradnak bizonyos dolgok...
mert a belső hőmérséklet az olaj hőjét mutatja
Mármint a napi km-számlálóval...
Nagy külömbség lehet a külső és belső hömérséklet között
A LO hömérséklet az mennyi?
A napoval mentél 1000km-t?
Nekem is van ilyen, csak a szöveg más :
ÉÉÉÉN SEM !
Mondjuk ez normális! :)
A szivargyújtó, ami "abnormális"... vazzz, tényleg nem értem.
Ne csak nézz, LÁSS is!
Ezt én most nem értem...
Csak a karját tekertem ki . Visszavettem a pénztatyimat, löktem egyet rajta és ordítottam utána, hogy kinyírom, ha mégeccer meglátom. Aztán lenéztem az aluljáróba, és megláttam, h a döbbent járókelőkön kívül az egész klán engem néz a lépcső alján .
Harcos CICCC!
Üdv!
Körbeért az órám
Ezt azért megnéztem volna!

Előre is elnézést! Erik ismerősei közt (wiw) találtam 10 főt, akinek a gondolatait olvasgatom itt!
Ráértek akkor visszajelölni, ha már végre találkoztunk is!
Leboxoltad Cicek?
Én csak azért gyanakszom beállításra, mert az öreg diesel autóm sok mindenre megtanított. Amikor kopott a porlasztócsúcs, akkor van ilyen "trakis" mellékhangja. Az olyankor csúcs-csere. Ez természetesen a te esetedben nem áll, hiszen alig 6000 km alatt nem kopik el az injektor. Viszont a finomállítás ráférhet. Szerintem feltolják a számítógépre és szoftveresen meggyógyítják. Nem lehet ott nagy baj.