Miért is kellene kinevetni? Azért, mert igen alapos megfontolások, próbakörök alapján döntenél, ha lenne pénzed váltani? De hiszen én is ezt tanácsolom mindenkinek!
Azt gondolom, ki kell probálni többféle stilust, melyik jön be a legjobban. Volt már sportmotorom, endurom, meg naked is. Ugy gondolom a chopperhez még fiatal vagyok és akkor az ember elkezd gondolkodni elöször a szivével melyik tetszik a legjobban. Felálitt egy képzeletbeli listát, 3-4-5 motorrol, elkezdi kiprobálni, majd mérlegel, melyik a legjobb áru, legjobban fentartható (fogyasztás, gumi, szürök), és eldönti mit szeretne mire lesz igénye. Persze sokszor a pénz dönt, mert ha nem számitana, és csak egy motorom lehetne akkor Triumph Tigert vennék, de mivel nem vagyok elengedve, igy mérlegelni kell, és megtalálni az arany középutat. De amikor eljátszok a gondolattal minden honapban, hogy ujjitok, mindig rájövök, hogy nem tehetem meg, mert nem vállalom tul magam. Mert be tudnám vállalni, de akkor minden honapban 10 nappal kevesebbet motoroznék, mert nem jutna benyára. Igy inkább marad a GS mert ezt el tudom tartani és eljutok a SZERETEMBANDA találkozokra.
De valahol a szivem mélyén Hondás és Suzukis vagyok. Igy hát valoszinü e két márka közül fogok egyszer valamikor ujjitani.
Bocs ha hosszu voltam, és kicsit elkalandoztam.
És ne nevessetek ki
Már megint hogy beszélsz? Öreg luvnya.... Ej-ej! Az a mami egy becsületes munkában megfáradt, idős kisnyugdíjas, akit a kúrmány arra kényszerít, hogy megélhetési bűnöző legyen! Hoppá! Akkor lehet, hogy cigány?
Én csak ájulok ennyi km láttán. Mondjuk te egy Nádszálkisasszony vagy és bisztos a gázadó kezedet is kiméled egy kicsit. Én meg azt várom a GS-től hogy hasonlóan gyorsuljon mint a 146 pacis gép
És akkor neked mennyit fogyaszt a sárga Zümi?
No erről nem tudok nyilatkozni, mivel nem terveztem..........
Idén biztossan nem, hiszen ha lenne időm ilyet szervezni, akkor inkább Bajára szervezném.
Ami szabad hétvége lett/vagy csináltam azon:
ERW
Mega Cool Cváj
Öreg luvnya kemping:-)
Meg a Summer 08
nincs is több olyan napom, amikor hétvége van és sátorozhatok....
általában reggeles vagyok....vagy déluános vagy éjszakás........
Még mindig nem stimmel!
Ha van olyan ismerősöd, aki csak teljesítmény-fogyasztás-ár alapján választ motort, miért gondolod, hogy mindenki így tesz? Mivel Viktor és én köztem folyt a duma, értelemszerűen gondoltam, hogy ránk érted - esetleg máskor fogalmazz pontosabban. Ezért írtam, amit írtam, mert nem gondolom, hogy ismered valamelyikünket is annyira, hogy eldönthesd, milyen alapon választunk motort. Főleg nem áll ez Viktorra, aki sztem talán a legnagyobb "kanyarvadász" a társaságban! (seggnyalós smile! )
A 9 évből meg vond le a babettás időszakot.
Szombaton 483 km-t mentem vele, (már mormoltam a bukó alatt az imát , h ki ne fogyjon a nafta ), és még volt benne benya. szerintem egy 20-as ment volna még simán... mondjuk én voltam a hülye, h nem tankoltam előbb....
Minek alkudoztál? Ha az a rendelési ár, akkor rendeld meg! Bár így, hogy odaadják annyiért, már nem kell rendelgetni.
Arra azért még kiváncsi lennék, hogy mi volt a "miben segíthetek" és a pénz visszaadása között!
A törzsfórumozók tudják, hogy mit szoptam a MD 42l -es dobozok beszerzésével. Ma bementem a szentendrei út 4 szám alatti boltba, mert meguntam, hogy a f*sznak a rosszabbik végén állok. Egy kedves mosolygós fiatal srác egyből lerohant, hogy segíthet a nekem valamiben?! Én ránéztem és csak annyit mondtam, hogy add vissza a pénzemet.
Vicces volt. Megbeszéltem a Bázis motorral, hogy van még nekik pár darab raktáron. így tudnak adni 3-at. és bár akciós ár csak megrendelés esetén van. Megkapom azon az áron.
Te esSO bácsi!
Tudhatnád, hogy új még a transalpom, és csak kb 1 hónapja használom, mert az évadnyitón még füstifecske voltam...
Azért mondtam, hogy laikus, mert kb van, aki csak annyit néz, hogy lóerő, fogyasztás, ár. És pont. Na hát ezek alapján a DL a jobb! Amúgy télleg nem Transalp vs. DL volt a téma, csak Viktor azt mondta, hogy kipróbálja mindkettőt!
Jelzem, Viktornak a hétévége alapján kb egy Hayabusa!
A laikus a DL mellett fog dönteni? Ahhoz képest elég sok laikus DL tulaj van, hogy a Transzalpból 5 db-ot adnak el évente. Többször lett az Alpok Királya cím birtokosa, míg a másikról nem hallani semmit.
Egyébként sem DL vs Transalp volt a téma.
Apropó! Hány éve motorozol, hogy ilyen profi vagy, hozzánk, laikusokhoz képest? 20 perce?
Erik! miután elváltunk az M5-sön, szépen lefulladt a gép. Fura, mert CSAK 390 volt benne, és már tartalékra kellett tenni, pedig nem száguldoztunk vasárnap hazafelé... csodálkoztam rendesen....
DL vs. Transalp-ban esSO-nak igazat adok, a laikus a DL mellett fog dönteni. A másik pedig egy HONDA... . (Mi az őrségi túrát 5.045-ös fogyival zártuk.)
esSO te ezt nem értheted de el fogják neked magyarázni a többiek, abban biztos vagyok
De valahol a szivem mélyén Hondás és Suzukis vagyok. Igy hát valoszinü e két márka közül fogok egyszer valamikor ujjitani.
Bocs ha hosszu voltam, és kicsit elkalandoztam.
És ne nevessetek ki
És akkor neked mennyit fogyaszt a sárga Zümi?
No erről nem tudok nyilatkozni, mivel nem terveztem..........
Idén biztossan nem, hiszen ha lenne időm ilyet szervezni, akkor inkább Bajára szervezném.
Ami szabad hétvége lett/vagy csináltam azon:
ERW
Mega Cool Cváj
Öreg luvnya kemping:-)
Meg a Summer 08
nincs is több olyan napom, amikor hétvége van és sátorozhatok....
általában reggeles vagyok....vagy déluános vagy éjszakás........
Elképzelem az agresszív Bali-fejet...
Ha van olyan ismerősöd, aki csak teljesítmény-fogyasztás-ár alapján választ motort, miért gondolod, hogy mindenki így tesz? Mivel Viktor és én köztem folyt a duma, értelemszerűen gondoltam, hogy ránk érted - esetleg máskor fogalmazz pontosabban. Ezért írtam, amit írtam, mert nem gondolom, hogy ismered valamelyikünket is annyira, hogy eldönthesd, milyen alapon választunk motort. Főleg nem áll ez Viktorra, aki sztem talán a legnagyobb "kanyarvadász" a társaságban! (seggnyalós smile!
A 9 évből meg vond le a babettás időszakot.
Arra azért még kiváncsi lennék, hogy mi volt a "miben segíthetek" és a pénz visszaadása között!
A törzsfórumozók tudják, hogy mit szoptam a MD 42l -es dobozok beszerzésével. Ma bementem a szentendrei út 4 szám alatti boltba, mert meguntam, hogy a f*sznak a rosszabbik végén állok. Egy kedves mosolygós fiatal srác egyből lerohant, hogy segíthet a nekem valamiben?! Én ránéztem és csak annyit mondtam, hogy add vissza a pénzemet.
Vicces volt. Megbeszéltem a Bázis motorral, hogy van még nekik pár darab raktáron. így tudnak adni 3-at. és bár akciós ár csak megrendelés esetén van. Megkapom azon az áron.
ÉS MOSTMÁR ITT VAN KÖRÜLÖTTEM A 3 DOBOZOM!
Tudhatnád, hogy új még a transalpom, és csak kb 1 hónapja használom, mert az évadnyitón még füstifecske voltam...
Azért mondtam, hogy laikus, mert kb van, aki csak annyit néz, hogy lóerő, fogyasztás, ár. És pont. Na hát ezek alapján a DL a jobb! Amúgy télleg nem Transalp vs. DL volt a téma, csak Viktor azt mondta, hogy kipróbálja mindkettőt!
Jelzem, Viktornak a hétévége alapján kb egy Hayabusa!
Amúgy 9 éve motorozom...
Egyébként sem DL vs Transalp volt a téma.
Apropó! Hány éve motorozol, hogy ilyen profi vagy, hozzánk, laikusokhoz képest? 20 perce?
Gyertya: 1060/db
Légszűrő: 3500
+postaköltség (Gazdagréten vannak, oda is lehet menni érte, és akkor nincs posta)