Nekem Czetka lánc van fent, nagyobb a szakító szilárdsága, mint a DID-nek. ( KTM gyári beszállító, talán jó a GS-re is ) A nagyvasban vettem.
Teljessen meg vagyok elégedve vele, 6000 után kellett elösször utána húzni.
Lánckereket is itt vettem, valami németet.
Normális az eladó srác kérdezz tőle nyugodtan.
A láncból a D.I.D 520 VM 110 szemes az etalon lánc. Ehhez lehet viszonyítani a többit. (ár-érték: ha van tökösebb olcsóbban, akkor értelem szerű a választás. Szakítószilárdság stb. stb...)
A lánckerék pedig nincs az agyamban... meg kell számolni a fogakat rajta, és akkora kell. Gondolom az árak közti eltérés tükröződik a minőségben is. Én a közepét lőném ki.
Ûdv mindenki! Köszönjük szèpen ezt a hàrom napot! Nagyon jòl esett ez a kis tekergès. Mind a ketten nagyon jòl èreztük magunkat. Köszönjük a lehetősèget, hogy ott lehettünk, a tippeket, amiket meg is fogok szìvlelni, a szervezèst Nyusznak, a szìves fogadtatàst mindenkinek! Nekünk 880 körül lett a vège ha jòl szàmoltam. Mèg tettünk egy kis kitèrőt hazafelè. Dawntez! Ôrülök, hogy nem volt beàllva a Hungària krt. Mi a rakparton mentünk. Pàr nap szünet utàn azèrt jò volt picit onnan gyönyörködni ebben az àltalam olyan sokat szidott BP-ben... Remèlem, mèg talàlkozunk. Mi miutàn eltettük a pacit pihenni ès megtisztultunk, mèg leficcentünk Supernem koncertre. ( Tàn mèg sosem buliztam ilyen punnyadtan. De ez amolyan nagyon kellemetes fàradtsàg volt. ) Mègeccer köszi mindent mindenkinek!
Akkor még az is játszhat, hogy "akciós" volt a váltásod. ("Ha most vált, kap egy bónusztot.") Ehhez látni kell a tavaly év végi igazolást, hogy azon mi volt.
Mindegy fene B2 és rendben.
Nállam ez úgy szokott működni, hogy év vége felé kapok egy levelet amiben leírják, hogy mennyire jófiú vagyok, meg ügyes, meg ilyenek. Ezért most átléphetek B x-be és ezért csak x ezer forinttal lesz drágább a biztosításom.
Apró örömök az életben: most kaptam levelet a biztosítómtól, hogy amiért ilyen jókislány voltam eddig, ezért most b2-be kategorizálnak, és így olcsóbb párezerrel az évi kötelezőm. Ez általános? Eddig úgy gondoltam, hogy év végén kapok egy jó pontot, ha nem okoztam balesetet.
A jelszó kíséretében majd ird le hogy ez csdak tárhely vagy domain név is?
Vagyis és egy olyan hogy www.akmt.hu?
Mert ha igen akkor átpakolom oda az oldalt is.........amint átfésültem, mert jelenleg ismét vannak benne hiányoságok......
Teljessen meg vagyok elégedve vele, 6000 után kellett elösször utána húzni.
Lánckereket is itt vettem, valami németet.
Normális az eladó srác kérdezz tőle nyugodtan.
Háp
A lánckerék pedig nincs az agyamban... meg kell számolni a fogakat rajta, és akkora kell. Gondolom az árak közti eltérés tükröződik a minőségben is. Én a közepét lőném ki.
És letudnád egyszerűsíteni, hogy melyik láncot, lánckereket kell nekem megvennem?
Láncból ha jól tudom valamelyik DID a nyerő. De melyik. Illetve melyik lánckerék kell hozzá előre és hátra?
Mindegy fene B2 és rendben.
Nem olvastuk a levelet... valószínű, hogy ez is benne van.
Szerintem most ért át a rendszeren, hogy tavaly nem okoztál balesetet. A biztosítóváltásnál lehet csúszás ebben, egyébként év végén jön a jó pont.
Nállam ez úgy szokott működni, hogy év vége felé kapok egy levelet amiben leírják, hogy mennyire jófiú vagyok, meg ügyes, meg ilyenek. Ezért most átléphetek B x-be és ezért csak x ezer forinttal lesz drágább a biztosításom.
A JÓ KÚR*A NÉNIKÉJÜKET!
Én is ugy tudtam hogy mindig az uj esztendővel (automatikusan) nő a bonus, ha jó volt az ember vagy kisasszony
Nekem a múlt héten a casco-val kapcsolatban érkezett visszatérítés.
Üdvözlet a visszatérőknek!
Reggel elhagytam a láncvédőm első csavarját! (még szerencse, hogy a nagykőrösin mentem, mert begurultam a RAD-ba és pótolták a hiányosségokat
TIBKIN!
Látom ráaplikáltad a dobozokat!
És írj róla véredényt!
A számod már leírtam és hívlak ha már tudok pontosan valamit!
Jó ha akkor fizetem vagy küldjem a lét?
Egy Pannónia P-20-as új élete vidijón
És a moci története néhány mondatban
Szeretem az ilyen dolgokat.
A jelszó kíséretében majd ird le hogy ez csdak tárhely vagy domain név is?
Vagyis és egy olyan hogy www.akmt.hu?
Mert ha igen akkor átpakolom oda az oldalt is.........amint átfésültem, mert jelenleg ismét vannak benne hiányoságok......