Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.

Toporzékoló, mellkidüllesztő, hangoskodó..............
Mármint Ló?
A Nem után pont van.
Nem volt ott kint is annyi ló, hogy sok.
Beleszerettünk egy gyönyörűségbe, ki volt kötve a falhoz, de meg volt marhulva. Látszott rajta, hogy valahol van egy kanca a közelben és nagyon adna neki........:))

Én is ilyen szoktam lenni?
EEEgen ez igaz. De Nagyon jó útvonal. Gyakorolni főleg ! A minősége is jó az útnak.
Jó a Pilis, csak vigyázni kell a sok idióta motorosra. Ez most komoly, hétvégén kiszabadul az összes pesti, hétvégi, majdénmegmutatom, hogy énvagyok a legvagányabb motoros!
Na itten vagyok... meg a képek is!

Nekem a keret kicsit túlméretes volt az MD platnikhoz, ahogy anno esSO megjósolta, de sikerült stabilan felrakni, ahogy a képeken is látszik. Azért még majd játszom vele, mert kb. 3-4cm-t hátrébb kéne tolni, hogy egy esetleges utas ne csak a sarkát tudja most a hátsó lábtartóra tenni...
Szííya!

Jó lett volna fent voltunk mi is a kölykökkel. fél 7 ig.

Lovardába nem voltatok?
Hali.Pacikó elhoznád az enyémet is?.
Figyuzok!

Mán csukott szemmel gyakorlom az alábbi útvonalat.
Pomáz-Szentendre-Pilisszentlászlón át Visegrád. Visegrád fellegvár. (ott lehet pihi) És nyári szánkózás. Pl. beöltözve

Esztergom-Dobogókő-Szentkereszt-Pilisvörösvár-Szente
ndre,,,,FAGYIZÁS!

Ezt az útvonalat szoktam mint gyakorló kezdő végignyomni.
Helló Sipi!
Jó volt a lovas hakni, a gyerekek nagyon élvezték. Jó volt a lovagos csata, meg minden, sütöttünk kürtös kalácsot is, játszottunk egy csomót. Akartalak hívni csak itthon hagytam a telefom.
Akkor figyuzz, mert talán most alakul arra valami! Épp azon vagyunk.
Szííyasztok 500 as ok.

Vasárnap árválkodtam. Benéztem ide is hátha valaki regggel elindul Szentendre felé csavarogni.
De semmit nem láttam Így egyes egyedül kanyarogtam.

Ennyi.
Tőlem lehet vasárnap is!

Mi az az "arra megyek"? Erre, felém? Mert ha igen, akkor nem tervezek mást, hogy találkozhassunk.
Sajna a szombat az unokámé!
Viszont Én mindenképpen arra megyek, mert meglátogatom Anyuékat a telken, de már nagyon unom a 3-ast!
Pilis? Én nem nagyon jártam még arra. Meg akkor kéne bele egy Esztergom, mert Hawk-kal van egy bótom. Vagy arra jövök haza. Vagy őt is elcsaljuk.
Dawntez is mindig nyafog ilyen féltankos gurigákért.
Valami kis gugigába és is benne lennék!
Egy darab volt Blue-nál. Ari vagy, hogy elhoznád, de pénteken megy a lány.
Ellenben szombatra valami kicsi gurigát nem-e kellene-e ki-e találni-e?
Csak egyet kaptam, de azt is hajlandó vagyok elvinni Vasárnap egy kávéért!
Erik!
A kazetták Nálad vannak?
Hát, nem semmi a csóka!
Én 3,8 körül jártam vele - 25kW-os - de 5-ig sztem normális. Abszolut csuklófüggő a dolog - hápi pl 6 körül etet vele.
Szerintem inkább dawntezzel egyezkedj. Egyrészt, mert neki már kész a cucc, másrészt meg ha jól tudom, nincs Tőled messze. Persze, majd erről inkább ő nyilatkozzon.
Én ezért vettem hármat!

Így bármikor letudom venni a hátsó dobozt és a helyére rakhatom az oldalsót!

Koko!

Megnézheted, de arra már én is kiváncsi lennék. szerintem, nem 1-2 nap lesz mire összeáll a dolog!
Egyébként úgy ahogy TibkinMester mondja van hozzá minden. A konzol meg BlueMester féle-fajta leszen.

Mert egy kis burzsuj, g*ci vagyok!
Sziasztok!
Ideértem.
Hudi Kocsival megyünk és szívesen elhozom akinek kell.Sajnos a család nem motorozik így Pacit itthon kell hagynom.