Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyeh.

na húztam fagyizni....
Egy szárból 2 csavar...
Pacikó!

2 db csavart kell cserélned a következőképpen:

Az elsőt kiveszed. Ez gyárilag 10x255 mm-es csavar. Ennek a helyére csináltatsz egy 10x280-ast. Az elsőt beteszed az alsó-középső helyére, majd a felső-hátsót legyártatod 10x190-esre. Én rozsdamentes 10-es menetes szárat vettem hozzá (anyagában rozsdamentes). 1300 Ft métere. Ébből kell neked a fele. Az anyák pedig 10-es önbiztosítós anyák, és rozsdamentes alátétek hozzá. Így beéri a bukócsövet és az alátéteket is... és marad biztonságnak még 8-10 mm menet mindkét oldalon, ha az önbizti anya mégis úgy gondolná, hogy meglazul.
csak egy szár kell, mert a másik kettőt tudod helyettesíteni a méretkülönbségek miatt! egyébként az okosak majd megaszondják.
Nemnem:az csak lágy vas, ide meg acélosabb kellene. Szerintem vagy dawntez, vagy Tibkin tudja a tutit, mert ők már túl vannak ezen. De egy komolyabb csavarboltban biztos van, csak a mérete kell. Ami a régi, plusz 1 cm.
Brico, vagy mittudomén, menetes szár, méterre lehet kapni, asszem
Sziasztok!
Nem tudom feltenni a csövecskét mert rövidek a csavarok.
segítség!
Hogy oldjam meg?
A hosszabb csavar nekem is eszembe jutott! De hol tudok jót venni?
Ha má elmentél olyan messzi külföldre akkor miért nem maradtál legalább estig?
Gyere nyugodtan, szeretettel várunk!
Jön még hozzám este két Banditos kolléga is!

Akkor Szlovákia nem melegszik, hanem forró!
Léptem, mert megyek az iskolába meg az oviba a Babákért, este még motorozom valamerre.

Elnézzek Nagytályára egy teáért (még minden lehetséges)
"Ne csigázzon, ne csigázzon Edlington, mert......!"
Himalája?
Akkor Lengyelország... Legalábbis a Tátra alapján...
Melegszik
Valahol Szlovákiában....
Route 66?
Jó napot

Na? Hol jártam ma ?
Á nem apadt ki! Sőt inkább túlfolyt. Az igazi lefolyóját nem is láttuk csak hallottuk mert akkora csalán vette körül hogy ihaj.
Viszont voltunk a Búbánatvölgyben is az is nagyon szép volt (éppen pecaverseny volt- bár nem derült ki hogy a verseny mely stádiumában voltak, mert én egy fia halat se láttam,viszont a dijakat se osztották még ki )
Meleg van,,,,,kiapadt

De tetszett a környék?
Derék volt! Még a vízesést is megtaláltuk simán, mind a 12 cm-jével együtt!
Gyógykacsa!
Felhívom szíves figyelmedet, hogy ez egy motoros fórum! Amennyiben autós problémád van, menj olyan honlapra, ne szemeteld itt tele ezt a topicot!

Fékbetét. Szerinted a gyári úgy nől ki a földből, hogy rajta van a vason? Ott is ragasztják! Ha hiszed, ha nem. Ez egy elég régi cég, vagy 30 éve ezzel foglalkoznak. Elég szigorú feltételeknek kell megfelelniük. Az ára meg azért ilyen, mert nincs rajta extraprofit, és 4-5 nagyker-kisker lépcső.