Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

khömmm-khömmm....
Lehet, hogy tévedek - akkor bocsi -, de sztem a szervízkönyvben nincs benne az olaj fajtája. Csak a dátum, kmóra állása, meg pöcsét. Legfeljebb a dátum alapján a szervízt megkérdezheted, hogy mit tettek bele.
Na jóvanakkor!
Na jó...asszem tényleg 130.
Kikérem magamnak a feltételezést, hogy bántani akarnálak! Imádom Kacsit!
És nebácccsá!
110/70-17 130/70-17

A válasz!
álomszuszék Medve!
ugye jól emlékszem, hogy 110/70 és 130/70-es pacsker kell a gs-re?
Szép reggelt az én Szeretembandámnak!

Mociccah: bocsi, elfelejtettelek visszahívni, de ma pótolom...

Dooorcsinak pusza, és jobbulást!

Hát van egy plusz száraz zörgés(csörgés?)-hang, amit hallok Zümin egy ideje. Illetve tegnap 2-esben csorogtam parkolóhelyet keresni, amikor olyat rántott, mintha elszakadt volna valami (bocs a hasonlatért...). Meg nekem kicsit hangosnak tűnik mostanában őkelme. De sajna annyira értek hozzá, mint Kacsinka-kolléga. Biztos csak ráparázok... (Nem ellenőriztem az olajszintet, de azt Őrség előtti nap pótoltuk Teddyvel, csak nem eszi annyira, hogy ez lenne a gond... )

Papírnyúl vagyok... reggel kitoltam a mocit, erre elkezdett szakadni az eső, úgyhogy lemondtam kedvenc hobbimról, és kénytelen voltam autót kunyizni... tény, h így is elkéstem.

Good reggelt!
Tegnap lecseréltettem az olajat a banditomban. Elözőleg nekem is "leszakadt" a lábfejem az erölködéstől, ha harmadikba kellet rakni. Akitől vettem 10W 40-et használt, én belerakattam 10w50-et IGOL PROPULSE Racing 4T. Ezután lenyomtam 200km-t, mivel láncszettet is rekattam fel (ki kellett próbálni :) ) azóta határozottan lágyabb a váltás és csendesebb a motor. Nem vártam ilyen jelentős változást. Azt hiszem a következő cserénél egy fokkal jobbat kap a masina, hisz elég sokad izzad márciustól-kb. szeptemberig és meg is hálálja. Pár százasért nem érdemes spórolni, sztem.
By!
IGOL infó
ajiste'
Reggelt!
SZÉPJÓREGGELTMINDENKINEK!
Abszolult lehet!
Akkor lehet, hogy ezért érzem úgy, hogy meleg motornál nehezebben tudok váltani? Még nem kaptam meg a szervízkönyvet, hogy megnézzem, milyen olaj van a gépben?
Lakihegyi motorbontó!
Nagyon sok mindenük van, csak nem a legolcsóbb!
Hali!
Nem nagyon van tapasztalásom bontó ügyben. Csak hallomásból "dolgozom".

Suzuminn

Vagy ez:

motor.lap.hu linkgyűjtemény "Bontó" rovata
Csőőőő Kacsa!
Repsol 15W50 forever!

Hi Mac!
Nos, akkor Blue rátapintott az igazságra, ami a "zargatást" illeti. Én reflektálnék az olajválasztásodra. A 10W-40-es viszkozitású olaj a nyári melegben "elillan" a blokkból lyen használat mellett. Ha a Repsolnál maradsz, akkor én inkább a 15W-50-es ásványi olajat ajánlanám a figyelmedbe. Vagy a Castrol GP 20W-50-et, és még egy lehetőség a Valvoline 4T Motorcycle (v. Durablend) 20W-50.

Ezek az olajak ki vannak próbálva, és működnek a kánikulában is. A 10W-40 októbertől áprilisig dolgozik kellőképpen a mociban. Utána elkezd "szarozni" a váltó.

Fontold meg!
Tudsz valami jó bontót?
Ilyet nem tudok sajnos. Bontóban kérdezted már?
Kellene a segítségetek. Nem tudok valahol GS500-ra első féktárcsát? A Pink-ben rendeltem meg de már 2 hónapja hozzák :(
A motorom 2001-es GS50E
Nem ekll hozzá mindenképpel speckó szerszám. Ha meg akarsz spórolni 8-9 ezer forintot akkor kell hozzá két kalapács. Így néz ki a nittelő szem: Klikk miután a láncot szépen felraktad, az egyik oldalt megtámasztod az egyik kalapáccsal, másik oldlon pedig elütöd a nittelőszem két szárát és az onnantól kezdve nem mozdul majd neked sehova. Ha a nittelőszemen kívül nem akarsz mást is szétverni kalapáccsal akkor kérd meg a havert hogy az egyik kalapáccsal ő tertson ellent, ez inkább kétemberes.