Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szervusztok mindenki!
Csak gondoltam, ide is kiírom, hogy van-e kedve valakinek még csatlakozni hozzánk a hétvégével kapcsolatban (Erik: ugye nem baj? ) Díszkíséretet adunk a Toscana felé igyekvő csapatnak Bearddel. Szombat-Vasárnap szumma 850-900 km. Csak hétvége villach-ig. Részletek az AKMT-n.

Nyussz! Hogy zörög a lánc? le tudod úgy írni, mint a Blue? Pl: zuuuuu-hutty-zuuuuuu-huty-hutty-zuuuuu---kattt--reccs-zuuuuuu
uuu....stb
No, éjcakát és álmokat mindnekinek szééééépet! (Szandra is küldi mindenkinek)
Sziasztok!

Pacikó! Mikor és hol tudnám átvenni a bukócsövet? Elhoztad?
Hi!
Köszönöm az infókat az olajzabával kapcsolatban A szerelőbácsi is vmi hasonlót mondott: ez nem versenymotor, hiába néz ki úgy Szerinte ez a gyorsasági jutalék! Legközelebbi cserénél Repsol ásványi 10w-40-et rakok bele, és meglátjuk. Amúgy szoktam húzni Neki üveg. Meg pályáztam is vagy 500km-t. A láncról annyit, hogy én D.i.d veszek majd, mert sajna cserélni kéne, mert egyenlőtlenül nyúlt valaki lemosta gőzborotvával valszeg Én nitteltettem és did X gyűrűset veszek, ez kb22-24ezer. A fogaskerekek szerencsére még jók ,bár amúgy se drágák (kb9 ezer).
Röviden ennyi.
Anié jobban viszket!
Én péntek estig dolgozom, este bepakolom amit Ani összekészít, és reggel 6-kor GYÍ!
Szerintem és pénteken leszek izgatott!
Viszket már a segged? Hamrosan indula olaszba...
Irigy vagyok, mint a Zállat. Sok-sok akkut vinni, és még több memóriakártyát, hogy lássunk ott is világot.
No, akkor ez már megnyugtatóbb hír.
Assszittem, hogy blokkilag zörög Zéééééé.
Furcs a hangokat hall, a láncra gyanakszik!
Én mentem vele, de nekem nem tűnt fel semmi , igaz csak rövidke kör volt!
Mit produkál a Z? Nyussz, jelentkezzé'...
Szakszerű leírásért kíváncsiskodik a Maciesze.
No, hát akkor én viszonzom a feladójának!
Remélem minden penge ottan a Balkánon (majdnem).
Kedves fórumozók! Mindenkinek sok puszi van küldve az ántik Görögo-ból.
Nos ebben eléggé egyforma a világnézetünk, hápi.
De az nem rossz ha más is kiprobálja a gépet, pláne ha neki is ugyan olyanja van. Észre veszed az eltéréseket , ami nem olyan mint a sajátodon.Automon többször meglepődtem, hogy a szerelők közölték, hogy szar a fék, nehezen megy a váltó stb, pedig én már tök megszoktam és azt hittem tökéletes.
Ne rinyálj, csak ugrattalak! Ha nem értesz hozzá, akkor legyen pízed, oszt jónapot!
OK!
Van aki meg tudja, akarja csinálni maga!
Én se nem tudom, se nem akarom magam csinálni, ezért van a szerelő!

Nem vagyok egy műszaki atyaúristen.

Ma találkoztam Nyuszinkkal, mondta, hogy furcsa hangja van Züminek mennyek vele és hallgassam meg.
Mondtam neki , bocsi, de úgysem hallanék semmit, és ha igen akkor sem tudnám, hogy mi a baja.
BOCS NYUSZ, DE TÉNYLEG NEM ÉRTEK HOZZÁ!

Lehet kiröhögni!
Én soha nem fogom magam kicserélni, pláne hogy alig többe kerül mint egy gumicsere , ahogy hápi írta
Vagy van még egy lehetőség...
Ez igaz!
Kis fogaskerék: dekli 6 db M5 csavar + egy zégergyűrű.
Nagy: kerék ki + 6 db M8-as
Ez tovább tart, mint a lánc
Ebben benne van a lánckerék csere is!
Akkor már majdnem megvan a kellő tapasztalat és ismeret!
Én eddig egyszer egy bicigliláncot cseréltem no az vot vagy 2 óra, igaz csak egy fogóm , egy kalapácsom volt meg egy szög kiütni, beütni a szemeket
Nem nem, az nem lehet mert 16:25 kor volt az előző hozzászolásod az meg 16:29-kor tehát 4 percen belül leírtad
Egy perc alatt olvastad el, de lehet, h én 2 ujjal 30 percig gépeltem.
De ezt most spec max. 1 perc alatt írtad le
Ha nittelőset raknak fel, akkor így rohatt drága! Gondolj bele: Előveszi a flexet, levágja a régit. Befűzi az újat, elnitteli, és kész. Nem sokkal tart tovább, mint leírni. Kb 15 perc. Ergo ×fel 4-gyel, az lesz az óradíj!
Igazából mindegy, h RK v DID, mind2 jó. Olyan ez, mint az olaj: állandó vitatéma, h melyik jó. Ki erre, ki arra esküszik. Esetleg máshol is megnézheted a láncot, hátha nem csak nittelőset árulnak, ha már saját magad akarod megcsinálni.
Dunaharasztin az MO felüljáró alatt közvetlenül!
Lánccsere munkadíj:Hosuba 3500.-