Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue Mester!
Nem néznél utána, hogy lehetne meghackelni az LG LN 550-es GPS-em?
Bocs!
Eltévesztettem, sokat visszaolvastam,
természetesen TE vagy a címzett!
A nevet már pótoltam, a képről később gondoskodom, ám legyen.
Ejj, és köszi a megrovást.
Hali oGabi! Nem Bali, KGabi
Na,hali!
Ez gyönyörű, megható eszmefuttatás volt!
(de, ugye nem ittál?)
Bali! Most nem votam a Teve utcában, ha megyek
feltétlen meglátogatlak! Én csak a sofőr vagyok.
Szisztok

Nektek kb mennyit fogyaszt a mocitok? Mert hallottam olyan híreket, hogy míg bejáratós a motor, azalatt többet eszik egy kicsit. De ze meddig tart? mert kb most tartok 2500 kmnél, de még mindig nagyon sokat eszik....
kösz
hali
A fürdőnaci hétvégén bevetésen lesz egy kis banditnyargalás után.
A vérvonal..Öhöööm , nem-nem , az még egy kicsit várat magára
nem azt mondtam, hogy stunt-leckéket vettem tőle....!
Ha ettől Te is tudsz így motorozni, akkor én is megcsináltatom az enyémet!
Akkor ezeket aképeket megvárom, mielőtt szétfúrom a hátsó doboztartómat! Az adott vasakkal meg lehetett oldani a felerősítést? Mert, gondolom, univerzálisat adtak hozzá?
Felfedem a titkot, ha nem vagytok ellenére! Eltévedtünk (Gyöngy, Steffi, Szandra, én) pancsikolásotok alatt Zalaegerszegre, és ott tette fel Gyöngyhalásznak a kérdést az egyik kis lurkó:
,, fejüjhetek? "

na ekkor összemosolygás után elő a sisakok, meg a fényképezőgépek! Megérte!
Sziasztok!

Én is lógok fotókkal a dobozok felerősítéséről, ma már tényleg meglesznek. Amúgy a dobozhoz jár a platni, 4 db "vas" és 2 adag (hosszabb-rövidebb) imbuszos csavar-anya-alátét a felszereléshez. Sőt, most gondolkodom, hogy kellene egy külön platni, felülre, hogy a napi használatban csak arra csapjam fel az egyik oldalsót.
vigyázz, mert a név és arc nélküli hozzászólókat kiosztja a Szeretembanda!
Nagyon édesek!már biztos megvan a "vérvonal"... Persze, mer'aki lusta fürdőnacit hozni, az megy csavarogni.... pedig milyen jó volt ott pancsizni! (nagySóhajszmájli)
Ha felszerelted, megnézném az oldaldobozok felerősítését! Mert gondolom ez csak 3 doboz platni nélkül.
"Tökös" tökik ugye Nyuszi ?! Egy kicsit csavarogtunk és a fagyi vonzalma megállásra kényszerített minket.
És hogy hol is ...húúú, ez titok.
Ne is gondolj rá.
Még jó hogy nem tervezed!
Én 52 éves koromig nem is gondoltam rá , hogy az mikoris lesz.
Nem tervezem még a halált, azt josolták hosszu életem lesz.
A fiatalságot pedig arra értettem, hogy valószinű sosem lesz chopperem.
De sose mond azt hogy soha.
Lehet hogy (majdnem) mindenki így gondolja
(mig egyszer csak meg nem hal )
Egy honapja levágtam a bajuszom, és azt mondták 10 évet fiatalodtam, igy könnyü 25 évesnek lenni, de sajnos visszanött, ugyhogy megint 35 és a halál között vagyok.
Igy szoktam mondani, hogy fiatal vagyok, de szerintem mindig is fiatal fogok maradni.
Ez tetszik! a chopperhoz még fiatal vagy
Szépek a chopperek- azokat mindenki megnézi, de ami amotorozásnál pl nekem számit 6 év mulva se fog változni-akkor ugyanis nyugdijas koru leszek ha a feco is ugy akarja!
Rájöttem hogy a legfontosabb tulajdonságok a fordulékonyság a minnél kisebb suly,kanyarodás, gyorsulás.
Valószinű az utolsó motorom egy rendszámos robogó lesz- de addig ezeket nyüvöm
az már tényleg túratempó. én nem szeretem ha engem előznek...