Jóhogy kifizettem. Hiszen kellemetlen volt a szitu, hogy a parkoló őrzője csak állt ott, mint Bálám szamara... én meg zavarban voltam egy másodpercig.
Méééé nem jön oda, aztán mondja, hogy mi kell neki? Határozott egyéniség volt...
Igyekszem Mackó! Anyu jönne szívesen,csak törpeőr tekintetében állunk gyengén
Természetesen Eriket nem akarom bántani,hiszen elég keveset taliztunk még, meg hát mi az esélye egy ilyen találkának? Na jó,most már elárulom: A Nyúl szervezte titokban.
Csőőőő Csikó!
Eriknek köztudottan lyukas az agya ebben a tekintetben.
Örültem, hogy találkoztunk. Remélem, időd is engedi majd az idén, hogy velünk tarts egy-két kiváló hétvégére. (És hozd a nejed is...!)
Sziasztok! Öröm,boldogság volt veletek talizni! ( Bár Erik nem tudta ki szólítja le az ország másik végén,ráadásul még a nevét is tudja )
Remélem legközelebb ott lehetek veletek.
130as gumim most épp nincs egy darab sem(elhordták)de szerdán megyek áruért.Bármilyen fajtát tudok,ha van külön kívánságod pl:Michelin...az ár a minőségtől függően van és maximum 15ezer ft-ig
Én kérnék tőled egy ajánlatot emilben (lásd. MSN azonosító a lapomon) Pirelli MT 75-re, 130/70 R17 méretben. Ha lehet, 62H indexű érdekel.
És tegyük még hozzá a következőket is a fenti méretben:
Continental Avenue
Pirelli Sport Demon
Heidenau (mindkét mintázat, ami ebben a méretben létezik)
Minden a régi....
Méééé nem jön oda, aztán mondja, hogy mi kell neki?
Nyergelj, Fordulj!
asssszem
"persze kisasszony, akár négyszáz is"
És Erik "erős, mint az állat"!
Remélem, a bébicsősz is meglesz a menéshez.
Természetesen Eriket nem akarom bántani,hiszen elég keveset taliztunk még, meg hát mi az esélye egy ilyen találkának? Na jó,most már elárulom: A Nyúl szervezte titokban.
Tök jó mert szombatom cél Eger.Bemennék érte ha nem gond.
A többiekét is ha kell elhozom.
Egyeztetünk még,hogy mikor keveredünk fel.
"Mi a f.szanak?"
(A parkolóőr csajszi meg ott áll tőlem 2 méterre...)
Eriknek köztudottan lyukas az agya ebben a tekintetben.
Örültem, hogy találkoztunk. Remélem, időd is engedi majd az idén, hogy velünk tarts egy-két kiváló hétvégére. (És hozd a nejed is...!)
Nyussz! Töltögesél fel képeket !
Remélem legközelebb ott lehetek veletek.
Akkor mennyit is utaljak?
Én kérnék tőled egy ajánlatot emilben (lásd. MSN azonosító a lapomon) Pirelli MT 75-re, 130/70 R17 méretben. Ha lehet, 62H indexű érdekel.
És tegyük még hozzá a következőket is a fenti méretben:
Continental Avenue
Pirelli Sport Demon
Heidenau (mindkét mintázat, ami ebben a méretben létezik)
Köszönöm!
U.i.: Természetesen új érdekel.
Szerintem Blue is örül neki, hogy nem függ majd a free-szolgáltatók meglepetéseitől.
SSSSSSSZten-Lííííííííííííí