Lehet, hogy tévedek - akkor bocsi -, de sztem a szervízkönyvben nincs benne az olaj fajtája. Csak a dátum, kmóra állása, meg pöcsét. Legfeljebb a dátum alapján a szervízt megkérdezheted, hogy mit tettek bele.
Mociccah: bocsi, elfelejtettelek visszahívni, de ma pótolom...
Dooorcsinak pusza, és jobbulást!
Hát van egy plusz száraz zörgés(csörgés?)-hang, amit hallok Zümin egy ideje. Illetve tegnap 2-esben csorogtam parkolóhelyet keresni, amikor olyat rántott, mintha elszakadt volna valami (bocs a hasonlatért...). Meg nekem kicsit hangosnak tűnik mostanában őkelme. De sajna annyira értek hozzá, mint Kacsinka-kolléga. Biztos csak ráparázok... (Nem ellenőriztem az olajszintet, de azt Őrség előtti nap pótoltuk Teddyvel, csak nem eszi annyira, hogy ez lenne a gond... )
Papírnyúl vagyok... reggel kitoltam a mocit, erre elkezdett szakadni az eső, úgyhogy lemondtam kedvenc hobbimról, és kénytelen voltam autót kunyizni... tény, h így is elkéstem.
Good reggelt!
Tegnap lecseréltettem az olajat a banditomban. Elözőleg nekem is "leszakadt" a lábfejem az erölködéstől, ha harmadikba kellet rakni. Akitől vettem 10W 40-et használt, én belerakattam 10w50-et IGOL PROPULSE Racing 4T. Ezután lenyomtam 200km-t, mivel láncszettet is rekattam fel (ki kellett próbálni :) ) azóta határozottan lágyabb a váltás és csendesebb a motor. Nem vártam ilyen jelentős változást. Azt hiszem a következő cserénél egy fokkal jobbat kap a masina, hisz elég sokad izzad márciustól-kb. szeptemberig és meg is hálálja. Pár százasért nem érdemes spórolni, sztem.
By! IGOL infó
Akkor lehet, hogy ezért érzem úgy, hogy meleg motornál nehezebben tudok váltani? Még nem kaptam meg a szervízkönyvet, hogy megnézzem, milyen olaj van a gépben?
Nos, akkor Blue rátapintott az igazságra, ami a "zargatást" illeti. Én reflektálnék az olajválasztásodra. A 10W-40-es viszkozitású olaj a nyári melegben "elillan" a blokkból lyen használat mellett. Ha a Repsolnál maradsz, akkor én inkább a 15W-50-es ásványi olajat ajánlanám a figyelmedbe. Vagy a Castrol GP 20W-50-et, és még egy lehetőség a Valvoline 4T Motorcycle (v. Durablend) 20W-50.
Ezek az olajak ki vannak próbálva, és működnek a kánikulában is. A 10W-40 októbertől áprilisig dolgozik kellőképpen a mociban. Utána elkezd "szarozni" a váltó.
Nem ekll hozzá mindenképpel speckó szerszám. Ha meg akarsz spórolni 8-9 ezer forintot akkor kell hozzá két kalapács. Így néz ki a nittelő szem: Klikk miután a láncot szépen felraktad, az egyik oldalt megtámasztod az egyik kalapáccsal, másik oldlon pedig elütöd a nittelőszem két szárát és az onnantól kezdve nem mozdul majd neked sehova. Ha a nittelőszemen kívül nem akarsz mást is szétverni kalapáccsal akkor kérd meg a havert hogy az egyik kalapáccsal ő tertson ellent, ez inkább kétemberes.
A válasz!
Mociccah: bocsi, elfelejtettelek visszahívni, de ma pótolom...
Dooorcsinak pusza, és jobbulást!
Hát van egy plusz száraz zörgés(csörgés?)-hang, amit hallok Zümin egy ideje. Illetve tegnap 2-esben csorogtam parkolóhelyet keresni, amikor olyat rántott, mintha elszakadt volna valami (bocs a hasonlatért...). Meg nekem kicsit hangosnak tűnik mostanában őkelme. De sajna annyira értek hozzá, mint Kacsinka-kolléga.
Papírnyúl vagyok...
Tegnap lecseréltettem az olajat a banditomban. Elözőleg nekem is "leszakadt" a lábfejem az erölködéstől, ha harmadikba kellet rakni. Akitől vettem 10W 40-et használt, én belerakattam 10w50-et IGOL PROPULSE Racing 4T. Ezután lenyomtam 200km-t, mivel láncszettet is rekattam fel (ki kellett próbálni :) ) azóta határozottan lágyabb a váltás és csendesebb a motor. Nem vártam ilyen jelentős változást. Azt hiszem a következő cserénél egy fokkal jobbat kap a masina, hisz elég sokad izzad
By!
IGOL infó
Nagyon sok mindenük van, csak nem a legolcsóbb!
Nem nagyon van tapasztalásom bontó ügyben. Csak hallomásból "dolgozom".
Suzuminn
Vagy ez:
motor.lap.hu linkgyűjtemény "Bontó" rovata
Hi Mac!
Ezek az olajak ki vannak próbálva, és működnek a kánikulában is. A 10W-40 októbertől áprilisig dolgozik kellőképpen a mociban. Utána elkezd "szarozni" a váltó.
Fontold meg!
A motorom 2001-es GS50E