Na, hali!
Nem elrontani a kedveteket, és nem tudom fékbetét hiba volt-e,
de sajnos megint meghalt egy motoros!
Szentes és Csongrád között, láttam letakarva.....
Magam alatt vagyok.....:-((((((((((
Hali hápi!
Az hogy nyikorog a fék nem feltétlenül abból adódik,hogy megégett. Nekem is nyikorog pedig nem égett meg és még csak nem is után gyártott.Már a kezdetektől ezt csinálja. Az oka valószínűleg az, hogy sok fémet tartalmaz.
Egyébként biztosan jó a ragasztott fékbetét,mert ha nem felelne meg az előírt követelményeknek,akkor nem gyárthatnának ilyent és nem hiszem, hogy szándékosan rontanák a minőséget,mert ha ebből bizonyíthatóan valaki balesetet szenved, akkor valaki a vádlottak padjára fog kerülni.
Ezt könnyű bizonyítani.
Nekem a robogó is és az Ace-hátsó fékje is nyikorog, mindigis nyikorgott.
Engem az vigasztal, hogy igy legalább odafigyelnek az autósok hogy OldPiet jön és talán megáll
Hát az első fékbetéttel ne tudom mennyire szabad szórakozni.
Az, hogy a hátsót ferrodoloztatod az OK nekem is ez van bent, ( Mondjuk utálom is , mert nyikorog)
De, ha az első szar és mondjuk leszakad a fémről a ferrodol egy erőteljesebb fékezésnél? akkor mivan?
Nem értek hozzá azért kérdezem, A Róna kft által felújított betétek mennyire megbízhatóak?Jók?
Mondom nekem hátul ilyen van ( Blue apánktól örököltem ) ,de nyikorog, ha nyikorog az aszt jelenti, hogy megégett, ha megégett nem fog tökéletessen,.Tévedek?
Na, akkor most jól kitoltál a "többséggel"!
Javaslok egy jó kis kúrát valamilyen lélekgyógyásznál, akár befekvéssel is, és rácsos ággyal! - csak hogy le ne gurulj, mert a tablettád az elgurigázott, úgy látom! Egyszóval fogalmazva: gyógyos!
Erik: sajnos otthon voltam, pedig nagyon mentem volna!
Egy kedves lánybarátom édesanyja kórházba került, neki kellett segítenem + otthon is találtak munkát, amit tovább nem halogathattam... de ezek most letudva, szóval a következő megmozdulásnál megyek! Ja, a fékbetéteket meg szerintem berakom a dobozomba, mostanában úgyis összefutunk néha a városban...
Lánc szétszedő szerszám? Ilyet még nem hallottam! De ez számomra abszurdum! Ugyebár szétszedni csak a végtelenített láncot kell, mivel a másik 2 fajta eleve oldható. Namármost ha szétszeded, pont a lényeg veszik el, a gyári összeszerelés, ami a legerősebb, ezáltal legbiztonságosabb dolog. Akkor miért nem veszel összerakósat? Egyébként sem véletlen, hogy a motorteljesítmény növekedésével kimondottan nem ajánlják az összerakós láncot, hanem a gyárilag végtelenítettet. Biciglire jó a patentszemes, de 100 ló környékére én nem tenném fel.
Nem motoros futóművest keresek, hanem autósat!
Rendes tag! Lehet,hogy ő tud segíteni.
Nem elrontani a kedveteket, és nem tudom fékbetét hiba volt-e,
de sajnos megint meghalt egy motoros!
Szentes és Csongrád között, láttam letakarva.....
Magam alatt vagyok.....:-((((((((((
Az hogy nyikorog a fék nem feltétlenül abból adódik,hogy megégett. Nekem is nyikorog pedig nem égett meg és még csak nem is után gyártott.Már a kezdetektől ezt csinálja. Az oka valószínűleg az, hogy sok fémet tartalmaz.
Egyébként biztosan jó a ragasztott fékbetét,mert ha nem felelne meg az előírt követelményeknek,akkor nem gyárthatnának ilyent és nem hiszem, hogy szándékosan rontanák a minőséget,mert ha ebből bizonyíthatóan valaki balesetet szenved, akkor valaki a vádlottak padjára fog kerülni.
Ezt könnyű bizonyítani.
Egyébként gyógyulsz már?
Engem az vigasztal, hogy igy legalább odafigyelnek az autósok hogy OldPiet jön és talán megáll
Az, hogy a hátsót ferrodoloztatod az OK nekem is ez van bent, ( Mondjuk utálom is , mert nyikorog)
De, ha az első szar és mondjuk leszakad a fémről a ferrodol egy erőteljesebb fékezésnél? akkor mivan?
Nem értek hozzá azért kérdezem, A Róna kft által felújított betétek mennyire megbízhatóak?Jók?
Mondom nekem hátul ilyen van ( Blue apánktól örököltem ) ,de nyikorog, ha nyikorog az aszt jelenti, hogy megégett, ha megégett nem fog tökéletessen,.Tévedek?
Ajánlatot kértem a hátsó fékbetétekre. Ez jött vissza:
"Köszönettel vettük árajánlatkérését.
A következőket tudjuk ajánlani:
Ár: 740 Ft.-+Áfa/db
A kopott fékbetétet 2 munkanap alatt tudjuk felújítani.
Nyitvatartás: H-P 8:00-tól-15.00-ig.
Mégegyszer köszönjük érdeklődését.
Várjuk megrendelését.
Tisztelettel:
Szőke Erzsébet
Róna Tamás Kft."
A nagyvasban a legolcsóbb 4600Ft/pár
Hogy sikerült a túra?
Mondjuk ez eddig sem volt titok!
Javaslok egy jó kis kúrát valamilyen lélekgyógyásznál, akár befekvéssel is, és rácsos ággyal!
4 kilót fogytam ( 94 ) nemsemmi!
Erik: sajnos otthon voltam, pedig nagyon mentem volna!
Egy kedves lánybarátom édesanyja kórházba került, neki kellett segítenem + otthon is találtak munkát, amit tovább nem halogathattam... de ezek most letudva, szóval a következő megmozdulásnál megyek!
Na bekk tu vörk.
Na, mi van veled, kisgyerek? Megmaracc? Vagy már tartóstejet nem javallott venned?
köszi a linkeket. nem ilyesmire gondoltam, hanem kisebbre. Kevesetdógozósnapot!
Szép napot mindenkinek!