Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptam is epret :)
Rendes gyerek vagy azért te is, remélem eléred a sajátod...
Aki megszopikázza a fütyikémet az kaphat epret... (általános fanzőrzetrezegtetés :)
nyem.most nem lesz.még nem
most vmi 25ös japo lesz,oszt' utána majd kawacsacsi,de lehet megjátszok egy 600ast.még meglátom.
addig gyakorolgatok cseszneken
amugy nekünk évek óta van az eper,aztán hagyjuk mindig h ott legyen,aztán így évről évre ott van.nah ezt asszem jol megmondtam
szal nem bántjuk.vagy nem tudok rola,én biztos nem,csak terméskor vagyok mindig jelen a kertben,ősszel és tavasszal amikor munka lenne vhogy felszívodok
De ha ősszel vagy tavasszal ültette, akkor még nem sok van rajta. Márpedig ugy tűnt az ásás élménye nem olyan régi . Bár van aki az eperföldet is fel szokta ásni, nekem akkor a növény is kigyün
Vettél már Kawát
"Mikor ültetted, hogy már van is rajta turmixravaló?"
mindenhol van már,tudniillik most van az érési ideje
napi 1-2kilot én is benyomok,jo földesen frissen szedve
jó dolog ha van
Képet kérünk a strovberryfeeld-edről
Mikor ültetted, hogy már van is rajta turmixravaló?
Én most rideg tartást vezetek be: erdei szamóca tenyészik ahol nem vágtam le a füvet
Azta kis mezőgazdi! :D lemehetek Adonyba este eperért?
koko64: elküldtem a jelszót.
A képeim és az elmebeteg videóm a szokásos helyen megtekinthető:-))))

http://akmtmedia.extra.hu

Vi
deók
Fényképalbum
Túrák - beszámoló
Mit csodálkozik kisasszonyka?

Én is most nyomtam be egy liter eperturmixot:-))))
Volt értelme felásni a kert hátuljában egy laza 2nm-ert:-) mert már azt is lehet legelni:-))))
2 Tomit találtam a taglistán. Az adatlapodon sem látom, hogy merre laksz. gabor.kovacs@csergoe.hu-ra küldenél kódot nekem?! Köszi!
Ha valahogy túl sokat szednék, akkor viszek. Persze erre igen kicsi az esély.

Ja és megtaláltam azt a beállításos oldalt, majd ha vissza jöttem, akkor megpróbálom beállítani.
nem tartanálak fel! (általános zsempillarezegtetés...)
ingat jobbra-balra-jobbra-balra... wehehe
Sajnos nem érek rá...tudod, tanulnom kell...
tali a munkahelyemnél? ott átveszem az epercsomagot, aztán mehetsz tanulni. ne az én lelkemen száradjon, ha nem tudsz majd a mocikhoz konyítani!
Csak tükörnézős biciklizés lesz!
ha má'ennyire ráérsz, ugyan hozz már egy kis nasit!
Gyere Te is! Nemsoká indulok! Ott tali?
csak aztán le ne rontsd a pocakod. kellemetlen lenne a mocin....
Ez GONOSZ! Minden alkalommal, amikor elmegyek mellette csorog a nyálam... De az jutott eszembe, vajon kinek van ideje kimenni, és ott legelészni?!?

Látom, majd meggebedsz a tanulásban. na szééép. el sem jössz, 'azt nem is tanulsz, és még epret is eszel!