Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mármint h nagy dög a 25ös pöcsköszörűmhöz képest.de egy nagyonis széép nagy dög(=vas)
a 4 liter meg nem nagy cucc,mz-m is annyit eszik
Átültem utána a GS-re, hát mintha egy minimotorra ültem volna, lábam fent kicsi az egész, és nekem is 4500-nál 100-at megy a kicsi lánckerékkel. De beleszerelemesedtem, két hét mulva kiprobálom az uj transalpot is, csak az öszehasonlitás kedvéért.
Milyen dög? Drága, aranyos kiscsillag a neve!
És most fogsz besz..ni: a multkor, ilyen kényelmes motorkázás után, amiben azért volt sok 2 személyes út is, 4,026 l/100Km volt a fogyi!
Ezért mondom, hogy tk elég 5ezrig húzni neki, ha az emberfia csak motorozik. Pálya az más tészta, de engem nem fenyeget ilyen veszély, mert kb 50 év még, mire felénk is lesz.
pedig a max nyomatékot 1400as fordulattal később adja le
amuny mennyit eszik egy ilyen dög?
4500- nál pont százat megy , megnéztem.
Azannyukat! Mármint a bankoknak. Jól kiszívják az ember vérét! Na ezért vettem én is inkább alighasznált fiatal példányt, és kesre.
Nagy átlagban én is csak kb 5ezerig használom; váltáskor is, meg úton is. Az már óra szerint 110, tehát olyan 95-100 lehet, ami nekem elég.
Jó reggelt

Hát mit mondjak. Nagyon bejön. Ez k8-as volt még bejáratos és nem lehetett 5000 fölé forgatni, de bőven elég volt mert 4000 körül elváltottam, és nagyon jól tolt végig. Nagyon kényelmes egyenesen ülsz, és szinte semmi szél nincs rajta, lehet mondani tökéletes a szélvédelem. Kicsit nyers volt még a váltója, de az majd bekopik. Kiszámolták a hitelt is, 10 %-ot most a suzuki fizeti tehát a beugrót, utána 120 honapra havi 25.400.- kiszámoltam igy a 1.848.000.- -as motor 3.050.000.- - be kerül. Na rögtön elmenet a kedvem az egésztől. De a gondolattal mindig eljátszok, elvégre szegény ember aki még álmodni sem mer.

Apropó valaki emlegetett kedvezményes áron gumikat, nekem nagyon kellene hátsó, árakat szeretnénk.

Ahogy mondja esSO!

No, jóccakát Népek!
Mentem hunyni gyorsan sokat, mert 3-kor kelés, és menés Hajdú-Biharba ismét.
Szia!
Majd lesznek, csak nézegess be ide. Elég jó banda gyűlt itt össze. Ámbár már többen váltottunk azóta motort, de azért egyek vagyunk.
Kicsit bővebben is taglalhattad volna a benyomásaidat!
Mindenesetre én örülök, hátha nőne a DL szekció taglétszáma! Akár rögtön 100%-kal!
Tényleg írhatnál pár sort.
Szépjóestét az Uraknak... Új vagyok itt, GS_500F K7-el tolom, megvalósult nekem is egy álom... Nincsenek motoros ismerőseim, talán inenn....
nekem amúgy bejön a DL!
Blue!
mikor is lesz nálatok a kerti sátrazás? Azt hallottam szépen szerveződik!
Jóccak mindenkinek!
Kedv az volna hozzá... elég az is, nem is kell kifizetni?
Szép moci, remélem, hogy jól el tudod majd adni.

Üdv, a Teddy!
Jó estét

Na mivel jártam egész délután?
Tibkin Mester!
Ez mind semmi, mert 10 perccel később utolértem a Nagykőrösin a hazafelé ügető Nyulat is!
Meg is álltunk dumcsizni 5 percet!
Tündér ez a Nyúl!
Á az visszalépés lenne a GS-ről
ha vki kedvet kapna hozzá
GS öccáz fórumon Intruder?! Na,neeeeee....:-))))))
Pacikó!
Ha nem dolgozom szombaton,akkor szívesen veled vagy veletek tartanék Egerbe.
Ha nem tudok menni,akkor megköszönöm,ha el tutod nekem hozni!
Addig még jelentkezem.
köszi
Hudi.
Hi Dzsoki!

Én is megkaptam a számot és az előbb át is utaltam!
Hali.A képeim felmentek,sokat ne várjatok mert a telefonnal készült mind.GPS-szel rendelkezöknek meglepetést is felraktam
Ok Hudi.
Sziasztok!
Dzsoki megkaptam a számot,holnap utalok!
Ja ugy, azt hittem a mocid tükréről van szó. Autójé az annyiért még nem is sok