Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig 3-an vagyunk, akik már tutik - hápi, sipi, esSO - de persze lehet jönni másoknak is még. Sőt!
Akkor Ti lesztek a következő résztvevők. Majd dawntez is megjön, és nyilatkozik.

Tibkin?
Ciccah?
OK. De ismétlem,,,Nekem a nagy lovas vágta bekavarhat. Van esély, hogy segítőként kellek.

És nállam
1. a ló
2. a nagyon sok ló
Na akkor pontosítsunk!
Vasárnap, hol, mikor, kivel találkozunk?
Remélem, hogy ijesztgetés, mert múlt héten húztam neki egy kettőtizenötöt, és csak később jutott eszembe, hogy a hátsó dobozba volt vagy 15 kg.
Kis kanyar, szép tájak, ezek kellenek nekünk!
Akkor elvileg vasárnap, de még beszélünk róla.
Az 5. képen látszik a legjobban. Én a konzolvas itt nem használt íve alá hegesztenék egy vízszintes csövet, meg uezt fenn is, és így vízszintesen lehetne előre-hátra mozgatni.
Nem mondom 100-asra, megbeszélem a sárkánnyal, mert nem tudom mit ígért pontosan Ayámnak!
De úgy látom most már mentek mindenképpen valszeg Én is csatlakozom.
Az jó! Vannak tempósabb részek, de utánna kanyargós.
Az 5 kiló csak ijesztgetés! Nekem is uezek vannak fenn oldalt, az a kis pöcök sokat fog ám! Bár tervezek rá egy tépőzáras szalagot, mint Bluenak volt. A lelkem megnyugtatása végett.
Ja... igaz is, csak ezt nem reklámozom...
Ja, és Dzsoki gyári doboza se tudta leütni a helyéről!
Ok, csak megkeveredtem.
Akkor a vasárnap Nektek is jó? Vagy inkább mamizol?
Ja, meg hátul, felül is tartja egy vas, szóval nem egy oldalról van felszerelve.
A vízesés is belefér, mint mondtam, mi is túratempót nyomunk, nézelődünk. NO PÁLYAMOTOROZÁS!
Nyugi, nem az, bár látványra tényleg félelmetes, de hidd el, teljesen stabil! Amúgy tényleg nem ez a végleges megoldás, csak most kellett az őrségi túra miatt. Egyébként meg a dobozok a leírás szerint 5kg terhelhetőségűek, és ha belegondolok, hogy a zárszerkezetnél egy kis fémpöcök tartja az egészet, na ahhoz képest bőven erős ez a megoldás is! Na meg meg is rángattam rendesen, nem akartam elhagyni a cuccaim menet közben...
Azt írtam, hogy szombat az unokámé, és vasárnap mennék anyámékhoz a telekre, csak feléd, a kazival!
Ha nem hiszed, olvass vissza!
Hüpp. Megtisztelő! De én csak tavaly szeptember óta motorozom. Tehát a Spider manusoknak ez nem tempó. Ha így is jó, mehetünk. De a nyári bobozást beöltözve nem szabad kihagyni
Még annyit hozzátennék. Mielőtt felmegyek a fellegvárba, elkanyarodok a szerpentin tövébe. Egy patak melett vezet az út, (nem hosszan) egy mezőre. Köben van kicsi tó, és vízesés. Ott eltöltök általában 10-20 percet sétálva. NAGYON szép hely!
Állj! Azt írtad, szombaton mész, azért tettem vasárnapra, hogy tudj jönni! Most akkor mi van?
Az előbb írtad le, Te leszel a vezetőnk!
Lehet, hogy mégsem látogatom meg Anyámékat?
Hápi megy.
esSO,,,

Mi a tervezet? Ha nem megyek a Nemzeti Vágtára. Lehet, hogy megpróbálok csatlakozni.
Ezért akarom bejárni. Én nem spíder vagyok, hanem túramotoros.

Na, akkor jönne valaki? Vasárnap Pilis!
Tibkin!

Ez életveszélyes megoldás! Hogy a vasaknak csak az egyik fele van a vázhoz fogatva!

Megoldás: a keretbe kell belehegeszteni csöveket, hogy ahhoz lehessen fogatni a cuccot. És azzal mindjárt hátrébb is viheted, már ha az index engedi. Vagy azt is költöztetni kell.