Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.(Dunaújváros)
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat
Én még be vagyok gyógyulva szemileg... ilyenkor nagyon nehéz visszazökkenni a kerékvágásba.
De nagyon jól vagyok!
Sziasztok!
Kész az ftp tárhely.

Jelszót tudjátok, vagy küldöm e-mailen. Címem a taglistán.
Lehet felpakolni a képeket!
u.i.: A tárhely marad későbbre is, majd beszélek a Blue-val, hogy kellene több kép, videó stb, hogy mindenki elérje. Minden művelet naplózva van rajta, úgyhogy nem rosszalkodni!
Köszönjük a www.dataglobe.hu -nak.
Jó reggelt!

Remélem mindenki friss-üde-és-kipihent!

De jó lett volna még maradni...

Sziasztok!
Én is szerencsésen hazaértem szombaton.Kicsit megáztam a Bakonyban és pár méter híján ugyanitt
majdnem közelebbi ismeretséget kötöttem egy vaddisznócsaláddal,amelyik éppen átvonult az úton.
Remekül éreztem magam a túrán,örülök,hogy végre személyesen találkoztunk.Köszönöm a szervező(k)
áldozatos munkáját.Viszlát mihamarabb.
Szívesen! Örülök, hogy segíthetek. Már pár barátunknak igencsak megszolgált a buktacső!

Tel: 30/483-8357
E-mailben elküldöm a számlaszámomat, amire utalhattok.
Gambesz e-mail címe már megvan. Várom a többit is!
Az enyém: dzsokigs@citromail.hu
Köszi, Dzsoki!
Nekem ráér a 3-a, de nem lenne célszerű átutalnunk részedre a pénzt?
Ha elküldöd a telefonszámodat, akkor a részleteket is megbeszélhetnénk!
Pacikóval úgyis szeretnék találkozni, úgyhogy oda biztos el tudom vinni a vasat!
Én is óvatosan dohányoztam a tető közelében, amikor a kép készült.
Pálinkás jó reggelt

Blue majd a nap folyamán küld már el az ftp beállitást, mert ugy hallottam valami változott, és akkor este felteszem a képeket.

Köszi

mit mutogatjátok itt a pankaszi száradást?

Én legalább melegedni akartam:-)))
Nem látszik, de a kezemben öngyújtó van:-))
Jó reggelt Mindenkinek!
Kissé nehezemre esett ma bejönnöm.....

Koko64, Gambesz, Hudi, Pacikó!
Oszibá telefonált, hogy készen vannak a bukócsövek. Meló után megyek értük. Legközelebb június 3-án megyek Pestre előreláthatólag. Akkor el tudom vinni, valamelyikőtöknek odaadnám, aki majd a többieknek továbbadja... Akinek ez nem jó, vagy túl késő, az eljöhet érte Egerbe (Nagytályára) bármikor.
Jó reggelt Népek!

Küzdöttem a széllel... izomláz van a nyakamban!

Tomika!
Ilyen jó az új neved: SZTEN-LÍÍÍÍÍÍ
Hali.Nem is értem miért.Biztos sötét volt,kellett volna egy "sztenlii"lámpa,Viktort senki sem nevetheti ki
jó éjt!
Mostmár én is tiszta vagyok! Köszi nyuszi puszi! nadjon gyó vóóót!
Tisztára be vagyunk fáradva.
Hápi: Hogyé volt? nézd meg a pegaso125 fórumot. Meg lehet nézni, hogy mennyire szídták ott ídesanyámat is... azért volt aki bevédett.
Srácok, FTP Holnapra lesz meg!
Jocccak mindenkinek!
Köszi Mindenkinek

Nyuszinak és Teddynek az ötletért és a szervezésért.

Teddynek a péntek esti sörért.

Aninak és Zsuzsinak a ma reggeli pátyolgatásért.

És persze MINDENKINEK, hogy nem nevettetek ki

1094 km és még egy kis eső a végén (5 km)
No, jóccakát Népek!
Elteszem a medvebundá holnapra.
Nem röhögünk ki...
Váááááháháhá!

héccáztizenvalahány km- volt a hétvége. szeretemhézvége, csak picit fáradtan mentem, és fáradtan is jöttem. de megérte! bár nem látszik, hogy másfél éve "terveződött"....

mindenkinek
Jelentkezem !
Nyolcra mi is hazaértünk, 1078 km. Viktor még nekiment a borulásnak Miskolc felé....

Köszönjük szépen a hétvégét Mindenkinek! Különösen Nyuszinak, Teddynek! Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!
Fecó!
Ennyi ásványvíz megmaradt?!

Így jár a Medve, ha a fénykép nevének 6 számjegyéből csak az utolsó hármat próbálja megjegyezni.