Nem volt ott kint is annyi ló, hogy sok.
Beleszerettünk egy gyönyörűségbe, ki volt kötve a falhoz, de meg volt marhulva. Látszott rajta, hogy valahol van egy kanca a közelben és nagyon adna neki........:))
Jó a Pilis, csak vigyázni kell a sok idióta motorosra. Ez most komoly, hétvégén kiszabadul az összes pesti, hétvégi, majdénmegmutatom, hogy énvagyok a legvagányabb motoros!
Nekem a keret kicsit túlméretes volt az MD platnikhoz, ahogy anno esSO megjósolta, de sikerült stabilan felrakni, ahogy a képeken is látszik. Azért még majd játszom vele, mert kb. 3-4cm-t hátrébb kéne tolni, hogy egy esetleges utas ne csak a sarkát tudja most a hátsó lábtartóra tenni...
Mán csukott szemmel gyakorlom az alábbi útvonalat.
Pomáz-Szentendre-Pilisszentlászlón át Visegrád. Visegrád fellegvár. (ott lehet pihi) És nyári szánkózás. Pl. beöltözve
Helló Sipi!
Jó volt a lovas hakni, a gyerekek nagyon élvezték. Jó volt a lovagos csata, meg minden, sütöttünk kürtös kalácsot is, játszottunk egy csomót. Akartalak hívni csak itthon hagytam a telefom.
Pilis? Én nem nagyon jártam még arra. Meg akkor kéne bele egy Esztergom, mert Hawk-kal van egy bótom. Vagy arra jövök haza. Vagy őt is elcsaljuk.
Dawntez is mindig nyafog ilyen féltankos gurigákért.
Szerintem inkább dawntezzel egyezkedj. Egyrészt, mert neki már kész a cucc, másrészt meg ha jól tudom, nincs Tőled messze. Persze, majd erről inkább ő nyilatkozzon.
Így bármikor letudom venni a hátsó dobozt és a helyére rakhatom az oldalsót!
Koko!
Megnézheted, de arra már én is kiváncsi lennék. szerintem, nem 1-2 nap lesz mire összeáll a dolog!
Egyébként úgy ahogy TibkinMester mondja van hozzá minden. A konzol meg BlueMester féle-fajta leszen.
Toporzékoló, mellkidüllesztő, hangoskodó..............