Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként el, de tanulgatnom kell, ami mint látod, most is nagyon megy... Kiugrom az eperföldre ami a csepeli uton van és szedek 1 kis eperet. Tök olcsó és közbe megeszek még1szer annyit.
Milyen kis vicces vagy! Nem akartam mind 217 fotómat feltölteni.... Köszönöm, ezek egyenlőre az enyémek, de ftp-n a többi is elérhető. ollllan szép helyeken voltunk......(nagySóhaj-szmájli)

Egyébként meg el kellett volna jönnöd!
Tomi!

Ezt hogy kell beállítani? ? ? Néztem a tiedet, de nekem ilyen. Hol kell ezt állítani?
Remélem látszik.
Jók a képek csak ....kevés! Ezeket Te csináltad? Nagyon szép éles képek!
Meg tudod nézni, de kell jelszó.
Jelszót tudok adni. Az akmt.extra.hu-s taglistán az e-mail címem. További beállítások a #41273-as hozzászóláson.
Az új szerverre feltöltött képeket én is meg tudom nézni, vagy ahhoz is kód kell?
Szép helyeken jártatok!
Este tudom csak tolni fel a képeket. Már gyűlnek szépen!
Nyuszi, nem voltál te gyakorlatlan, és nem is tévedtünk el! Csak néha más uticélt válaszottunk...spontán!
Amúgy tökre szeretnék megint "eltévedni" Slovéniaba, mert az nagyon kellemes volt!
Persze, neked támpont volt az a rengeteg gsöccáz, már csak a neveinkről kellett "letörölni a port!"

milyen kicsi a világ! de örülök ám nagyon, hogy így összefutottunk!
Az "Ez ki?" a beetetés része volt!

Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Dooorcsi: ment a DRUKK tegnap!

Gambesz: a túra jól sikerült, bár gyakorlatlanságomnak köszönhetően voltak fennakadások, de nagyrészt a tervezett programot tartottuk. Vannak fent képek a galériámban, nézegesd meg, ha gondolod.
Hoppá.... valami lemaradt!

JÓ REGGELT MINDENKINEK!
OK, bocs, ma teszek fel picit később!
Kicsit szélesek, szokni kell őket, főleg, ha másik oldaldobozos motort kerül ki az ember fia...
Tibkin!

Tegyél fel képeket ide a dobozaidról! Lécci, lécci!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!

Köszi mindenkinek a "lánc-reakciót"!

Ahogy nézem, kb egy árban van a RAD-al, úgyhogy nem bonyolítom az életem.
És ebben mi a vicces elvégre aki már nem birja egész nap tekerni a bicajt, annak a motor marad, akinek már az is fárasdztó annak marad az autó, a vég pedig az ingyenes buszbérlet.
Egész nap terelgetem a marhákat, és közben nőkre gondolok! Hm... Tudom már! Leszbikus cowboy vagyok!
khm.... "Elnézést, van csoportos nyugdíjas motoros belépőjegy? "
Wazzz... én is!

Leszbikus vagyok!

Cowboy ücsörög egy kisváros bárjában, amikor megáll egy turistabusz.
Néhányan bemennek, és egy csinos nő odalép hozzá:
- Elnézést uram, maga egy igazi cowboy?
- Igen hölgyem, reggel felnyergelem a lovam, egész nap a marhákat terelem,
cowboy vagyok, mióta az eszemet tudom. És ön?
- Én leszbikus vagyok - feleli a nő.
- És az mit jelent? - kérdezi a cowboy.
- Amikor felkelek, nőkre gondolok, egész nap női testekre gondolok, ha
meglátok egyet elképzelem ruha nélkül, és este amikor lefekszem, akkor is a
nőkre gondolok, kemény cicik, forró nedves puncik...
- Hm - mondja a cowboy, majd visszafordul a söréhez, de pár perc múlva egy
házaspár lép hozzá a turistacsoportból.
- Elnézést uram, ön igazi cowboy?
- Hát, eddig azt hittem - feleli elgondolkodva -, de rá kellett jönnöm,
hogy leszbikus vagyok.
Pusz Macs!

Rájöttem, hogy piszok jó "reklámfelület" vagyok! El is kezdem "árulni a testem".

Jó reggelt!

Nekem megfordult a fejemben ilyesmi.
Egészen pontosan ez: M.T.T.V.
Az idén ez egybe esik az ERW-vel, tehát nem kérdés, hogy hová megyek.

Sajnos az Adventure Day idópontja most túlzottan közeli nekem, így nem tudok csapattárs lenni. De tetszenek az ilyen murik.
Sziasztok

Sajna elég ritkán jutok erre felé, de a munkanélküliség és az építkezés elég időrabló dolog. Olvasgatok vissza, de sajna a lényegről mindig lemaradok. Egyszer csak el tudunk menni egy közös túrára.

Ami után érdeklődnék mostanság, hogy hallottatok-e az adventure day-ről? Esetleg lenne-e kedve valakinek elindulni rajta? Valaki esetleg volt már ilyen túrán? Nagyon jónak ígérkezik, olyan tájékozódási, eltévedős túra. Olvasgattam a szabályzatot, de csak 2 motorból álló csapattal lehet indulni. Mi asszonysággal gondoltuk, hogy elindulunk, végülis mi bajunk lehet belőle. Ha valakinek van kedve, hozzánk társulhat, mert az indulás és a nevezés még nem végleges. Sajnos egyedül, egy motorral nem lehet indulni.

Bővebb infó a www.adventureday.hu -n található.

Ha van kedvetek hozzá, írjatok.

Üdv: Elike
Szia Macs!

Egyszerre írtunk!
Szóval még nem alszol... OK, tudom, a macsekok éjszaka "élnek"...
Sziasztok!

Az én képeim is mennek felfelé, a videókat ma már nem vállalom be, túl nagyok, editálom és lekonvertálom kisebbre, így csak holnap töltöm föl azokat. Most szundi jön...
Tomi, tuti ez az ftp!

Jó éjt!
Töltődnek fel a képeim!
Mire ezt olvassátok, már fenn lesz.

Ízelítőül:
Sikerült elolvasnom amivel lemaradtam...kifolyik a szemem. Lassan megyek is aludni.
Dzsoki, dobd a számot és utalom geppát!
Háj Erik!

Akkor legközelebb a buszos utakra viszem a bukómat is Hátha máshol is összefutunk! Amúgy zakó nem is volt rajtam

Úgy látszik, gyakrabban kell Veletek tartanom, mert feledésbe merülök Bezzeg a Nyulat én azonnal megismertem, na meg Zümit!